Şimdi Ara

No astral and No immortal +6 pardon +7 ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç kale bomladi kaç tane elixir bastın mem0
  • ya beyler + basma ile ilgili bi kon açında iyi bilen biri anlatsın +3 ü zor yapıyoruz gerçekten...
  • sizin konuLarı görünce gaza geLiyorum siLahLar ya yok oLuyor yada durabilty düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

sizin konuLarı görünce gaza geLiyorum siLahLar ya yok oLuyor yada durabilty düşüyor

hehe bende gaza gelip bastım , şans yüzüme güldü ^^
  • Hayırlı OlSun Bu antonyo acaba oasisde bowcu antonyo mu ? Huso Antonyo ve bir arkadaşınız daha vardı tam hatırlayamadım.ßow TayfaSı;) Br yi yükseltebilirsen çok mükemmel olur
  • @ant0ny0
    Selam kardeş.Önce tebrik ederim.Br yükseltirsen sorunsuz süper bir kalkanın olacak.
    Sonra arkadaşlar gaza gelmeyin derim.ant0ny0 bize anlatırsın artık nasıl yaptığını.Her işin başı besmele onun haricinde ne yaptın onu dersin artık.
    Not:Senin verdiğin amblemi koyamadım gitti.Eziğiz ya ondandır.
  • Arkadasım senin Premiumun var ama... Onda basma şansı artar ... Neredeyse hiç yakmazsın...
  • Ben geçen gün param çok bol gelmiş ki :
    35 lwl kalkana +3 basalım dedik 10 elixir bastık +3 oldu sonra +4 basalım dedik yandı artılar gitti sonra 21. elixirde kalkan +3 oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

önce atçıya gidip lvl 10 atı alıyoruz...arkasından hotandan aldığımız atla jangana kadar gidiyoruz...janganda military camp ' a giriyoruz ve yanımıza aldığımız 50 tane hp potu sırayla içmeye başlıyoruz..

İşte tam o sırada all chat a " bismillahirahmanirrahim " yazıyoruz ve
    shieldi koyup elixir + luck powder ı koyuyoruz , gözlerimizi kapayıp fuse diyoruz...

Ps:alıntıdır by extran0bbbi hehe

iide lw 10 atla hotandan çıkıp jangana gitmek bira sıkar.
    birde lw 10 atla daha kapıdaki yaratıklar ata tek atar çok rahat hemde.(lw 10 at)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwasqwas

Hayırlı OlSun Bu antonyo acaba oasisde bowcu antonyo mu ? Huso Antonyo ve bir arkadaşınız daha vardı tam hatırlayamadım.ßow TayfaSı;) Br yi yükseltebilirsen çok mükemmel olur

evet hüso ev arkadaşım , bide Slient vardı , 3 kişi takılıyoduk ;)

gerçi oasis de oynayalı 2 sene oldu , sen kimsin , tanıyamadım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

kaç kale bomladi kaç tane elixir bastın mem0

sadece 7 elixir bastım..
  • +7 olması 1000'de 1 ama bazen şansına oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

önce atçıya gidip lvl 10 atı alıyoruz...arkasından hotandan aldığımız atla jangana kadar gidiyoruz...janganda military camp ' a giriyoruz ve yanımıza aldığımız 50 tane hp potu sırayla içmeye başlıyoruz..

shieldi koyup elixir + luck powder ı koyuyoruz , gözlerimizi kapayıp fuse diyoruz...

Bende Kalkanıma +7 Basarken Bismillahirrahmanirrahim yazmıştım, Bi Baktım +7 Olmuş

• helal yaw nası oldu o +7
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

quote:

Bende Kalkanıma +7 Basarken Bismillahirrahmanirrahim yazmıştım, Bi Baktım +7 Olmuş

Aynen yav aldığım ss lerde de bariz bi şekilde bu mucize gözüküyodu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qwasqwas

Hayırlı OlSun Bu antonyo acaba oasisde bowcu antonyo mu ? Huso Antonyo ve bir arkadaşınız daha vardı tam hatırlayamadım.ßow TayfaSı;) Br yi yükseltebilirsen çok mükemmel olur

evet hüso ev arkadaşım , bide Slient vardı , 3 kişi takılıyoduk ;)

gerçi oasis de oynayalı 2 sene oldu , sen kimsin , tanıyamadım ?

hehe Hatırlamak istemezsin aramızın pek ii oldugu sölenemzdi ;) Hele su son Huso yu sen soydun diye gercek olmayan bi iddadan sonra ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasqwas -- 24 Mayıs 2007; 12:13:02 >

• lol serseri..sen soytun tabi ^^
  • memo ben de satıyom charı bi mesaj at da uplansın konu yaw^^
  • :) hehe ok atayım :P
  • memo la diğer konun cayır cayır yanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 24 Mayıs 2007; 19:02:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.