< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nkolay Akaryakıt Toplam 250 TL Hediye 750/100 2. 750/150 (2. sayfa)
-
-
Denedin mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelirse gelişme olursa haber eder misiniz hocam ?
@çaylaq yok denemedim. Arkadaş denemiş ondan haber bekliyorum.
-
6 saat olacak, iade olmadı.
İletişim formu doldurup gönderdim. Cevabı paylaşırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temsilci ye göre kampanya devam ediyor, mesaj gelmeden harcama yapıp iade alan arkadaş var mı?
Mesaj gelmeden harcama yaptım. Şu an 43 saat oldu. Halen iade gelmedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N Kolay'ın kampanyalarına bulaşmamak en iyisi. Adamlar kampanya ayağına milleti silkiyorlar sürekli.
780 tl akaryakıt aldım. 48 saat geçti iade gelmedi. Kayıt açtırdım. Az önce dönüş yaptılar. Kampanya için Sms veya mobil bildirim gelme şartı varmış. Mobil uygulamada görüp katılmak yeterli değilmiş. Aksi gibi nkolaydan gelen smsleri de silmişim. Ben sms ile bana geldiğini görmüştüm ama kanıtlayacak bir durum kalmadığı için kabullendim durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_bas134 -- 29 Temmuz 2024; 12:52:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nkolay kampanyaları keriz avı, dikkat. Adamlar beni aradı yararlanabilirsiniz dedi. 2 günün geçmesini bekliyorum arama zamanı ve numarası kayıtlı kanıt olarak göndereceğim. Ama bunlarla uğraşmaya değmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 29 Temmuz 2024; 17:2:33 > -
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu nkolayın kampanyalari en son düşünülecek kampanyalar. Iadeleri yatirmama hususlarinda ellerine su dökecek az firma vardır.
Benim 2 yıldır yatmadı.Bekliyorum halen.
-
kişiye özel
-
Sms gelip yakit alanlara iade geldimi
Merhaba,
Bana SMS'de gelmemişti, yakıt aldım iade geldi anında
-
Sms gelmişti yakit aldim iadem geldi
Tşk ederim 👍
O zaman yakıt alıp deniyecegiz çare yok
Zaten haftalık 750 ttlik gidiyor yakıt
Son tarih 22 Ağustos
Bana hiçbir bildirim gelmedi müşteri hizmetleri konuyu mail attım kampanya msjnida ekte gönderdim
Emin olun bizden daha bilgisizler
Ben şuan gördüğünüz kampanya göremiyorum
Siz yinede alışveriş yapın iade yatmazsa bize iletirsinsiz denildi bakalım ne olacak
Harcama yapanlar konuda paylaşırsa daha yardımcı olunur ben bugün alıp deniyecegim haber ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 15 Ağustos 2024; 9:7:4 >
aytemiz uygulamaya yukleyip alabilen varmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X