kuvvet konusunda da etki tepkiyi yanlış anlattı. o gün ilk defa fizik çalışmaya başlamıştım o yüzden ilk girdiğim kanaldan daldım ve ezbere bilgi yığınıyla karşılaşınca fiziğe küstüm. Neyse ki sonra bu platformdan Özcan hocayı öğrendim şimdi en sevdiğim ders, sınavda fulledim sadece fizik çalıştığım için sıralamam iğrenç geldi ama |
NİYE VİP FİZİK KARŞITISINIZ? (2. sayfa)
-
-
VIP fiziğe iyi diyorsan tebrikler kardeşim mezuna kaldın
-
*kahve höpürtdetme sesleri*
-
benimki de full aramızdaki fark senin ezbere öğrenmiş olman. İnsana fiziği küstürüyor böyle kanallar, konuların hiçbir ilginçliği kalmıyor. Al sana formül diyip sorulara dalan adam anca formül ve soru ezberletir. Bu sınavda soru yaptırsa da gerçek anlamda anlamak değildir. Olayların arka planını ve birbirleriyle bağlantısını bilmek benim için daha kıymetli. Başka kanal izledin mi ki bu adamın iyi olduğu sonucuna vardın? görmeyen insanın beklentisi düşük olur benim yapabileceğim bir şey yok.
-
eğer Özcan Aykın izleyip VIP fiziğin daha iyi olduğu sonucuna vardıysan o senin algındaki bir sorun, fizik dediğin fizik için öğrenilir bu şekilde severek öğrenmeyi salt soru çözümüne tercih ederim. Tek kriter sınav olmamalı hiçbir zaman. Mantar gibi bomboş 'öğrenin(!)'
-
cok bos ya kanka.yks icin yeter zaten salla kalanini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mantığıyla anlatmak yerine bir soru açıyor. o soru içerisinde rastgele sayılar verip sonuca ulaşarak sözde ''mantığını'' anlatıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X