Şimdi Ara

Niye türklerin kendilerine ait bir MuWeb'i yok? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar Dilerim İnş Cok Mükemmel Birşey Olr Reso Ve Osiris Msn Adreslerinizi Werirseniz Sevinirim SizinLe Tanışmak İsterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Benim çalışmalarımı gördüysen eger hep bende bu konuda yakındım. Elimde 1.4H versiyonunun türkçe yaması bile var. Ama öyle uyduruk da degil. Elf, sana bana tıkla hayatını yaşa demiyor. Ben Mu Online türkçeleştirme kararı aldıgımda herkes tamam dedi ama 1 kerede yardım eli uzatan olmadı. benim ingilizcem rezalettir fakat sözlükten vs kendimi kasarak çoğu şeyi türkçeleştirdim. En kısa örnegim karakter şeçerken neyin ne oldugunu hangi karakterin ne özelligi var okuyup anlayabiliyorsunuz. Ama hırsız zihniyetten korktugun için bunu sürmedim piyasaya. Zaten neden süreyim ki ben 2 aydan fazla süremi verecegim sonra başkası benim yaptıgım, ugraştıgım ve emek verdiğim şeyin altına imzasını atacak. Hep böyle degilmi. Ben tamamen türkçe bir mu web editlemiştim, fakat kimse kullanmak istemedi. Neden dedim sanki 100lerce yabancı kullanıcısı varmış gibi serverın "Yabancılar gelmez" dendi. Bu kadar asimile oldugumuzu ozaman anlamıştım. Neden mi? Çünkü bizler tamamen yabancılara endekslenmiş serverlar açmaya başlayıp, işi tamamen ticarete döküp, Türk kullanıcıları hiçe saydıgımız zaman bizim için Mu Online bitmişti Aslında... Gülüyorum artık halimize Söz meclisten dışarı "Bıkmadınızmı Hala İngilizce Oynamaktan Bu Oyunu?" diye sormak istiyorum Kullanıcılara. Bımadınızmı sadece Register ve Ranking i bildiginiz Mu Weblerden. Siz cevap verin "ben bıktım"!

OSIRIS yazılımdan pek anlamam sen bana şunu şunu yap de yada bul de ben yardımcı olayım ben Html tabanlı çalışıyorum ve görselliğe çok önem veriyorum. Ben bu konuda her türlü desteğe hazırım. Lafta degil dediklerim.. Her türlü arkandayım...

Harßiden ßende bıktım :D hergün uqur cumun kafasını şişiriyorum :D

• quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Benim çalışmalarımı gördüysen eger hep bende bu konuda yakındım. Elimde 1.4H versiyonunun türkçe yaması bile var. Ama öyle uyduruk da degil. Elf, sana bana tıkla hayatını yaşa demiyor. Ben Mu Online türkçeleştirme kararı aldıgımda herkes tamam dedi ama 1 kerede yardım eli uzatan olmadı. benim ingilizcem rezalettir fakat sözlükten vs kendimi kasarak çoğu şeyi türkçeleştirdim. En kısa örnegim karakter şeçerken neyin ne oldugunu hangi karakterin ne özelligi var okuyup anlayabiliyorsunuz. Ama hırsız zihniyetten korktugun için bunu sürmedim piyasaya. Zaten neden süreyim ki ben 2 aydan fazla süremi verecegim sonra başkası benim yaptıgım, ugraştıgım ve emek verdiğim şeyin altına imzasını atacak. Hep böyle degilmi. Ben tamamen türkçe bir mu web editlemiştim, fakat kimse kullanmak istemedi. Neden dedim sanki 100lerce yabancı kullanıcısı varmış gibi serverın "Yabancılar gelmez" dendi. Bu kadar asimile oldugumuzu ozaman anlamıştım. Neden mi? Çünkü bizler tamamen yabancılara endekslenmiş serverlar açmaya başlayıp, işi tamamen ticarete döküp, Türk kullanıcıları hiçe saydıgımız zaman bizim için Mu Online bitmişti Aslında... Gülüyorum artık halimize Söz meclisten dışarı "Bıkmadınızmı Hala İngilizce Oynamaktan Bu Oyunu?" diye sormak istiyorum Kullanıcılara. Bımadınızmı sadece Register ve Ranking i bildiginiz Mu Weblerden. Siz cevap verin "ben bıktım"!

OSIRIS yazılımdan pek anlamam sen bana şunu şunu yap de yada bul de ben yardımcı olayım ben Html tabanlı çalışıyorum ve görselliğe çok önem veriyorum. Ben bu konuda her türlü desteğe hazırım. Lafta degil dediklerim.. Her türlü arkandayım...

Bu Adam Harbi Harbi Konuşmuş Dikkate Alınıcak Bi Konu...
    Benimde Ekliyeceklerim Bu İşi ilk Yapanlar bu işi parayla yapmamış ilkden küçük işlerle bu aleme sızmışlar ve meyvesini sonradan almışlar bunları göz önünde bulunduralım...
    Tekrar İyi Çalışmalar...

