Şimdi Ara

no

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 11 Nisan 2008; 9:27:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tyl3r

siz 100kk yazarsanir karsinizdakide traDEDEN 100KK YAZCAK sonra petin icindeki adenalardan birinini cantaniza birakcaniz ve tradeye tekrar 100kk bu islemi tekrarlicaniz petin icindeki adene bitene kadaryani suan tradenizde 400kk olcak karsidada 100kk durcak ok bascaniz sonra cantanizdaki adenalardan birini cöpe atinca 100kk niz 200kk olcak

Anladigim kadari ile senin o cantanda olan fazladan 100kk arkadasinin tradeye koydugu 100kk bug falan deil bu
  • bu bug bir ara dragon network'de de vardı.bende dahil birçok kişi işimizi görmüştük
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

bu bug bir ara dragon network'de de vardı.bende dahil birçok kişi işimizi görmüştük

bize niye söylemedin

• tam olarak anlayamadim biraz daha kapsamlı anlatırsan çok sevinirim resimli falan simdi deniyecegim olursa super bisey
  • mert abyss te tutcagini sanmiorum.baska bi yerde tutarsa haber wer
  • olsun denedik be abi o da guzel ama olmadi umitlenmistim zengin olcam die:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cyperde hatmer in tlf no arayın
    19 yıl önce açıldı
    No name uni
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_c_g

olsun denedik be abi o da guzel ama olmadi umitlenmistim zengin olcam die:D

abyss yemedi yani
  • Dayı; Eğer gerçektende öle bişey varsa ve bizim serverde de olurda köşeyi dönersem, benden sana 1.5 iskender hatta 4.5 iskender..!! Yada yiyebilceğin kadar pizza..!! ^_~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £villiet -- 9 Nisan 2008; 23:03:20 >
  • hmm ne dielim hakli olabilirsin tam olarak anlatamadin yada biz anlamadik.bi kac ss koysan ii olurdu.abyss te trade ile inventory aynı anda acilmio orda yapamadik calişan bi server bilen warsa paylasirsa sewinirim yoksa bu bug in paylasilmasinin bi manası olmaz.
  • işte dedigin sey abyss te olmuo arkadasim bana trade attigi sirada tab a basili tutuorum bi yandan da mouse ile trade i kabul ediorum trade penceresi acilio inventory kapanio.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.