Bir başka konuda yazmıştım tıp okuduğumu. Ama bırakma niyetindeyim, ve geçen sene 1.sınıftım yani katsayım kırılıyordu LYS'ye girmek istediğimde. Bu yüzden geçen sene, bu sene ne yapacağımı görmek için YGS bilgilerimi kontrol ve tecrübe amaçlı YGS'ye girdim. Herkes zor demesine rağmen sonucu sanırım tek kelimeyle mükemmeldi. Türkçe, Matematik ve Fen'den toplam 6 yanlışım vardı. Sosyal'de çok yanlışım vardı ama yine de ilk 2.000 veya 3.000'lerdeydim. Kısacası bu seneden umutluydum, ve bu sene YGS'ye girdim. Geçen seneye göre biraz daha fazla stresli ve biraz daha konulara yabancıydım. Ama sonuçta fen ve matematikte full çekmemem için hiçbir sebep yoktu. Ama YGS konusuna girmeden önce YGS'den hemen önce okulumun bir sınavı vardı, sınıfı geçip geçemeyeceğimi belirleyecek mahiyette olan bir sınav... Bu sınavdan çok kötü bir not aldım çalıştığım halde, ve moralimi bozmamaya çalıştım, çünkü YGS'ye girecek ve LYS'de de istediğimi yaparsam başka bölüme gittiğimde bu okulda sınıfta kalıp kalmamak benim için bir anlam ifade etmeyecekti. Ve tekrar YGS konumuza dönelim, YGS'den çıktığımda iyi geçti gibi geliyordu, ama emin değildim. Sonuçları TV'den takip ettim, ve geçen sene benim için önemsiz olan YGS'ye kıyasla tam anlamıyla fiyaskoydu. Benim için okul sınavımın moralini düzeltecek olan sınav kötü geçmişti.
Şimdi ise LYS'ye karşı hevesim kırılmış durumda, bir ihtimal uğruna o kadar çalışmam lazım. Çok stresliyim çok... Okuyanlar varsa teşekkür ederim.
benim de dersane denemelerine göre çok kötü geçti normalde rahat geçtiklerim sınavda geçtiler ama her şeyde bir hayır vardır deyip başladım lysye ki daha önemli zaten lysde iyi yapmak çok takılmamak lazım ygsye
2011 ygs'de niye gitmedin ki madem tıp okumak istemiyordun ,hem de çoğu kişinin hayal bile edemiyeceği bir sıralma gelmişken ?
Sorular zor değildi kesinlikle... Ama aynı değişik alışılmamış tip soruları ösym aynı sınavda toparladı ve geriye dönme şansımız çok azdı ayrıca beklenilen bazı soru tipleri de yoktu eğer coğ da bir soruda kaydırma yapmamışsam 420 civarı bir puan alacağım hiç beklediğim ve hayallerimi kurduğum bir puan türü değildi açıkcası
nasıl oldu bilmiyorum bu sınav benm için dönüm noktası hırslı ve egocu bir insanım LYS benim için önemli fulle yakın yapmam lazım ki brşeyler olsun
eğer kaydırma yapmışsam veya lys ile yükseltemezsem ankara ecz dahi olmazsa 3. seney kalacağım
Sadece benim için de değil aslında bu sınav 140-150 net arasında olan kişiler için bile dönüm noktası oldu
110-120 arası bekliyor herkes .. buna rağme iyi yapanlar da var ..
3. seneye kalma taraftarı da değilim bu ÖSYM her yıl braz daha zorluyor ...
o yüzden belkide istediğim mesleği yapamayacağım sevmediğim bir bölümde veya sevmediğim bir şehirde okuyacağım ... of...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme