Şimdi Ara

Niyeti Bozduk Gtx 970 Ama Hangisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam 2.el işine bu tip seylerde tanıdık olmadığı sürece pek güvenmiyorum o yüzden hic bulastırma beni
  •  Niyeti Bozduk Gtx 970 Ama Hangisi

Resimdeki Asus sadece örnek amaçlı.Msi'nin backplateli modellerinde de aynı sıkıntı mevcut.
    Millet iple falan bağlıyormuş kartları düz dursun diye.Benim 100me başından en sonuna doğru kıyaslandığında 1 cmlik bir sarkma var.Yahu arkadaş bir alıp huzur içinde oyun oynayamadık ...
    Resim niye bu kadar büyük çıktı yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarumanTheWhite -- 8 Haziran 2015; 11:21:12 >
  • Asus son 2-3 yıldır sadece performans değil mekanik aksamlarla da başarılı.hepsinde de kırpılmış model değil ise ben asus olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğus

Valla hocam 2.el işine bu tip seylerde tanıdık olmadığı sürece pek güvenmiyorum o yüzden hic bulastırma beni

Forumda güvenilir kişilerden, garantisi süren ürünleri almakta bir sorun yok, 970 çok güzel kart ama cw vs sorunlar nedeniyle el yakıyor, 980 alıp uzun süre kullanılır.
    Hala 6950 kullanıyorum piyasada alınacak kart yok, gerek fiyat gerekse teknik sorunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi kullanmaktayım şu anda. sessizlik anlamında evet gerçekten sessiz. stok boost halinde fan %40 ı geçmiyor sıcaklar ise 60 derece civarında seyrediyor.

tavsiyem öncelikle fiyat olarak ucuzu almanızdır. aralarında çok ciddi bir fps farkı yok.

diğer bir tavsiyem ise cw çıkması halinde değişim yapılmasında sıkıntı yaşatmayacak yerden almanız.

çok şükür bende yok cw ama çok sıkıntı yaşandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 8 Haziran 2015; 11:37:12 >
  • ilk msi 970 aldım cw hiç çıkmadı, ledli, kaslı yapısı hoşuma gitti kartın.
    şuan strix var, az bir cw si var ama şans işi bunlar. ben biraz daha msi kayıyorum tercih olarak.

tavsiyem de msi 970 100me. backplate var, mouse pad var.
  • SarumanTheWhite kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir sıkıntı oluyor mu bu ?
  • quote:

Ciddi bir sıkıntı oluyor mu bu ?

Resimdeki kadar sarkarsa sıkıntı büyük.Zamanla bu sarkma artacak çünkü,anakartın girişini bile koparır.
  • SarumanTheWhite kullanıcısına yanıt
    Vallahi bilmiyorum ama ekran kartını bugün aldım Msi gtx970 100 me Bakalım nasıl olcak görücez yarın montaj edip formatlayıp kurucam

Birde şu power'ı aldım iyi olacagına inanıyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-glx-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi.html
  • quote:

Vallahi bilmiyorum ama ekran kartını bugün aldım Msi gtx970 100 me Bakalım nasıl olcak görücez yarın montaj edip formatlayıp kurucam

Birde şu power'ı aldım iyi olacagına inanıyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-glx-serisi-80plus-700w-guc-kaynagi.html

İyidir.Ama cw çıkarsa ilk powere bak.O ekran kartında cw çıkmıyor.

• Gtx 970 başarı ile tamamlandı geç oldu dönüş oyun oynamaktan kafamı kaldıramadım gta 5 - farcry 4 ultrada oynuyorum sürekli banamısın demiyor Ne cw sorunu cıktı ne bişey msi tavsiye ederim herkese cenavar cenavar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.