bana ne önerirsin hocam? sanırım benim bölüme uygun değil bunlar. ios development kasıp uygulama mı spamlesem yoksa ml için kasıp yüksek lisansla tamamen oraya mı yönelsem kafam çok karışık kafayı yicem. https://forum.donanimhaber.com/yonelecegim-alani-bir-turlu-belirleyemiyorum--160135635 |
Niye herkes data science'a yönelmek istiyor (2. sayfa)
-
-
Diploma karın doyurmuyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Network/cybersecurity?
cybersecurity için hacettepe endüstriyi bırakıp bize gelen biri vardı. ilk stajımda o alandan vazgeçtim, tüm gün log kontrol ediyorsun dedi.
network'te de iyi para var diyolar önü açık mı, uzmanlaşabileceğim niş alanlar falan var mı?
-
Aynen ben de o yüzden alacam (data intensive application da olabilir) ama bence cengin özü biraz daha mimari network gibi tarafta kalıyor. Ama bana hava hoş backend de öğreniyoruz ML (teorik sizinki kadar fazla olmasa da) de network de ya da başka bir şey de, seç beğen al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Aralık 2024; 22:12:41 >
Kodlama becerisi gerektirmiyor, bu açıdan pratik beceri kazandırmayan üniversite eğitiminin üzerine fazla bir şey koymadan, her bölümden geçiş yapması kolay bir alan.
Şu an çok popüler ve bu alanda para var.
Piyasada yapılan işi öğrenme süresi az, 6 ayda birisi data scientist olarak çalışacak düzeye gelir ama low level driver kodlayan biri olamaz mesela.
Piyasadaki işin çok büyük kısmını AI yapabiliyor, prompt girerek halledilebilen bir iş olması da cazip kılıyordur herhalde.
-
Türkiye'de çok kazandıran IB yok galiba arkadaş da TR için konuştu diye düşündüm. Ama birisi girse bile sabah 8 sabah 5 çalışmadan iyi para kazanamaz IB'lerde benim genel müdürümden dipnot olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X