Şimdi Ara

Niye uzun zamandır 975 RP den ucuz skin çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır para kazanma stratejisi midir nedir anlamadım. Eski 975 likler efektsiz. Yeni 975 likler eski legendary lerle yarışıyor. Amaç nedir illa aldın mı tam al mı demek istiyorlar?

• Sana zorla al demiyorki çıkarıyor alıyorsan al mesela bi skin çıktığında birinde görürsem alma isteği geliyor olay bu efectler konusunda haklısın eskilerinin bi numarası yok ama alan alıyor
  • satış stratejisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

Sana zorla al demiyorki çıkarıyor alıyorsan al mesela bi skin çıktığında birinde görürsem alma isteği geliyor olay bu efectler konusunda haklısın eskilerinin bi numarası yok ama alan alıyor

Hocam şöyle bi durum var az efektli ucuz sayılabilecek bir skin çıkartıp daha büyük bir kitleye hitap edebilirler(zaten riot un istediği de bu) ama öyle skinler var ki ucuz olup da alasın gelecek -örnek choosen yi- bunlardan çıkarabilirler mesela lee sin yeni skini sadece base atma efekti ama 975 ? choosen yi ses efekti ve ışın kılıcının renk değiştirme olayı var anlamadım ben bu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Sana zorla al demiyorki çıkarıyor alıyorsan al mesela bi skin çıktığında birinde görürsem alma isteği geliyor olay bu efectler konusunda haklısın eskilerinin bi numarası yok ama alan alıyor

Hocam şöyle bi durum var az efektli ucuz sayılabilecek bir skin çıkartıp daha büyük bir kitleye hitap edebilirler(zaten riot un istediği de bu) ama öyle skinler var ki ucuz olup da alasın gelecek -örnek choosen yi- bunlardan çıkarabilirler mesela lee sin yeni skini sadece base atma efekti ama 975 ? choosen yi ses efekti ve ışın kılıcının renk değiştirme olayı var anlamadım ben bu olayı.

Lee Q atınca elindeki içeceği fırlatıyor içeceğin içindekiler döküle döküle adama gidiyor bir daha q atınca adamın üzeirndeki meyveye vurup kırıp parçalıyor eleştirmeden önce biraz daha detaylı inceleseydiniz

• Niçin 300 400 rp lik skin çıkarsınlar ki? O skinler eski olduğu için zaten o fiyatta.Efekt yok arka planlarına bakarsan çoğu çizgi film tarzı çizimlerle yapılmış.Nasıl visiual upgrade geliyorsa herolara skinlere yapamayacakları için fiyatları çok ucuz parası yetenin alacağı şekilde koymuşlar oraya.975 rp nin altında skin çıkacağını düşünmem ben bu saatten sonra.
  • Elinden gelenlerinin en iyilerini yapmaya çalışıyorlar. Eski ve basit skinler 750, 520 rp ye düştü. Bütün skinler ilk çıktığında 975+ diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ona bakarsan birkaç yıldır hep 6300 ip'lik heroalr çıkıyor
  • Çoğu oyunun yapımcıları bir süre sonra oyunu sadece satış için kullanır oyuna hiçbir yenilik vb. eklemez sadece para verilicek şeyler ekler lol de yavaş yavaş oraya gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ona bakarsan birkaç yıldır hep 6300 ip'lik heroalr çıkıyor

Nice tespit brah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpicSux -- 10 Eylül 2013; 23:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoLSkins indirceksin olay bitti
  • quote:

Mişin komplitid
    konu kilit uye ban :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Mişin komplitid

Üye ban ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Mişin komplitid

Üye ban ne

Üye yazmiyor orda uye yaziyor
    sevimli minik kedicik :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Çoğu oyunun yapımcıları bir süre sonra oyunu sadece satış için kullanır oyuna hiçbir yenilik vb. eklemez sadece para verilicek şeyler ekler lol de yavaş yavaş oraya gidiyor.

Ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Lee Q atınca elindeki içeceği fırlatıyor içeceğin içindekiler döküle döküle adama gidiyor bir daha q atınca adamın üzeirndeki meyveye vurup kırıp parçalıyor eleştirmeden önce biraz daha detaylı inceleseydiniz

Videoyu dikkatlice izledimde içecek falan atmıyor.

• TPAlar yeni sayılır ve hepsi 750 rp idi. (qapaq)

• 4-5 ay önce skinlerin % kaçının kaç rpde olcagını söylemişlerdi. Ona göre hareket ediyor olmalılar.
  • Son çıkanlardan sadece graves ve renekton alınır.
    Eski skinlerle yeni skinlerin çizimleri bile fark ediyor.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    olay budur kardeşim. güzeldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.