Bildirim
No Astral. Yes +5... (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Olm kerem senin kadar ballı yok.Millet oyuna tekte giriyor hep ilk deneyişte +3 bu seferded +5 yaptı Bu bal bende olsa+7 e kadar giderim astralsız.Bizim cafede, biz oyuna giremioz gelio elini mause a deydirio tak oyundayız.Bu cocuk bi kahin
quote:
Orjinalden alıntı: Godzebani
Bende geçen spartada yine Cave'de düşen bir kalkani hiç +5 denemedim diye 5 elixir aldim bankadan 5'i geçti +5 oldu =)
-
quote:
Orjinalden alıntı: LnMsTr2
Durabili deseydin hiç o yazyı yazmadım :) Zaten milletinde astralsız basarak korktuğu olay o ( Steady olmadan )
Astral= +4 den sonra yanmasını engelliyor.
İmmortal= +4den sonra durabiltynin düşmesini engelliyor.
Ama İmmortal olmadan astral basılamıyor.Bana göre para tuzağı.100 silk imi alıp da +4 den +5 yapmaya değmez bi chest. Alt tarafı oyun. Abartmaya gerek yok.Şimdilik önemli olan silah ve kalkandı. Bunları da fazlasıyla başardım.Yakında +6 inşallah -
Hayırlı Olsunn Nazar deymesin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X