Şimdi Ara

Nissan X-Trail hakkındaki düşünceleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
6.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bu aralar eşiminde isteği ile ciplere bakmaya karar verdim ama gel görki şuan daire aldığım için bütçem 30.000 Tl en fazla 2,3 .000 Tl daha verebilirim.Bende X-Trailleri beğendim uygun fiyatlarıda hoşuma gitti.Donanım olarakta hoşuma gitti.Sizden isteğim bu fiyatlara önerebileceğiniz başka cip türü araçlar var mı ?Birde X-Trail lerin yakıt tüketimi hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Saygılar.

• Yakın bir tanıdığımda 2004 modeli var, 130.000km'yi devirmiş olabilir emin değilim.. Tipi çok güzel, iç mekan geniş ve ferah, arazi kabiliyeti zaten meşhur Nissan. Kullanımı keyifli, sorunsuz bir üretimdir. Iç mekan malzemesi kalitesizdir ama işçiliği sağlamdır orasından burasından ses yapmaz, kullanımı da keyiflidir, koltukları konforludur, kliması ve kaloriferi yaz kış muhteşem çalışır. Performansı da idare eder yanlış hatırlamıyorsam 140hp'lik 2.0 benzinli motor vardı.

Kısacası ben alınmalı derim. Temizi bulunursa f/p oranı yüksek bir model.

Tüketim olarak ise LPG şart. Şehiriçi en az 11-12 litre yakar (ki sakin kullanım), sıkışık trafik ve devirli kullanımda 14-15'leri görmek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Yakın bir tanıdığımda 2004 modeli var, 130.000km'yi devirmiş olabilir emin değilim.. Tipi çok güzel, iç mekan geniş ve ferah, arazi kabiliyeti zaten meşhur Nissan. Kullanımı keyifli, sorunsuz bir üretimdir. Iç mekan malzemesi kalitesizdir ama işçiliği sağlamdır orasından burasından ses yapmaz, kullanımı da keyiflidir, koltukları konforludur, kliması ve kaloriferi yaz kış muhteşem çalışır. Performansı da idare eder yanlış hatırlamıyorsam 140hp'lik 2.0 benzinli motor vardı.

Kısacası ben alınmalı derim. Temizi bulunursa f/p oranı yüksek bir model.

Tüketim olarak ise LPG şart. Şehiriçi en az 11-12 litre yakar (ki sakin kullanım), sıkışık trafik ve devirli kullanımda 14-15'leri görmek mümkün.

Janjan bilgiler için teşekkürler,şehiriçinde zaten sakin kullanırım birde parça fiyatı hakkında bir bilgin var mı ?

• Evet arkadaşlar başka bilgisi olan, kullanan varsa,bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  • Bende düşünüyorum ama göstergelerin ortada olması hoş değil.Belki alınca alışılabilir.Benim merak ettiğim yol tutuş ve konfor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşavir75

Bende düşünüyorum ama göstergelerin ortada olması hoş değil.Belki alınca alışılabilir.Benim merak ettiğim yol tutuş ve konfor.

Bende merak ediyorum ama koskoca forumda bilen bir kişi bile yok mu ?
  • ben 2006 model 100000 km de prins marka tüplü elagance modeli aldım tavsiye ederim herkeze kullanması cok keyifli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2002 x-trail sahibiyim, yaklaşık 1 yıldır bende, ARAÇ CRV VEYA RAV4 İLE KARŞILAŞTIRILACAK BİR ARAÇ DEĞİL, ARAZİDE ONLARDAN ÜSTÜN OLDUĞU GİBİ, ASFALT KONFORUDA ÜST SEVİTEDE, ZATEN 2002 DEKİ FİYATI 40.000 EURO GİBİ BİR RAKAMDI.. PARÇASI BOL VE UCUZ, ŞU ANKİ BİNEK ARABA PARÇALARINDAN PAHALI DEĞİL.. UZUN YOLDA D SINIFI ARABA KONFORU VAR.. ARAZİDE, ABİSİ PATHFİNDER VE LAND CURİSER HARİCİ HEPSİNDEN İYİ.. BUYRUN İZLEYİN CİDDİ BİR KURUMDUR FİVE GEAR, 10 TANE ARACI TEST YAPMIŞ LİNKİ AŞAĞIDA.. SORULARINIZ OLURSA YANITLARIM..
    http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI
  • magnezyum sübaplarımdam dolayı lpg ile uyumsuz ,revizyon yapilması gerekir dedikleri için vazgeçtiğim araçtır.
  • Son sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Son sahibi olursun

saçmalık.

grand cherokeyi 2 yıl önce aldığımdada bana son sahibi olursun diyenler vardı 16 ya aldım 2 gün önce 17 bine sattım.

temiz olduktan sonra hiçbir aracın son sahibi olunmaz.

