Şimdi Ara

Niye türklerin kendilerine ait bir MuWeb'i yok? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi yazılım DeLLy'lendirdi bak Donanimhaberdekiler de Tescilledi ®

Konuna cevap atılınca Bakayım diyorum neler görüyorum ya adam gibi bi kaç konu varsa ona da boş msj atılıyo. neyse biz de daha fazla boş yazmayalım kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLLy®

Abi yazılım DeLLy'lendirdi bak Donanimhaberdekiler de Tescilledi ®

Konuna cevap atılınca Bakayım diyorum neler görüyorum ya adam gibi bi kaç konu varsa ona da boş msj atılıyo. neyse biz de daha fazla boş yazmayalım kolay gelsin

hehehehe saol canım sanada kolay gelsin
  • İnşallah gönlünüzce olur dilediğiniz şeyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

İnşallah gönlünüzce olur dilediğiniz şeyler.

hepimizin inşallah.
  • Arkdaslar Bunun Kurulumundan Anlayan Biri Warsa Yardımcı Olabilirmi?
  • Sevgili osiris kardeşim.öncelikle yaratıcı ve güzel fikirlerindne dolayı seni kutluyorum kendimce.Hep bir yazılımcı olmak istemişimdir ama bu konuda ne bir kurs nede bir anlayan olmadığı için çevremde ,internette 4-5 yıl önce tanıştığım yegpc (yunus) kardeşim sayesinde 4-5 yıl önce ilk asp ile tanıştım ve o yıldna beri asp portallar.Kurarım.Her sıkıştığımda da yunus kardeşimden yardım isterim Saolsun.Kendisi yazılım bağlamında çok ileri.Zaten pm de atmış.Bende hep güzel şeyleryapmak veyapmak isteyen insanlara elmimden geldiğince destek olmaya çalışırım.Bana site kurmasını ozamanlar 17 yaşında olan yunus kardeşim öğretmişti,şimdi aynı şeyi ben yardımisteyen kişilere öğretiyorum.Paylaşım kadar güzel bir şey yoktur.
    Umarım güzel bir ekip oluşturusunuz ve güzel bir görev dağılımı yaparaktan ilk Türk Muweb yazarsınız.Şuda bir gerçekki internet dünyasında hırsız çok.Birileri diğeirnin emeğini çalıp hemen üstleniyor.Bu bayağı üzücü bir durum olsada sizler güzel bir grup ve ekip kurarak bunu başarabilirsiniz.Söylediğim gibi yazılım konusnda yegpc (yunus)kardeşim çok iyidir.Olurya elimdne gelebilecek bir şey olursa bende sizlere yardım etmek isterim.Yazılımdan fazla anlamasamda güzel fikir verebilirim yunus iyi bilir.Mu sever tüm kardeşlerimizin bu arkadaşımıza ve arkadaşlarımıza yardımcı olmasını temenni ediyorum.Hazıra ve başkalarına bağımlı kalmayalım.Üretelim ve bizlerin olsun.
    Birde İnanıyorumki bunu başaracaksınız site en az 2 dilde olmalı bence Türkçe-İngilizce.İngilizceyi hazır muweb sitelerindne çekebilirsiniz belki.Şimdidne başarılar diliyorum.Saygılarımla...

• beyler ben bu isde warim eger diyorsaniz adama ihtiyacim war ben sewe sewe katlirim ingilizcem kotu degildir ceviride yaparim program kulanmayi bilmem ama fikir wereblirim ben mu online oyunn kitaplarini vs. herseyini okudum (normalde kitap okumam XD) cok sevdigim bi oyundur biraz param olsaydi bende sizin bu dediklerinizi gerceklistirmek icin cabaliyacaktim ama yok nese adama ihtiyaciniz olursa ben burdayim seve seve yardim ederim .

saygilar........ contact:hiphop_levent@hotmail.com
  • Başarılar proje gercekleşirse güzel olur aslında.
  • iyi temennileriniz için teşekkürler.
    örnek asp.net sitesi.(bu yakınlarda bitirdiğim kişisel projem)
    www.arthasrise.net iyi oyunlar,iyi çalışmalar herkese..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.