Şimdi Ara

Niye Çogu İnsan Kıskanç yada ÖnYargılı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda şu kelimeyi okudugunuz andan itibaren gerçek olaylar anlatılıcaktır.Kesinlikle CSB degildir ve ciddi birşey konuşulucaktır.

Örnek 1 : Yoldan geçen lüks bir araba görseniz klasik olcak ama ferrari , porsche , lamborghini vb.Herneyse işte Genç kesimin %85'i için konuşuyorum.Vaye o...... ç.....'na bak yada Şerefsize bak yada a .. . . s .. . . 'e bak araba çekmiş altına.Biri bana bunu açıklasın.

Örnek 2 : Güzel bir kız gördün dimi.Giydigi kıyafet degil yüzü.Bu kızı kesin ...................'dir.Sakın hiç görmedim demeyin görenler kesin vardır.Biri bunuda bana açıklasın.

Niye böyle bir milletiz ? Bu kadar yılda nası bu kadar hızlı degiştik anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan21 -- 12 Temmuz 2013; 1:55:50 >

• Hiçbir zaman böyle düşünmedim milletimiz diyerek genelleme yapmazsan sevinirim
  • örnek iki gibiyim insan sarrafıyım bi zararını görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aslında okuyan kesim bunu demez cahil kişilerin sözleri bunlar ülkemizdede oldukca var
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Kardeşim aslında okuyan kesim bunu demez cahil kişilerin sözleri bunlar ülkemizdede oldukca var

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

Kardeşim aslında okuyan kesim bunu demez cahil kişilerin sözleri bunlar ülkemizdede oldukca var

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan bir önyargı içerisindesin
  • Gençlere verilen bir eğitim yok, bir ahlak yok. Allah'a emanet büyüyoruz hepimiz, artık nasıl ve ne kadar kendimizi geliştirebileceğiz büyük oranda şansımıza bağlı. Okul dediğimiz yerler çocukların gelişimini çok kötü etkiliyor bu bir gerçek.
  • Genelde kıskanç ve ön yargılı olan insanlar, hayatta bir yerlere gelememiş veya çok istedikleri mevkilere erişememiş insanlardır. Genelde benim çevremde gördüklerim böyleydi.
  • Ben kişisel olarak bakmıcam konuyada insani olarak bu duygular hepimizin içinde farklı oranlarda mevcut diye düşünüyorum.Ama insanların bunu dışa vurumu farklılık gösteriyor.Bazı insanlar da duygularını öyle dile getirerek kendinde olmayan bişeye şaşırmasını ifade ediyor.Bunuda böyle kabul etmek gerekiyor bence tek tip bir insanın var olamayacağını hepimiz biliyoruz.Farklılıklar iyi ya da kötü illaki olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.