• yorumları göz önünde bulunduruyorum zago15
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

yorumları göz önünde bulunduruyorum zago15

başlanmadımı hala portala ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

İmzan güzelmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

quote:

hayır.şuan birbaşka projeyi teslim etmem gerekiyor.
  • S.a

Uzun zamandan beri DH mu online bölümüne bakamıyordum ÖSS denen melet şey yüzünden. Bugüm girme fırsatım oldu ve konu ilgimi çetki ve yorumları okudum biraz inşallah bu projeniz güzel bir şekilde sonucların. Uzun zamandan beri bu forumda takılıyorum biliyorumki bu konularda işinin ehli( web tasarimda server kurulumunda) olan bir cok kardeşimiz var bu işin üstesindende gelirler. Neyse bu işe baslayan ve devam eden arkadaşlara kolay gelsin inşallah iyi bir web sayfası ayarlanır Türk serverlerine yakışan. Selametle...

(Re$o yada selamlar )
  • as.teşekkürler anumis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 1 Mayıs 2009; 20:21:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

S.a

Uzun zamandan beri DH mu online bölümüne bakamıyordum ÖSS denen melet şey yüzünden. Bugüm girme fırsatım oldu ve konu ilgimi çetki ve yorumları okudum biraz inşallah bu projeniz güzel bir şekilde sonucların. Uzun zamandan beri bu forumda takılıyorum biliyorumki bu konularda işinin ehli( web tasarimda server kurulumunda) olan bir cok kardeşimiz var bu işin üstesindende gelirler. Neyse bu işe baslayan ve devam eden arkadaşlara kolay gelsin inşallah iyi bir web sayfası ayarlanır Türk serverlerine yakışan. Selametle...

(Re$o yada selamlar )

a.s Dostum hoşgeLdin =) Öss yi takma ya o sni taksn bşvr

• Türklerin nie muweb i yok tek cevabım türk oldukları icin...

ha türklerin neyi war dersen sen bu uygulaman cok güzel takdir edilcek bir hareket ama işte gelde bunu türk insanına anlat merak etme ne kadar zorda olsa türk bu başaracaktır hacklemeyi eline ne gececekse... :S enteresan insanlar şehri türkiye diyim kısaca :D

aama eger yaparsan güzel olur başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: canxx33

Türklerin nie muweb i yok tek cevabım türk oldukları icin...

ha türklerin neyi war dersen sen bu uygulaman cok güzel takdir edilcek bir hareket ama işte gelde bunu türk insanına anlat merak etme ne kadar zorda olsa türk bu başaracaktır hacklemeyi eline ne gececekse... :S enteresan insanlar şehri türkiye diyim kısaca :D

aama eger yaparsan güzel olur başarılar

ne diyosun kardeş ya ? ben de mesaj var diye girip bakıorm... tobe tobe

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

ne diyosun kardeş ya ? ben de mesaj var diye girip bakıorm... tobe tobe

DeLLenme DeLLy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 8 Mayıs 2009; 19:44:18 >
  • DeLLendiriolar napim yazık değil mi güzelim konuya.. tek baktığımız konu zaten ona da adam gelmiş mahalle muhabbeti yapıo.. yaaa bu türklerr var yaaa... sanki kendisi bişey de türklerin hepsini aynı torbaya koymuş bişey anlatıo ..

• quote:

DeLLendiriolar napim yazık değil mi güzelim konuya.. tek baktığımız konu zaten ona da adam gelmiş mahalle muhabbeti yapıo.. yaaa bu türklerr var yaaa... sanki kendisi bişey de türklerin hepsini aynı torbaya koymuş bişey anlatıo ..

Sakin oL cano sana ban yaramamış kime ne diyesin.Boşver.
  • quote:

DeLLendiriolar napim yazık değil mi güzelim konuya.. tek baktığımız konu zaten ona da adam gelmiş mahalle muhabbeti yapıo.. yaaa bu türklerr var yaaa... sanki kendisi bişey de türklerin hepsini aynı torbaya koymuş bişey anlatıo ..

Haklısın Tartışmaya Açık Bir Konu. O Yüzden Fazla Uzatmamak Gerekli.

Konu Mu Web İken Sorayım. Çalışmanız Hala %62 demi Yoksa İlerleme Varmı ?
  • çalışmaya ben devam edemiyorum. çünkü çalışıyorum hem iş hem portal gitmio bir arada.. Raşit uğraşıyo .. ama bi ara sql kurup halletmeyi düşünüyorum.. bu haliyle kullananlar da oldu . Mu Castle . MuOnlineTR falan. memnuınlardı ama bize göre hala eksikleri var.
  • Kardeşim ne dirbu ben acıkca düşüncemi belirttim konu başlıgında türklerin nie muwebi yok demişssin ? soru sormuşssun bende kendimce cvpladim kmsye ne laf attım nede zarar werdim insan gibi bir cvp wermek yerine azınza olur olmadık laflar aliyorsunuz
    foruma cvp yazmak suc oldu tmm konunuz sizin olsun yazmam birdaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: canxx33

Kardeşim ne dirbu ben acıkca düşüncemi belirttim konu başlıgında türklerin nie muwebi yok demişssin ? soru sormuşssun bende kendimce cvpladim kmsye ne laf attım nede zarar werdim insan gibi bir cvp wermek yerine azınza olur olmadık laflar aliyorsunuz
    foruma cvp yazmak suc oldu tmm konunuz sizin olsun yazmam birdaha

sevinirm valla güzel davranış yazma yani
  • delly otomasyon seni delly'lendirmiş anlaşılan kardeşim hayırdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.