Şimdi Ara

NISSAN X TRAIL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
13.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar X Trail kullanan pek çok arkadaş ve burada böyle bir konu vardı. Uçmuş. Tekrar toplanalım; birlikten kuvvet doğar.

• X TRAIL özellikler için

http://www.nissan.com.tr/tr/vehicle.asp?v=x_trail

NISSAN X TRAIL

NISSAN X TRAIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 8 Kasım 2009; 19:12:11 >

• Konu uçmuş...
  • Arkadaşlar bende bu günlerde 207 peugeotumu satıp suv tipi bir araç almak istiyorum. Tercihlerim arasında X trail de var ama bu araç hakkında forumda bilgi bulamadım. Aracın süspansiyonu nasıldır, içeriye rüzgar sesi ,lastik sesi ,motor sesi alır mı ? Aracın yakıt durumu nasıldır ? Sıfır alamayacağım için tercihlerim arasında X trai , lChevrolet Captiva high, Land Rover Frelander , Kia Sorento var. Bir ara peugeot 3008 i de kafaya takmıştım ama aracı yakından inceleyince o paranın aracı olmadığına karar verdim.
  • Ben yaklaşık 6 aydır x-trail kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ve çok memnunum. Muhtemelen 8-10 yıl sonra değiştirirken muadilini veya pathfinder alırız diye konuşuyoruz eşimle.

Süspansiyonları bize göre çok iyi. Bir iki kere arazide ve İstanbul'un bozuk arazisinde (Eyüp Sultan yolu, tıkalı yolda trevatuar geçmek gibi) denedik. Açıkçası hiç sarsmadan ve son derece rahat hareket etti.

Dizel motor kullanıyoruz ve sesi makul. Arkada oturanların süspansiyon konforu çok iyi. Uzun yolda keyifli ve rahat. Altına aldığımda motor ve alt koruma yaptırmıştım. Yol sesi üzerindeki lastiklere rağmen hiç almıyor. Sadece aracın şeklinden dolayı rüzgar sesini biraz alıyor ama rahatsız edici boyutta değil, o da otobanda 180 ile giderken. Aynı ses passat'ımda da vardı. Yorumlarım bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozel

Ben yaklaşık 6 aydır x-trail kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım ve çok memnunum. Muhtemelen 8-10 yıl sonra değiştirirken muadilini veya pathfinder alırız diye konuşuyoruz eşimle.

Süspansiyonları bize göre çok iyi. Bir iki kere arazide ve İstanbul'un bozuk arazisinde (Eyüp Sultan yolu, tıkalı yolda trevatuar geçmek gibi) denedik. Açıkçası hiç sarsmadan ve son derece rahat hareket etti.

Dizel motor kullanıyoruz ve sesi makul. Arkada oturanların süspansiyon konforu çok iyi. Uzun yolda keyifli ve rahat. Altına aldığımda motor ve alt koruma yaptırmıştım. Yol sesi üzerindeki lastiklere rağmen hiç almıyor. Sadece aracın şeklinden dolayı rüzgar sesini biraz alıyor ama rahatsız edici boyutta değil, o da otobanda 180 ile giderken. Aynı ses passat'ımda da vardı. Yorumlarım bu şekilde.

Tamamen katılıyorum.

Ben de 11 Nisan 2009 da aldım dizel Le versiyonu. Henüz 1 yıllık 10.000 km deki Corolla'yı satıp aldım. 40 a aldım 30 a sattım. Epey zarar ettim ama iyiki aldım X Trail'i diyorum.

Süspansiyondan memnunum. Çanakkale'de yaşıyorum ve burada sokaklar tarla gibi. Hele hele şuanda bizim sokak çamur deryası. Gaz, elektrik, telefon aynı anda kazdılar. Tam bu yollar için. Araç yüksek bu bakımdan ideal. Off roadda süspansiyonlar yormuyor. Şehiriçi kullanımda binek araçlarda hoplatan belki araca zarar vereceğiniz çukurlar, kasisleri rahatça geçiyorsunuz.
    Uzun yolda sürüş rahat. Yolcular evdeki koltuklardan iyi dediler.
    Ben ençok kalkışta o gürültülü kalkış sesini seviyorum. Motor homurtusuna bayılıyorum. Ancak yola çıktıktan sonra bu ses duyulmuyor. Özellikle otoban yollarda yağ gibi. Yol tutuş, hızlanma bence iyi. Sollamalarda kısa mesafede süratlenmesi çok hoş.

Bluetooth ile eller serbest görüşme yapmak mümkün.

Beğenmediğim özellikleri yok mu. Var.

