Şimdi Ara

Nissan Qashqai - Suzuki Grand Vitara - Jeep Compass?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 model 3 kapı Suzuki Grand Vitara'mı satıp yerine 5 kapı otomatik bir SUV almak istiyorum. Suzuki Grand Vitara'dan çok memnunum fakat otomatik almak istediğim için değiştirmek durumundayım.
    Forumdaki birçok yazıyı okudum, ancak birkaç alternatif arasında kararsız kaldım, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bütcem 75.000 TL civarı; aracı çoğunlukla şehirde kullanacağım ancak karda kışta bol çukurlu bir yoldan rahatça geçebilmek istiyorum. Güvenlik önceliğim; tercihen Suzuki Grand Vitara gibi geniş bir içi olsun istiyorum.

Alternatiflerim şu şekilde:

- 1. el (sıfır) 2015 Nissan Qashqai otomatik benzin VEYA
    - 2. el 2012 Jeep Compass 2.0 Limited 4x2 otomatik benzin VEYA
    - 2. el 2011 Suzuki Grand Vitara 2.0
    (Suzuki Vitara 2015 modeli 2016 yılının Şubat ayı gibi gelebilecekmiş, ancak acelem olduğu için bu tarihi beklemem maalesef mümkün değil; 2. el'lerde 2011'den yeni tarihli grand vitara
    da piyasada pek yok şu anda)

(Üçüne ek Honda CVR 2. el olabilir, ancak 4. tercihim şu anda.)

Belirttiğim arabaların hepsi aşağı yukarı benzer görünümdeler; ancak güvenlik ve sağlamlık açısından kararsız kaldım.

Bu arabaların temel farkları nedir sizce?

• Bence o araçların yerine sıfır subaru xv Elegance bakabilirsiniz. Liste Fiyatı 84 ama biraz iniyorlar. Hem 4x4 hem otomatik, hemde yerden yüksek bir araç (220mm) Donanımda gayet iyi. 2.0 vergisi sorun değilse jeep de olur tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jepi yapan jeep derim

• Jeep Compass
  • Tiguan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Crv yada tiguan derim
    Ozelliklede tiguana bindim cam tavanli
    Olanina harika birseydi

• Jeep varken digerlerine ne oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QQ kesinlikle alma cok kronik sorunları dolu olan bir araç kendi kız kardeşimde vardı lanetten kurtuldum diyebilirim hiç önermem forumlara bakabilirsin.
    Ayrıca kar kış çamur diyorsan 4x2 Suv lara bakmayacaksın. QQ tiguan işine gelmez.XV ve Kuga Bu segmentte 4x4tür ve 4x4leri iyidir yani onlara bakabilirsin.4x4 gerekli değilse Sportage ix35,Tigu Asx önerebilirim.
    İllaki 4x4 olacak diyorsan kuga ve xv olabilir.Kuga bütçeni aşar 75 bin Tl ise XV dede o fiyata düşük donanım bulursun ama 4x4ü iyidir sürüş zevki ve konforu az ama Xv nin birde performansı.
    Ama 3 araçtan sayacak olursan Jeep Compass tabikide Suzuki vitara ve QQye göre daha iyidir ama vergi dilimi sıkıntı
  • 3ü arasından jeep compass onların dışında 4x4 olarak kuga,xv,crv 4x2 olarak sportage veya ix 35 alınır. gerisi traş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qashqai
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.