Şimdi Ara

nissan x-trial öneri!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 nissan x-trial 2000cc 140bg otomatik vites aracıma sıralı lpg taktırma arefesindeyim
    forumu inceledim kafam karıştı...
    sıralı sistem markaları arasında malzeme kalitesi olsun sorunsuzluğu olsun en iyisi yada iyileri hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangamania -- 28 Mayıs 2008; 17:06:36 >

• Merhaba,

Sizin aracınızın modelini montajını sorunsuz, güvenli, benzin konforunda kullanma garantisi altında gerçektirdik.
    Bizin montajını gerçekleştirdiğimiz kitin markası ise TARTARINI'dir.

LPG montajı doğru yapıldığı zaman aracınıza kesinlikle zarar vermez. Burada sadece benzinden iktisat etmezsiniz. Aynı zamanda örneğin benzinde 10000 km de değiştireceğiniz motor yağınızı da en az 15000 km değiştirirsiniz. Benzinde iktisatınız ise min. %40 dır.
    Diğer markalar için ise size şu yada bu diyemem, ancak TARTARINI hakkında istemiş olduğunuz her türlü detaylı bilgiyi ve referansı verebilirim.
    Altta neden TARTARINI diyebileceğim birkaç önemli detayı yazayım;

* 1941 Yılından beri gaz sektöründe hizmet tecrübesi
    * %100 safkan italyan
    * Tek bir bünyede Türkiyenin 61 noktasından hizmet alma ayrıcalığı
    * En kısa sürede yedek parça temin güvencesi
    * Yeni çok hızlı ve seri enjektörleri

TARTARINI, Türkiyede 16 yıldan beri bulunan ve hizmet veren bir markadır. 16 yıllık bir yedek parçayı bile bulabilirsiniz. Türkiyede 90 civarında LPG markası var. Bu markaların kaç tanesi size yukarıda belirmiş olduğum özellikleri taşır durumdadır. Tek bir marka var oda TARTARINI....

Nakit fiyatı 1700 YTL'dir.

Ödeme ve teknik konuda dahada detaylı bilgi edinmek istiyor iseniz, beni aramanızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

• aracına en iyi kalite ve performans alabileceğin marka prins araştır takmadın ise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan X-Trail 1.5 epower
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.