sitedeki iletişim formu ve şikayetvar'a yazmıştım gelen giden yok |
Bildirim
sitedeki iletişim formu ve şikayetvar'a yazmıştım gelen giden yok |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecoffee -- 10 Mayıs 2024; 18:41:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 10 Mayıs 2024; 17:39:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Mayıs 2024; 19:24:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben bu kampanyaya katılmadım ama yaptıkları iş hatalı. Madem katlanamayacağın kadar kampanya maliyeti arttı, halihazırda kazananların hakkını koruyup kampanyayı durdurursun. Aynı günde aynı saatlerde yüz binlerce kişi Hepsiburada, Trendyol'dan sipariş veriyor diye herhangi bir banka "güvenlik açığı" var diyor mu? Yıllardır sektörde olan bir bankanın bu kadar gerçeklikten uzak bir açıklama ile kampanya kurallarını ihlal etmesini anlamıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 10 Mayıs 2024; 20:18:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 10 Mayıs 2024; 20:23:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |