Şimdi Ara

No 70:Eye of Basir (Çıktı)[PC ANA KONU|Türk Yapımı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun zamandır beklediğim bir oyun. Erteleme kararı üzdü...
  • Oyun ne yazık ki çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Resmen downgrade yemiş. Hele ayarlar kısmı resmen rezalet.
  • Oyun nasıl arkadaşlar ?? Oynayan varmı ?? Ben indirmeye başladım. Muhakkak oynayacağım. Türkçe düblajda varmış.
  • Başlığın ikinci yazısını ben yazmıştım. mali durumum şu an iyi olmadığı için oyunu satın almaya bütçe ayıramadım. Oynanış videoları ile 3 bölümü de izledim. geçen sene fuarda demosunu oynadığıma göre grafikleri çok iyi geliştirmişler. (grafik aradığım bir olay değil. 2d oyunları da çok oynarım) seslendirmeler güzel. hikaye için uğraşılmış belli oluyor ama bulmacalar felaket. korku oyunu/film/dizi vs aradığım bir olay değildir ama korku oyunu olarak da değerlendirirsem korku oyunu beklentisi olan insanları tatmin edeceğini düşünmüyorum. İçerikle ilgili daha fazla spoiler vermeyeyim. yapımcı ekiptekiler keşke biraz istanbul, ankaradaki room escape oyunlarını gezip kapalı alan etkileşimli bulmacalar hakkında fikir edinselermiş.

türk oyunu destek vs tamam olmalı bencede ama önümüzde de stardew valley gibi 2 boyutlu pixel görüntülü tek bir kişinin yaptığı ve steam satış listesinde 1 bucuk senedir her zaman ilk sayfada olan bir oyun var. Bence önemli olan kaliteli içerik üretmek.

• Sakın bir anlık mallık ile satın almayın.Alsanız da 2 saatte oyalanmadan bitirin ve iade edin.

Oyun çıkmadan önce önyargım vardı ama olumluydu.Bu sefer elle tutulur bir şey gelecek diyordum ama feci şekilde vasat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No70: Eye of Basir - Çıkış Fragmanı

• ikinci bolume gecerken hata verip kapaniyor. Cozumu bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.