Sike yapmistir yapmamistir onu bilemeyiz ama sunu biliyorum Aziz Yıldırım iceriye sikeden degil ihale zimbirtisindan girdi buna sike süsü verdiler.
Galatasaraylı birinden böyle duymak güç. bende katılıyorum
ayrıca olayı görememek ya da hazır zor durumda iken vuralım kıralım tekrar toparlanmasın duygusu ile hareket etmek acizliktir
şu forumda blokladıklarımın %75 i Fenerbahçe forumunda tahrik ya da sanki davanın savcısı gibi gelip bilmiş beyan veren tipler.
hoş savcı bile şu kadar maç derken 3 e 5 e indi
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
quote:
Orijinalden alıntı: BOZOK
Bu videoya bak;
Sonrada bir ihalede ortak Adalı ile Yıldırım'ın kazandığında, rakiplerinin kim olduğunu ve kimler tarafından yönetildiğini, ne yaptığını hatta faaliyetlerin nasıl yaptığını araştır...
güzel arkadaşım bazı insanların düşünce düzlemleri edindiği bilgiler dolayısıyla üst seviyelerdedir buna genelde bilimsel okuryazarlılık diyoruz bana o videodaki masalları lütfen anlatmayın ihale saçmalıklarınada sığınmayın günümüzde şirketlerin yönetim kurulları denen bir mekanizma vardır kişilere göre değil şirket çıkarlarına göre çalışır ihalelerde x şirketi ihalelere giremesse gider mahkemede dava açar ve o ihale aşamasını durdurur bu çağdışı yaklaşımlarlan anca sizin gibi insanları kandırırlar. sen hiç medyada felanca şirket ihaleye giremedi diye dava açtığını duydunmu. sizin aziz 2004 ten beri askeri ihalelere alınmıyor. ha bide o serdal adlı dediğiniz hükümet karşıtı adam varya ha işte onun beşiktaş başkanı adayıyken yönetim listesindeki adayların hangi bakanların oğlu olduğunu iyice bir sorgulayın bu işler boş işler. ortada sanıkların bile kabul ettiği tapeler ve fiziki takip tutanakları var. sen o mahkemeyi takip etseydin eğer emin ol başkanınızın ve yönetim kurulu üyelerinizin yüzlerine tükürürdün trabzonspor avukatı fb li yöneticileri renkten renge soktu. cevaplanmayan sorular, açıklanamayan bilet paraları mahkemelerden kaçmalar ,hakimlere saldrımalar ,tarla işçilerinin kabul edilmesi vb .
Tamam anladım her konuda haklısın, bundan sonra FB en alt lige düşürülmesini istiyorum ve bloklusun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme