Şimdi Ara

Niyeti Bozduk Gtx 970 Ama Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus strix aldım sw cıktı msi aldım cw cıktı evga aldım cw cıktı bende şans yok :( evgayıda iade edicem kafayı bozup 980 alıcam o olcak
  • Hatchway kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu cw sorunu markadan ziyade birazda sansla alakalı abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğus kullanıcısına yanıt
    malesef öyle sağolsun mağazadakiler çok yardımcı oldular ama dedim ya şans yok bunuda vericem denediğim kartlar sırasıyla

asus strix
    msi 4g
    msi le 100
    gigabyte g1
    evga ssc

şu an evga ssc takılı ve bağrınıyor kart :S :(
  • Msi 100ME

Hangi magazadan aldınız hocam

izmir bornova vatan
  • bende strix kullanıyorum ilk alışım cw çıkmadı. açıkçası msi gaming 100me almak istiyordum ama vatandaki görevliler niyetlerimi bozdu anakart asus ekran kartınıda asus alın filan dedi bi anlık bozuntuyla gittik asus strix aldık. memnunmuyum ? Evet ama aklımda soru işaretleri hep kalacak.
    Cw sorunu oldugunu söyleyince direk iade alıyolarmı bende vatandan alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Gigabyte ve galaxy arasından hangisini önerirsiniz ikiside aynı fiyatta kullanmış olan varmı

Gigabyte G1 kullanıyorum, bakın performans olarak hiçbir sıkıntım yok lakin kartın soğutması sesli çalışıyor kusura bakmasın kimse burada fanboyluk yapacak durumda değilim, öfkeliyim bu karta. Bu hafta içerisinde Inventus'a kartı iade ve MSI ile değişim için yollayacağım, bana inceleyeceklerini ve distribütör tarafından kabul edilirse iade alabileceklerini söylediler. Bakalım. Kısaca Gigabyte G1'den uzak durun. Şöyle diyeyim 60-65 derece gibi sıcaklıklarda fanlar çok ses yapıyor. Bakın CW demiyorum, kartta CW çıkmadı ama normal hali sesli, ben uyarımı yapıyorum alıp almamak size kalmış.

Ayrıca kart en iyisi o/c potansiyeline sahip kart ama sizi temin ederim ki bu o/c farkı en fazla 5-6 FPS etkiler o da en iyi ihtimalle. Kısaca bu fark için almaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 7 Haziran 2015; 17:53:53 >

• Spycho kullanıcısına yanıt
    arkadasım gigabyte g1 kullanıyor onda o tip sorunlar yok açıkçası bu iş tamamiyle şans işi size kötü denk gelmiş demek ki :( 780 ti almayı bile düşünüyorum şu an napmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatchway -- 7 Haziran 2015; 18:25:18 >
    Vatanda cw sorunu var dedigin zaman direk degistiriyorlarmı hocam?

bakıyolar ediyolar değiştirdiler önce mırın kırın ettiler
    Klasik magazacılar yani. Biraz ses cıkarmak yeterli olabilir
  • Asus 970 kullanıyorum , karttan memnunum değiştirsem yine asus alırım :D , ( ayrıca cw yok diyen arkadaşlar kartta 0 cw olma ihtimali var mi ??? eğer varsa bende değiştircem 10 gün oldu vatandan aldim ( ben cw yok denecek kadar az diyorum şöyle soyliyim sistem derecelendirmede 3 sn kadar otuyor , heaven benchmark programı esnasında değil programı kapatırken otuyor ( sanirim yuksek FPS den ) , birde the witcher 2 ana menude kart bağırıyor :) (2600 fps çunku ana menü ) ama sonuçta ana menude ne kadar uzun sure kalabiliriz ki :)

Ben battlefeild 3 - 4 , witcher 3 - farcry 3 - cs go felan oynadim hiçbir oyunda oyun içinde Cw yok , sadece yüksek fps lerde işte ,

10 gün oldu kullanalı işte gayet memnunum beyler fakat birşey soracm 0 Cw ihtimali varsa bende değiştirim başka bir STRIX ile , zamanım var yani.

(VAtandan alacaklarada şunu diyorum alirken birini bulup adama diyin abi Cw çıkarsa değiştirme imkanım olacaksa alacam diyin adam satmak için tabi dicek zaten , benimki işte 10 gün oldu eğer 0 cw varsa yazin bende 1 kez değiştirim bakim eğer ondada cw çıkarsa bu kullandığım gibi benim için NP cw yi çok takacak değilim , KART CANAVAR :)

• quote:

Orijinalden alıntı: doğus

Arkadaşlar merhaba r9 280, X falan derken niyeti bozup gtx 970 almaya karar verdim Ama şimdide hangisini ( msi, galax, asus vssss ) hangisinin bu seride daha basarılı oldugunu bilmiyorum konu hakkında bi yardım fikirlerinizi bekliyorum

Amazondan 1100 liraya EVGA FTW , burada 1600 lira. arkana bile bakma.
  • Asus veya msi 100me.
  • Backplatenin yamulmayı,eğilmeyi engellediğini düşünmüyorum.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Çok ta omu bumu şu mu diye düşünmek istemiyorum açıkçası sonra hiç karar veremiyorum . Bakalım bugün vatana gideceğim sanırım msi 100me modelini alacagım. Taktıktan denedikten sonra döneceğim buraya bakalım nasıl olacak
  • 980TI ve yeni amd kartlar çıktıktan sonra daha alınabilir fiyatlara gelecek ikinci el 980 daha doğru bir tercih olur gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notimetocryz

Backplatenin yamulmayı,eğilmeyi engellediğini düşünmüyorum.

Soğutmaya yardımcı olur ve ağır kartlarda kartı destekleyip ağırlıktan oluşabilecek sıkıntıların önüne geçer.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.