Nissan X-Trail 1.5 epower
-
-
araç çok yeni...
testleri 1-2 aylık süre içerisinde yeni yapılıyor
Audi A5 Premium bir araçtan sonra aracın malzemesi olsun...
iç kabin gürültüsü olsun üzebilir...
detaylı araştırın derim...hatta almadan önce kiralayan var ise aracı 1 hafta kiralayın tavsiyem...
yeni alan kullanıcı şunu paylaşmış ;
Güzel çekim olmuş, lakin yüzeysel geçtiğinz bir detay var ki, bizler için çok önemli; YALITIM, aracı alalı bir hafta aynısından var hatta renk, araca resmen izolasyon yapmamışlar tam bir hayal kırıklığı, denk geldiğim her yerde gördüm herkese almak isteyen herkese söylüyorum izolasyon takınıtınız varsa almayın, bütün yol sesi aracın içinde teknik olarak söylemek gerekirse önceki aracım 2018 1.4 tsi tiguan 110 km sabih hız kabin içi ses 62 db, şirketimizde mevcut olan 1.5 dizel dikkat edin dizel rifter 110km sabit hız 64 db, yeni xtrail ise 72 db bu testlerin hepsi kuzey marmara yapıldı bizzat kendim test ettim. Alıcak arkadaşlar dikkat edin demedi demeyin.yakıt tüketimide kuzey marmara sabit 110 km hız 5,8 lt yakıyor..
Oto Startyoutube#nissanjuke #nissanxtrail #xtrail #nissanepower @NissanTurkiye Arkadaşlar herkese merhaba. Bu hafta pekçok kişi tarafından merak edilen Nissan X Trail 1.5 Turbo benzinli versiyonuyla birlikteyiz. E power a göre ciddi bir fiyat avantajı bulunan bi 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor nasıl? Alınır mı? 1.5 litrelik motor bu aracı yürütmede yeterli mi hepsi ve daha fazlası videoda. İyi seyirler. Emre ALTINKAYNAKhttps://www.youtube.com/watch?v=WLhTGVLCvQY
-
Aynı segmentteki muadillerinden 1 lt az yakacak diye jeneratörlü bir araç almazdım ve bu paraları hak ettiğini düşünmüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
jenaratörlü olmasının ne kötülüğü var?
sürekli elektrik motorunda gidiyorsunuz yani araç aslında menzili arttırılmış bir elektrikli araba
bu da tork ve hızlanma da benzinli versiyonuna göre çok fark oluşturuyor.
üstelik menzil derdiniz de yok?
ha fiyat farkını bilmiyorum afaki fark varsa haklı olabilirsiniz ama sistem teoride basarılı
nissan bunu uygulamaya nasıl dökmüştür bilemem
-
Menzili artırılmış elektrikli araba mı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hybrid ceside oyle deniyor teknik olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nissan Türkiyeyi anlamak mümkün değil, önceki kasayı 1.3 tce ile murdar ettiler, son kasayı zaten tek tük satıyorlar. adam akıllı bir motorla satış rekorları kırardı günümüz suv deryası ülkemizde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalniz ben e power modelini alacagim. Cok fazla video izledim. Herkes arac cok sessiz diye yorumladi. Tabi izledigim videolarin hepsi e power olan modeli.
Audiden sonra diyorsunuz 2012 model audim ve suan spor araba tarzinda oldugu icin 20 inc jantla arkada cocukla olmuyor :)
O yuzden buyuk aile arabasi bakiyorum.
zamanında benim de radarımda olan bir araçtı x-trail. bir kaç sebepten sildim:
-arka koltuklar ön koltuklardan yukarıda
-tüm testlerde süspansiyonunun ve sürüşünün çok iyi olmadığı yazıyor
-tüm testlerde genel kalitesinin vasat olduğu yazıyor
kasası değişti ama bu maddelerin hiçbiri değişmedi. ki o zamanlar dizel 1.6 motoru da vardı. şimdi o da yok, işim olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 27 Eylül 2024; 20:15:40 > -
e power az yakan bir hibrit sistem. aksi yönde atan tutan çok var ama gerçek bu.
jeneratör sorunları biliniyor, içten yanmalı motorun değişken sıkıştırma sisteminde de problemler görülebiliyor. Güncelde durum nedir bilmiyorum.
bence rüştünü ispat edene kadar alınmamalı.
-
Merhaba,
Arka koltuklarin yukarda olmasi benin icin sikinti degil.
Tum testlerde kotu demissiniz? Farkli videolar izledik sanirim. Varsa link paylasabilir misiniz fikir olmasi acisindan bende izleyeyim.
Yine tum testlerde vasat demissiniz varsa ornek bir yazi falan link paylasirsaniz okumak istiyorum.
Motor artik benim icin onemli degil bugune kadar hep yuksek beygirli araclar kullandim. Arabada caniniz cocugunuz olduktan sonra 1000 beygir arabaniz olsada basamazsiniz gitmiylr o ayak gaza basmaya. O yuzden cok takilmiyorum.
Tesekkurler.
Alacağınız araç zaten garantili olacak, bütçeyi bilmiyorum ama ben olsam 3m lira parayı yakında muhtemelen makyaj yiyecek x traile bağlamam
İkinci elde 2m civarı temiz seçenekler mevcut
Alternatif olarak zaten makyaj yemiş olan 5008 1.2 hibrit de düşünülebilir.
Merhaba,
Paradan yana sikinti yok suan icin. Xtrail 2025 basi makyajli gelecek ise bekleyecegim.
5008 i yeni aldik babama 1.2 hybrit dediginiz gibi. Guzel arac sikintisi yok ama o direksiyon bana cok garip geliyor.
Audiyle cok ugrastim motor forgedladim turbo buyulttum. Sanzuman revizyon oldu falan artik cok sanayi gormek istemiyorum zamanda yok bu yuzden sifir alacagim.
Arkadaslae yeni kia sorento icin ne dusunuyorsunuz?
Bütçede sıkıntı yoksa yeni Santa Fe yede bakabilirsiniz bence. Amerikan pazarı için üretilen bir araç sonuçta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X