Şimdi Ara

Üniversite Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buna benzer başlık açıldı mı bilmiyorum. Biraz baktım, bulamadım.
    Kayıt işlemleri nasıl olacak hiç bir bilgim yok. İnternette kayıt için gerekli evraklar var. Sicilinden Sağlık raporuna kadar ne varsa hepsini çıkartıcam bu pazartesi.
    Orada sıkıntı yok da, okuldan beni arayacaklar mı ya da posta falan gönderecekler mi kayıt hakkında. yoksa benim mi arayıp sormam lazım. 5 - 9 arası herhangi bir günde kayıt yaptırabilir miyim. yoksa her üniversitenin farklı bir günü mü oluyor.
    Merak ettim doÄŸrusu...

• okuldan posta gelir yapman gerekn herşey yazar orada. kayıt için sonuç sayfasında hangi gün yazıyorsa o gün gidiyorsun.

bilgisayarının dilini türkçe yap.
  • sizde de abuk subuk gözüküyor di mi. diili zaten türkçe. sadece bu sitede böyle oluyor. ÅŸimdi yorum yazarken sıkıntı yok. "tamam" diyince böle ÅŸekiller çıkıyor.
    (siz de abuk subuk gozukuyor di mi. dili zaten turkce. sadece bu sitede boyle oluyor. simdi yorum yazarken sikinti yok. "tamam" deyince boyle sekiller cikiyor)
  • yöneticilere pm at yardımcı olurlar. pek anlamıyorum bunlardan.
  • tesekkurler. okumak icin ugrasmissin. cevap bile atmissin. pm atarim simdi.
  • Kardeş ne yaptın yov.Ayıptır söylemesi ispanyolcaya çeviripmi yazıyorsun ne ediyorsun o nedir öyle izohips haritasının yazıya dökülmüş hali gibi.Sanki yazının protein yapılı kodların bozlmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 21 Ağustos 2011; 3:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galois_

okuldan posta gelir yapman gerekn herşey yazar orada. kayıt için sonuç sayfasında hangi gün yazıyorsa o gün gidiyorsun.

bilgisayarının dilini türkçe yap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.