selamlar. eve alacagim lcd ile birlikte isin icine player ve ses de girdi normal olarak. evde bir adet 1.5tb samsung story ext hdd ve eski pcden kalma 5.1 creative seti var. onlari da kullanmak istiyorum. simdiii plan 1: bir adet mac mini alinir. (650$) htpc olarak kullanilir.kolonlar ve hdd baglanir ama dts nasil cozulur? plan 2: WD TV + Yamaha RX-V465BL 525 Watt 5-Channel Home Theater Receiver alinir. (500$).kolonlar ve hdd baglanir. plan 3: bir adet popcorn alinir.(300$). lcd ye baglanir. kolonlar ve hdd baglanir. dts destegi yok galiba.?
basitce amacim ekonomik ve bir derece uzun vadeli bir sistem kurmak. sonucta lcd + bu ivir zivirla butce yeteri kadar sisiyor zaten. yamaha receiver uzun vadeli bir urun gibi geliyor. tru hd vs vs destegi ile. wd tv ucuz ve yarin birgun degistirmesi cok sorun olmayan bir urun gibi. (bu urunler amerikanyadan gelecek de ucuz demem ondan) sonuc olarak benim aklima gelen ihtimaller bunlar. bu iste uzman neyin sayilmam ama ekonomik ve uygun bir set kurmak istiyorum. akliniza gelen iyilestirme veya alternatif planlari lutfen paylasin. simdiden tesekkurler
Yamaha RX-V465BL 525 Watt 5-Channel Home Theater Receiver nasıldır, sence...
Plan 2 daha mantıklı geliyor bence, Receiver kaliteyi artırır ve bu fiyata galiba uygun