Şimdi Ara

ps3 u medya oynatıcı olarak kullanmak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadalar mkv fılmlerı sorunsuz ızlemek ıcın modeme baglayacım ps3 ve pc yı ama modem tek portlu swıtch alıcam bunun ıcın modemım ttnetın aırtıes modemı bu modem ıcın onerdıgınız swıtch varmıdır forumda okudugum kadarıyla swıtch alıp modeme uymadıgından dolayı calıstıramayan cok kısı varmıs bu sorunu yasamamak ıcın soruyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 18 Mayıs 2011; 16:11:06 >

• Bilgisayar üzerinden görmesini sağlamak mümkün. İnternetten "PS3 Media Server "diye arat.
  • mkv yi direk oynatmak istiyorsan cfw ve showtime kurman gerekiyor.
  • yok kırdırmadan yapılıyor mu dıye sordum sanırım arkadas cevabını vermıs pekı bu alette alt yazıyı gommeden alt yazıyı algılama olayını yapmak mumkun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yok kırdırmadan yapılıyor mu dıye sordum sanırım arkadas cevabını vermıs pekı bu alette alt yazıyı gommeden alt yazıyı algılama olayını yapmak mumkun mu

Bildiğim kadarıyla alt yazıyı gömmeden algılama özelliği yok. belki bir gün update ile gelir bu özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triops

quote:

yok kırdırmadan yapılıyor mu dıye sordum sanırım arkadas cevabını vermıs pekı bu alette alt yazıyı gommeden alt yazıyı algılama olayını yapmak mumkun mu

Bildiğim kadarıyla alt yazıyı gömmeden algılama özelliği yok. belki bir gün update ile gelir bu özellik.

Bu arada şimdi hatırladım, PS3 de divx izlerken menüye girildiğinde subtitle ayarları da bulunuyor ancak şuana kadar bir işe yaradığını görmedim. Bu noktada bilgi eksiklğim olabilir. Yani olmayan bir özelliğe ait menü neden olur orada, gömülü olan alt yazı her durumda görünecektir, onu kapatıp açmaya yarayacağını sanmıyorum. İlginç bir durum.

• AVIAddXSubs bu programla altyazı ekledım vıdeoya ps3 dekı sub bolumune bastıgın zaman vıdeodakı altyazıyı acıp/kapatıyor bır ıse yarıyor ama pek de kullanıslı degıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

AVIAddXSubs bu programla altyazı ekledım vıdeoya ps3 dekı sub bolumune bastıgın zaman vıdeodakı altyazıyı acıp/kapatıyor bır ıse yarıyor ama pek de kullanıslı degıl

Bilgilendirme için teşekkürler, bunu bilmiyordum. Gömme yazı hep sabit sanıyordum. Demek ki azda olsa bir işlevi varmış. Belki ileride update edilerek direkt olarak srt yada sub dosyalarını da görür.
  • ps3 media server ile istedigin her seyi yaparsin alt yaziyi kapatabilirsin acabilirsin dublaj degistirebilirsin vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

ps3 media server ile istedigin her seyi yaparsin alt yaziyi kapatabilirsin acabilirsin dublaj degistirebilirsin vs vs.

+1

Şu programı kurup denemeden gereksiz yorumlarda bulunmayın lütfen görmüyor çalışmıyor olmuyor vs. gibi.

Ben bu programla her türlü formatı izleyebiliyorum ps3 üzerinden... altyazıyı da görüyor, gömmeye gerek yok...
  • PS3 Media Server(PMS) v1.22.0 çıkmış

https://code.google.com/p/ps3mediaserver/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 15 Mayıs 2011; 21:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

ps3 media server ile istedigin her seyi yaparsin alt yaziyi kapatabilirsin acabilirsin dublaj degistirebilirsin vs vs.

+1

Şu programı kurup denemeden gereksiz yorumlarda bulunmayın lütfen görmüyor çalışmıyor olmuyor vs. gibi.

Ben bu programla her türlü formatı izleyebiliyorum ps3 üzerinden... altyazıyı da görüyor, gömmeye gerek yok...

Beni kastediyorsanız ben program vs hakkında yazmadım, media serverdan falanda bahsetmedim. Ps3 cihazına direkt olarak hd yoluyla yada usb bellek kullanılarak film yollandığında yazıyı görmemesinden bahsettim. Pcye yüklenen programlardan, fw modifikasyonlarından da bahsetmedim. sadece yalın çalıştırmadığını ama bu konuda bilgi eksiğim olabileceğini söyledim. Sanırım yanlış anlaşılma oldu.

• bu dedıgınız programı yuklemek ıcın ps3 kırmak gerekırmı yok kırmıyorsak nasıl yukleye bılırız yardım eder mısınız bılmedıgımız ıcın konu acıyoruz zaten amacımız ogrenmek ahkam kesmek degıl
  • quote:

bu dedıgınız programı yuklemek ıcın ps3 kırmak gerekırmı yok kırmıyorsak nasıl yukleye bılırız yardım eder mısınız bılmedıgımız ıcın konu acıyoruz zaten amacımız ogrenmek ahkam kesmek degıl

+1
  • evet yardım etmeyı dusunuyor musunuz bu konu hakkında bı programdan bahsetmıstınız
  • Herşey legal hiçbişeyi kırmaya gerek yok. PC'ye programı kurun ve PS3'ünüzü açın sadece o kadar... Tabii PC ile PS3'ün aynı network üzerinde olmasına dikkat edilmeli. Ayrıca Wireless üzerinden iyi verim alınamaz, network'e ethernet kablosuyla bağlı olmalı cihazlar.
  • Google dan rahatça bulabilirsiniz kurulumunu.Ps3 ün kırılmasına gerek yok.

http://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=Ps3+Media+Server+Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 16 Mayıs 2011; 0:15:50 >
  • arkadaslar yardımlarınız ıcın tesekkur ederım sımdı bunu deneyecegım umarım sorunsuz bır sekılde yapabılırım
  • arkadaslar sımdı programı yukledım ama bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevınırım mkv dızı ızlerken herhangı bır donma takılma bunun gıbı seyler olmamasına ragmen fılm ızlemeye kalktıgım zaman vıdeoda donma takılma gıbı sorunlar oluyor altyazıları gommeden acıyor ama bır sorun var ı ş gibi harfleri göstermiyor bunun bır ayarı olmalı dıye dusunuyorum bu konudada yardımcı olursanız sevınırım son bır sorun bır kac fılmde goruntu ve altyazı geldı ama ses gelmedı buda son sorumdu bu sorunların cozumu hakkında yardımcı olursanız cok sevınırım su program tam olarak sorunsuz sekılde calısmaya baslasın ps3 medya canavarına donmus olucak.Bırde aklıma geldı ben fılmlerı dızılerı harddısk uzerınden ızlıyorum hıc bırı pc nın kendı hafıza kartında degıl bunun takılmalara donmalara herhangı bır etkısı varmıdır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.