< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
-Mantığıyla anlatmıyor, ezberletiyor.
-Kitlesi iğrenç. Soruyu yanlış çözdüğünde düzeltmez ama kendisini öven yorumları beğenip durur. -Manyetizmasını izleyen bir 11.sınıf hiçbir şey anlamaz çünkü cidden çok kötüydü -Özcan Aykın varken esamesi okunmaması lazım -Çok soru çözüyor ama yorumdan çok sayısal -Kızını paylaşıp durur. Sesim gitti videomu beğenin Kötü bir hoca değil ama daha iyileri var. Kanalından yararlanılabilir ama ben bu adam üstünden götürmezdim fiziği |
Geçen sene de boğazı ağrıyordu olum sjsjsnsklsls
|
Var hocam okullarda dağıtıyorlar
|
herhangi video: arkadaslar sesim kisildi hepsi sizin icin ohoho + arkadan gelen velet sesi yorumlar: kralsinizhijam allahbasimizdan eksiketmesin hijam. beton yetmez yuremiyor bla bla |
Bi tık ezber anlatıyor kesinlikle. Ama çok soru çözüyor
|
Ders anlatmasına bişi diyemem ama yok kızım uyuyo yok boğazım ağrıyo yok sesim kısıldı demesine biraz tilt oluyorum ama karşıtı değilim hatta ben de izliyorum
|
Adamın her videosunda “Arkadaşlar boğazım ağrıyor, sesim kısık çıkıyor. Kusura bakmayın.” diyordu ya. Biri Tanrı rızası için Kulak Burun Boğaz randevusu alsın şu adama.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B3FB2262 -- 27 Ağustos 2022; 17:14:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eyüp b matematiğin nirvanasıdır vip fizik de çok iyidir ama seviye olarak bir değiller < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 27 Ağustos 2022; 17:48:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
fizik bilgisi çok iyi olmadığından ezber anlatıyor. sürekli bi acındırma, like dilenme. hareketleri itici. kitlesi büyüdükçe rehber mat a evrildi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabhankra0 -- 27 Ağustos 2022; 19:9:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
herhangi video: arkadaslar sesim kisildi hepsi sizin icin ohoho + arkadan gelen velet sesi yorumlar: kralsinizhijam allahbasimizdan eksiketmesin hijam. beton yetmez yuremiyor bla bla |
çünkü Özcan Aykın |