Şimdi Ara

NISSAN X TRAIL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
13.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetarmutcu

normal kullanım lpg de şehir dışı 400 450 arası yakıyor

grand cherroke 5.2 vs 240 hp aracım lpg ile anca o kadar yakıyor bi yanlışlık olmasın. 2.44 tl lpg fiyatı . 2.10 ken lpg 35 kuruş yaktırmıştım. ama sürekli cc açık ve 100 ü geçmedim. 140-150ile gittyseniz ancak 400-450 yakar diye düşünüyorum.
  • merhaba arkadaşlar...

daha önce avensis 1.6 comfort arabam vardı, babamda nissan xtrail 2.0 luxury, babam yerine 2011 2.0 avensis wagon alınca ben eski aracımı satıp bunu aldım, şuanda kullanmaktayım. öncelikle araçtan çok memnunum birçok açıdan, önceki aracımı benzinli kullanıyordum, aracı fazla kullanmadığım işimin evime yakın olması hasebiyle yakıt fazla zorlamıyordu, nissan lpgli olduğundan biraz daha az yakıyor, avensise ayda 500tl benzin harcıyorsam buda 400tl lık benzin kullanyorum. aracın hoşuma gitmeyen kısmı ise malum orta konsol ve göstergeler bunun dışında sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım.
    aracı şuan kullanmaktayım şayet almak isteyen olursa satabilirim, özellikleri;
    75.000 km kaportası çok temiz bir bayanın şoför kapısının menteşe kısmına vurunca kapı orjinaliyle değiştirildi, çobançeşme nissan bayinde kayıtları mevcuttur bunun dışında araçta çizik herhangi bişey yoktur. sunroof, 4x4, dijital klima, koltuk ısıtma mevcuttur... eşiminde kullanabileceği ufak otomatik bir araç almak istediğimden satıyorum. fiyat 32.000tl dir.
    sormak istedikleriniz varsa cevaplarım dostlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.