Şimdi Ara

No Astral. Yes +5... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Çok zor bi olay değil bugune kadar 2 Sworda 1 shielde +5 bastım.

No Astral. Yes +5...

Bu 15 dakka önce bastığım +5. Sağ alttan görebilirsiniz +5 daha yeni olduğunu...

Ne yani şimdi sen yazdığın yazıdan okadarda zor değil cümlesinimi çıkardın?

;)))) Topu topu 3 tane iteme +5 basmışsın, bu okadarda zor değil anlamı çıkartıyorsa bende +7 ve 9 a çalışyım

Silahtan ve Kalkandan başladım.Önemli olan onlardı. Yani burdan basılabilceğini anlatmaya çalıştım. Diğer itemlere daha başlamadım gerek yok gibi görüyom. Ha +5 ha +4. Ama elixirler birikirse basarım. Durabiltynin düşmesinden korkuyorum...

Durabili deseydin hiç o yazyı yazmadım :) Zaten milletinde astralsız basarak korktuğu olay o ( Steady olmadan )

• Olm kerem senin kadar ballı yok.Millet oyuna tekte giriyor hep ilk deneyişte +3 bu seferded +5 yaptı Bu bal bende olsa+7 e kadar giderim astralsız.Bizim cafede, biz oyuna giremioz gelio elini mause a deydirio tak oyundayız.Bu cocuk bi kahin
    quote:

Orjinalden alıntı: Godzebani

Bende geçen spartada yine Cave'de düşen bir kalkani hiç +5 denemedim diye 5 elixir aldim bankadan 5'i geçti +5 oldu =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

Durabili deseydin hiç o yazyı yazmadım :) Zaten milletinde astralsız basarak korktuğu olay o ( Steady olmadan )

Astral= +4 den sonra yanmasını engelliyor.
    İmmortal= +4den sonra durabiltynin düşmesini engelliyor.

Ama İmmortal olmadan astral basılamıyor.Bana göre para tuzağı.100 silk imi alıp da +4 den +5 yapmaya değmez bi chest. Alt tarafı oyun. Abartmaya gerek yok.Şimdilik önemli olan silah ve kalkandı. Bunları da fazlasıyla başardım.Yakında +6 inşallah
  • Hayırlı Olsunn Nazar deymesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.