bu tarz araçlar arasındada en iyisi diyebilirim tek problem lpg uyumu için biraz masraf gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 8 Kasım 2012; 16:39:42 >
  • iyi şu son sahibi olursun diyenler var, 100.000 tl lik arabalara 30.000 tl ye biniyoruz.. 12 bine atıyorum primera almazlar gider brodway doğan alırlar.. :) yazık :)
  • 2 haftadır xtraili kullanıyorum,gerçekten muthiş bir araç bakan birdaha bakıyor,herkeze tavsıye ederım asfaltta konforu gayet ıyı içeri ses geçirmıyor ve kullanması cok keyıfli.
  • göstergelerin ortada olması ilk bindiğimde banada tuhaf gelmişti tutucuyumdur o konuda ama alacagım aracı satın almadan once 3-4 defa bınmıştım ilk başta gözume batmamaya başladı sonra yavaş yavaş daha guzel gelmeye başladı ve şuan gözune hiç batmıyor ustelık daha orjınal herkesın aracından farklı.
  • LPG İLE UYUMSUZ OLDUĞU YALAN VE EKSİKTİR, ÖYLE BAKINCA MAGNEZYUM SÜBAPLI BİR ÇOK MARKA OPEL, MİTSUBİSHİ, NİSSAN...... GİBİ ARAÇLAR LPG İLE UYUMSUZ GİBİ ANLAŞILIR... EVET MAGNEZYUM SÜBAPLAR YÜKSEK DEVİRLERDE OLUŞAN ISILARA MARUZ KALMAYI SEVMEZ, BUNA SEBEPTE BAZI LPG MARKALARININ ENJEKTÖRLERİNİN O HIZA YETİŞEMEMESİ VE GEÇ KALMASINDIR PÜSKÜRTME ZAMANINDA.. NEYSE O UZUN VE TEKNİK BİR KONU AMA BEN PRİNS TAKTIRDIM VALVE CARE SİSTEMLİ 8-9 AYDIR KULLANIYORUM.. KALDIKİ PİYASA İŞİ BİR LPG DE TAKSANIZ SÜBAPLARIN KAÇIRMA YAPACAĞI 50-60 BİN KM YE KADAR 10 KERE ÇIKARIYORSUNUZ SÜBAP YENİLEME MASRAFINI.. 16 SÜBAP DEĞİŞİMİ VE BAKIMI 1.500 EN FAZLA 2.000 LİRA..

SON SAHİBİ OLURSUN VEYA PİYASADA TUTULMUYOR DİYEN ARKADAŞLAR 95-96 YILLARINDA YAŞIYOR :) ONLAR İÇİN EN İYİ ARAÇ DOĞAN ŞAHİN CLİO, HOŞ ONLARDA BİTTİ YA :) NİSSAN TUTULMUYOR DİYORLARDI, Bİ REKLAM YAPTI SÜRDÜ MİCRAYI QASQAİ Yİ HERYER ONLARLA DOLU.. PRİKOLOJİK BİRŞEY BU.. ARABDA DEİĞİN MEGANDIR, ALBEADIR BU KAFAYLA DEVAM...:) İYİKİ ÖYLE, 100.000 TL LİK ARABA TUTULMUO SAFSATASI YÜSÜNDEN 30.000 LİRAYA BİNİYORUZ ;) DAHA ÖNCEDE YAZDIM, 10-12 MİLYARA DOĞAN ŞAHİN PALİO ALACAĞIMA TAŞ GİBİ NİSSAN PRİMERAYA, ESKİ KASA AVENSİSE BİNER PAŞA GİBİ GEZERİM... SAYGILA SUNUYORUM

• X-Trail kullanmadım ama V6 Pathfinder kullanmıştım. Sürüşü harikaydı. 180 km/s ile bile içeri ne lastik ne rüzgar sesi geçiriyordu. Ayrıca o hızda bile yol tutuşu çoğu otomobile göre iyidi.
  • Yakışıklı bir araç ama çarpışma testleri çok iyi değildi diye hatırlıyorum.
  • yüksek kalite ve konfora sahip bir araç x-trail.. arazide nissan çok başarılı bir markadır
  • arkadaşlar bende bu aralar grand scenic aracımı satıp bir x trail almak istiyorum. scenici geniş diye almıştım fakat çekişteki yetersizliği için ve yerden fazla yüksek olmadığı için değiştirmek istiyorum.

şimdi sizden ricam x trailin en dolu olan modeli hangisi bütçem 30.000 35.000 tl arası. galiba en dolusu elegance .scenicinde en dolusu privilege ama onunda içinde çok farklılık var bu farklılık x trail in elegance varmı

çekişi nasıldır mesela gene kullandığım scenicten örnek vereyim motoru 1.6 16 walve benzinli çekişi çok zayıf düzyolda gidiyor ama rampada devri aşırı düşüyor ne kadar devirli kullansamda malesef rampada toparlayamıyor. onun için x trail de böylemi yoksa rampayı kaptırdığın gibi bayılmadan çıkıyormu tabiki arabada en az 3 4 kişi olacak kullanan arkadaşlar yorum getirirse sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangirx

arkadaşlar bende bu aralar grand scenic aracımı satıp bir x trail almak istiyorum. scenici geniş diye almıştım fakat çekişteki yetersizliği için ve yerden fazla yüksek olmadığı için değiştirmek istiyorum.

şimdi sizden ricam x trailin en dolu olan modeli hangisi bütçem 30.000 35.000 tl arası. galiba en dolusu elegance .scenicinde en dolusu privilege ama onunda içinde çok farklılık var bu farklılık x trail in elegance varmı

çekişi nasıldır mesela gene kullandığım scenicten örnek vereyim motoru 1.6 16 walve benzinli çekişi çok zayıf düzyolda gidiyor ama rampada devri aşırı düşüyor ne kadar devirli kullansamda malesef rampada toparlayamıyor. onun için x trail de böylemi yoksa rampayı kaptırdığın gibi bayılmadan çıkıyormu tabiki arabada en az 3 4 kişi olacak kullanan arkadaşlar yorum getirirse sevinirim .

Sanırım kullandığınız yollar bol rampalı,Dizel araç alın çekiş sorunun kalmasın, özellikle kia-hyundai grubunda kullanılan CRDİ motorları önerebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.