Şimdi Ara

ps3 u medya oynatıcı olarak kullanmak yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayarın kötü değil nasıl söylesem normal ise kasmadan rahat izlersin. ben 11 gb filmleri izliyorum kasmadan 2 yıl önce yenilemiştim
  • antivürüs programını varsa kapat veya kaldır
  • bilgisayarın ozellikleri pentium dual 2.17 ghz
    bellek 1.00 gb
  • gelelim isin güzelliğine simdi gittim ethernet kablosu aldım bırı 3 metre dıgerı 8 metre bunları takmak ıcın modemın yanına gıttım ne goreyım tek portlu bır modemım varmıs(bu suana kadar hıc dıkkatımı cekmemıstı) sımdı sorun ben sımdı nasıl bı yol ızlemelıyım pcyımı modeme baglayayım ps3 umu hangısını baglamam daha dogru olur yada port coklama gıbı bı alet varmı(tamamen salladım olmayada bılır) yardımlarınız beklıyorum yıne
  • ikisi de kablo ile bağlı olmalı diye 100 defa söyledik arkadaş ya sorma hala şöyle sorular rica ediyorum deliricem...

Switch'ler var, 8li switch al bi tane tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ikisi de kablo ile bağlı olmalı diye 100 defa söyledik arkadaş ya sorma hala şöyle sorular rica ediyorum deliricem...

Switch'ler var, 8li switch al bi tane tamamdır.

sakin ol delirmene gerek yok dedıklerını dınlıyorum zaten sorun yok oradakı switch olayının olup olmadıgını bılmıyordum sımdı sen soyledın ogrenmıs oldum eger switch yok deseydınız eldekı ımkanlarla en ıyı verımı nasıl alırım dıye oyle sordum sakın ol delırmene gerek yok
  • arkadaslar aırtıes modemım var ttnetın verdıklerınden buna alacagım swıtch nasıl olmalıdır ınternette bakındım bıraz ama her swıtch calısmıyormus mıllet almıs elınde kalmıs calısmadıgı ıcın bır fıkır verebılır mısınız
  • kablosuz ve mkv ? imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

kablosuz ve mkv ? imkansız...

kablo olayını cozmeye calısıyorum suan swıtch alıcam ıste ama hangısını almalıyım teknosada bımekste baktım bı suru var forumda okudugum kadarıyla swıtch alıp calısmayanlarla dolu kısı var bundan dolayı sunu soruyorum elımde ttnetın aırtıes modemı var tek portlu buna hangı swıtch almam gerekır
  • güncel
  • Arkadaşlar merhaba, son durumda ps3 kullanarak laptop hdd sindeki mkv filmleri izleyebiliyor muyuz? Showtime yalnızca yeterli mi bu dosyayı PS3 ile acabilmek için (altyazı ile). Ben mevcut durumda networkten laptop hdd sindeki filmleri açabiliyorum PS3 ile, Laptop kablo ile, ps3 wireless olarak networke baglı. tek problemim herhangi bir software kullanmadan actıgım MKV uzantılı filmlerde ses çıkmıyor, altyazı da acılmıyor.

Ps3 40 GB, CFW 3.55 - 3.60 su anda cihaz.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.