Kapı içleri daha kullanışlı olabililirdi. Daha fazla eşya gözü. Kol dayama hareketli olabilirdi. (Corolla gibi) MP3 çalabilirdi.(6 lı CD değiştirici var sanırım ondan koymadılar) AUX, USB girişler olabilirdi. Bagaj oldukça büyük. Arka koltuklar öne arkaya kızaklı olabilirdi.

Ama beğenmediklerim diğerlerinin yanında çok önemli olmayan detaylar olarak kalıyor.

Arabamı seviyorum.

• 30 Ekim 'de İstanbul Avcılar Görkem 'e ilk 10.000 bakımına gittim. 490 TL normal bakım ücreti alındı. Polen (klima) filtresi de 60. TL toplam 550 TL ödeme yaptım.
    Servis ödeme çizelgesini de çektim ama pek okunaklı olmamış.

NISSAN X TRAIL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mini Cooper S Clubman R55
    6 yıl önce açıldı
    NİSSAN MICRA CLUB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada X Trail 17' jant kulanıyor malumunuz. Acaba bu jantları 18-19 ' yapan arkadaş var mıdır ? Ya da yapılabilir mi? Gerçi olsa Japon yapardı diye de düşünmüyor değilim.
  • X-trail özellikle ikinci eldeki fiyatlarıyla çok çekici tam fırsat aracı. Takip edenler illaki bilir özellikle offroad kulüplerinin forumlarında v.b. performans olarak, free lander, hr-v, rav4 modellerinden daha çok meth ediliyor.

Youtube'da da aratırsanız görebilirsiniz. 7-8 tane kendi sınıfındaki araçla offroad testinde baskın geliyor. Şehiriçi kullanımında belki geride kaldığı yönleri olabilir fakat, lpg uygulamalarıyla şehir içinde de kullanım sırasında da ikinci el sahip olma fiyatıyla da çok cazip bir araç.

Bu sınıftan 2. el almak istesem ve 5-6 yıl kullanmak isteyebileceğim bir araç. Bazı araçlar iyki de 2. elinde hakettiği değeri bulamıyor, dikkatli araştıranlar için kullanımlık güzel fiyatlı alınası araçlar olup çıkıyorlar.
  • Unutmadan, birileri karşı çıkmadan hemen belirteyim. Offroad aracıdır demiyorum, sınıfında göre görece olarak arazide daha iyi tutunuyor. Yoksa, Defender, 230G, Fj Cruser gibi araçlar dahi özel tekerler, modifikasyonlar olmadan offroad da yolda kalabiliyor. Bu iş için üretilmiş araçlar bile gerçek bir offroad deneyiminde zorlanabilirken, X-trail v.b. sınıfı araçlar, otomobillerin az biraz yükseltilmişi, az biraz iri tekerlisi...
  • Süpersin Teknotürk,

En güzel şekilde özetlemişsin. Bence ikinci elinin bu kadar iyi olmasından dolayı (uygun fiyat anlamında) yakında Türkiye'de de hak ettiği itibarı görecektir.
  • Hiç aklımda yoktu...Bu aracı Tiguan ve Crv ile karşılaştırabilecek olan var mı ? Güvenlik, yakıt tüketimi, konfor, vs...anlamında.
  • 2004 model nissan xtrail...
    16 inc bijon aralıkları acaba 114.3 mü ?
  • arkadaşlar 2004 model xtrail ile mitsubishi outlander arasında kıyas yapabilecek olanınız varmı karar vermesi çok zor ikiside fiyat olarak ii araçlar
  • x-trail, özellikle 2002-2007 arası fiyat olarak çok uygun ve inanılmaz sürüş keyfi olan bir araç.. 1 ay önce aldım x-trail, 2002 model hatasız bir araç... heyecan verici sürüşü, heybetli duruşu ve gerçekten suvlar içinde off-roada en uygun olanı bana göre.. yok artık denecek yerlerden çıktım en ufak kayma olmadan.. ankara içinde de konforlu sürüşü var... düşünün derim.. kesinlikle temiz bulursanız kaçırmayın evladiyelik tank gibi araç
  • 2003 X-Trail' de trigel zincirmi - kayışmı arkadaşlar
  • zincir...
  • merhaba bende 2004 x trail var lpg km de 400 yakıyor normalmidir bana fazla geldi yardmıcı olursanız sevinirim...
  • 400 şehir içimi yakıyor, nasıl bir kullanımda bu değeri yakıyor.. sakinmi sertmi kullanırsınız.. bende de 2002 x-trail var benzinli..
  • normal kullanım lpg de şehir dışı 400 450 arası yakıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.