Şimdi Ara

ps3 u medya oynatıcı olarak kullanmak yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum yerinde olsam ps3 ü sadece oyun oynamak için kullanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triops

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yok kırdırmadan yapılıyor mu dıye sordum sanırım arkadas cevabını vermıs pekı bu alette alt yazıyı gommeden alt yazıyı algılama olayını yapmak mumkun mu

Bildiğim kadarıyla alt yazıyı gömmeden algılama özelliği yok. belki bir gün update ile gelir bu özellik.

media server ile yapılıyor .ancak wireless kullanırsan izleyemezsin.modeme kablo ile bağlaman lazım . ps3ü ve bilgisayar 2 sinde de kablo kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 16 Mayıs 2011; 1:52:44 >
  • blacktower35 kardesım bugune kadar sadece oyun oynamak ıcın kullanıyordum takı kullandıgım sony laptop bozulana kadar sonra buyuk bır hata yapıp nede olsa ps3 var cok abartılı bır pc almaya gerek yok dıye ıdare edıcek bır pc aldım (bu konuda cok pısmanım) bu pcde mkvlerı oynatırken goruntu donuyor takılıyor yeterlı gelmıyor sanırım pc bundan dolayı cesıtlı arayıslara gırdım son cozum bu. bunuda yaparsa alet canavar olucak
    daha oncede yazmıstım modemle aramda mesafe var kablo ıle baglanmam pek ıhtımal dahılınde degıl bunun dısında onerebılecegın bırsey var mı?
  • pcye kur ps3 media serveri tamamdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Dostum yerinde olsam ps3 ü sadece oyun oynamak için kullanırım..

Neden?
  • Ps3 Showtime diye google da aratın, aviler dixler, 1080p mkv ler Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz...ps3 kırık olması gerekiyor. hiçbir şekilde kasma yapmıyor.
  • Yanlış hatırlamıyorsam "Transcoding Settings" sekmesini açın, daha sonra solda MEncoder'i seçin. "subtitles codepage" kısmında yazanı aşağıdaki satır ile değiştirin:

cp1254 /* Windows - Turkish */

Programı yeniden başlattıktan sonra türkçe karakter sorunu kalmaması lazım. Bu arada wireless ile bağladığım zamanlarda HD filmlerde takılma yapıyordu ancak altyazıyı kapattığımda sorunsuz oynatıyordu. Altyazıları kapatıp bir deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 16 Mayıs 2011; 10:51:29 >
  • quote:

daha oncede yazmıstım modemle aramda mesafe var kablo ıle baglanmam pek ıhtımal dahılınde degıl bunun dısında onerebılecegın bırsey var mı?

öylseyse kasmadan izlemen imkansız. ancak 500 mb videoları izlersin belki o da %100 bağlantı sağlarsan
  • caca40
    onerin için tesekkürler ama ps3 u kırmayı dusunmuyorum yınede teşekkürler

kardesım peki kablo ıle baglasam modeme bu aletlerı donma takılma sorunlarını yıne yasarmıyım eger donma olmaz dersenız uzun bı ethernet kablosu almaya gıdecegım

okhay
    simdi dedigin, deneyecegim umarım olur
  • okhay
    simdi denedim altyazı olayını ıse yaradı sorun duzelmıs oldu tesekkur ederım yardımın ıcın tek sorunum donmalar takılmalar suan onuda bir sekilde çözmeyı umut ediyorum
  • Benim evdeki bütün cihazlar (buna ps3 de dahil) kablo ile bağlı birbirine, altyazılı HD film seyrediyorum hiçbir sorun olmuyor.

Transcoding settings'de aşağıda "video quality settings" var, orda üstteki değeri 85, alttaki değerleri de 2-2-2 yaparsanız hiçbir sıkıntı kalmaz kablo kullanırken.

Bu arada hangi versiyonu kurdun bilmiyorum ama en güncel olmasına dikkat et, 1.22 en son versiyon. Sitede 1.10.5 versiyonu gözüküyor, o eski.

quote:

ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 16 Mayıs 2011; 12:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Benim evdeki bütün cihazlar (buna ps3 de dahil) kablo ile bağlı birbirine, altyazılı HD film seyrediyorum hiçbir sorun olmuyor.

Transcoding settings'de aşağıda "video quality settings" var, orda üstteki değeri 85, alttaki değerleri de 2-2-2 yaparsanız hiçbir sıkıntı kalmaz kablo kullanırken.

Bu arada hangi versiyonu kurdun bilmiyorum ama en güncel olmasına dikkat et, 1.22 en son versiyon. Sitede 1.10.5 versiyonu gözüküyor, o eski.

quote:

ne alaka?

1.22 kurulu suan dedıgınız gıbı kablo ıle baglamam gerekıyor ozaman umarım yeterınce uzun kablo bulabılırım ben ps3 u bu kadar komplike bi sekilde hiç görmemistim ama aletın yapmadıgı sey yok super ya ısın ıcıne alt yazı gırınce donmalar oluyor kablosuz olarak kullandıgında yoksa altyazı olmadan bır sorun olmuyor

• anlasıldı kablosuz bunu kullanamayacagım dızılerde altyazı olmadıgı zaman donma yapmıyor ama altyazı ısın ıcıne gırınce donuyor fılmlerde ıse felaket altyazı olsada olmasada donuyor fılmı oynatırken.aksam kablo alıp denemeyı dusunuyorum umarım sonuc alırım bu denemeden
  • quote:

okhay
    simdi denedim altyazı olayını ıse yaradı sorun duzelmıs oldu tesekkur ederım yardımın ıcın tek sorunum donmalar takılmalar suan onuda bir sekilde çözmeyı umut ediyorum

Rica ederim.
  • Sonuç alırsın almasına ama benim dediğim ayarları da uygula mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okhay

quote:

okhay

Rica ederim.

peki bu altyazıyı ıstedıgımız zaman kaldıra bılıyor muyuz ekrandan denedım sub bolumunden ama yapamadım ucgene basıyorum sub bolumune gelıyorum tıklıyorum altyazı yok zaten dıyor halbukı ben altyazıyı goruyorum o an ekranda ıstedıgımız zaman altyazıyı kaldırma ımkanımız var mı

• Program üzerinden ayar yapmadan kaldıramazsın...
  • hmm anladım tesekkur ederım bu programdan en ıyı performansı almamı saglayacak ayarlar nelerdır bılıyorsanız yazabılır mısınız?yada bu performans nelere gore degıskenlık gosterır soylersenız ben ona gore ayarlarım ayarları
  • yukarıda yazdım ya işte... network altyapının 100mbit olduğunu varsayarak yazdım yanlız onları.

eğer kablo bağladığında da atlama tekleme yaparsa anla ki işlemcinin hızı yetersiz geliyordur. gerçi fazla işlemci kullanan bir program değil, baya kötü olması lazım işlemcinin... elindeki işlemci ne?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.