< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nkolay anneler günü seçili sektörler 2000 harcamaya 400 iade (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu bir şey değil. param zamanında 1000/100 market kampanyasını hadi uygulamasına attık diye hem parayı geri aldı hem param dahil tüm iştiraklerinden banladı. daha sonra ag'de de aynısını yaptı, forumun büyük kısmını banladı yani.
-
Ben hala banlıyım. HopiPay tarzı yerlere de kabul etmiyor mesela. Tek suçum altungolddan alışveriş yapmak üstelik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gun sonra ıade dıyıp erken ytırdıgı ıcın de cekmış olbılır gerıye bunlar
normal alışverıse 5 saat oldu gelmedı iade
-
-
Kampanyaya güvenip müşteri oldum. Alışverişi yapıp iadeyi enparaya aktardım. Sanal kartı eksiye düşürmüşler.
-
Aklıma altından kalkamadıkları geliyor. Bu kadar talep geleceğini tahmin edemediler diye düşündüm. Önce ödülün verilip, daha sonra geri alınmasını anlarım ama farklı kişilerin aynı işyerinden alışveriş yapması bahanesiyle değil tabi. Sen benim sanal kartımın bakiyesini nasıl eksiye düşürürsün. Ön ödemeli kart bu. Kampanya şartlarını değiştirdik dese inanın çoğu kişi itiraz etmeyecek. Şimdi herkes ilgili denetleyici kurumlara başvuracaklardır. Güvenlik diyorsun, o zaman izin vermeyeceksin ki ortada güvenlik açığı falan da yok. Kampanya yapmışsın, insanlar katılmasınlar mı yani? Reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip bunları yapıyorlarsa söyleyeyim bankalarda reklamın kötüsü olur ve hiçte iyi sonuçlar doğurmaz. Uğraşırsınız. Millet tüm birikimini birden taşırsa şaşar kalırsınız. Şahsen kendim öyle yaptım. Bütün birikimi mi başka bankaya gönderdim. Bundan böyle hiçbir kampanyasına katılmam ve 1 kuruş bile tutmam burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 9 Mayıs 2024; 13:49:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Altından kalkamasa, kampanyayı sonlandırır. Bunlar bunu her zaman yapıyor.
-
aktifbank ve param sıvama uzmanları. bunların ipiyle kuyuya inilmez.
-
Geri almak ne, amaç zaten promosyon. Bu hallere düşecek kadar durumları kötüyse bonolarımızı satalım, ne olur ne olmaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satmakta geç bile kalmışsınız hocam
Merhaba altunstore da axees ile işlem yapamıyorum daha önce yapabilen oldu mu acaba?
-
Degerli Musterimiz, XXXXXXX numarali bildiriminize istinaden yapilan kontrollerde ayni isyerinden, ayni tutarda olagan disi saatlerde yapilan tekrarli islemler sebebiyle yaptiginiz islem bankamiz guvenlik kontrollerine takilmistir. Bu sebeple bildiriminize konu islem kapsaminda kampanyadan faydalanamadiginizi belirtmek isteriz. Mersis No:0225013653700015 B002
THH'ye nasıl başvuracağız, tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi?
Gratis.com.tr olumsuz mcc kodu kampanyaya uygun değil yanıtı verdi temsilci
Thh başvurabiliyormusun ki ? Bddk yazsan onlardan da copy paste cevap gelecek "firmalar kampanya şartlarını kendisi belirler" diye. Tayyip 'in adamları bunlar, kimse dokunamaz.
LCW Waikiki olur mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şikayet vara yazın eksiye düşsünler,gerçektende ihtiyacınız yoksa kapatın gitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X