arkadaşlar adamlar düşünmüş taşınmış biz bu bilgisayardan fanı alırsak yakmadan olmazmı diye veeeeeeeeeeeee işte sonuç.inanmayacaksınız belki ama yemeklik sıvı yağ ile doldurmuşlar kasayı.devamı www.tomshardware.com.tr adresinde inanmayan baksın.hemde athlon fx 55 işlemci ile... bu arada ben remini ekleyemedim bilen varsa beni unutmasın lütfen.
yaw bu yağ işi üst konu yapılsında artık hergün beşer beşer konu açılmasın
quote:
Orijinalden alıntı: bjv16
Alıntıları Göster
wallaya...ya hangimiz bunu kullanırki.....ben öyle hiç kusura bakmasınlar yağın içine koymam sistemi , bit lenir fln aman
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bjv16
Sıvı yağ satıcıları birer birer açıyo işte.
quote:
Alıntıları Göster
yeter artık bu kaçıncı konu
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
yeter artık bu kaçıncı konu
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orjinalden alıntı: bjv16
Sıvı yağ satıcıları birer birer açıyo işte.
Alıntıları Göster
teessüf edrim sadece paylaşmak istemiştim.hemde üst konu falan acemi olduğum için konu açtım.bilginize...
quote:
Orijinalden alıntı: zumbak
teessüf edrim sadece paylaşmak istemiştim.hemde üst konu falan acemi olduğum için konu açtım.bilginize...
Alıntıları Göster
neden kimse bir süre sonra yağ ısındığında yağın nasıl soğutulacağını sorgulamıyor? uygulanabilirliği çok zor ve pek bir anlamı olmayan bir sistem.
quote:
Orijinalden alıntı: zumbak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zumbak
kusura bakma kardeş acemiymişsin görmedik saol gene de paylaşımın için. ama ana sayfaya bakarsan bi üç tane bu konudan görürsün o yüzdendi tepkimiz. foruma hoşgeldin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zumbak
kusura bakma kardeş acemiymişsin görmedik saol gene de paylaşımın için. ama ana sayfaya bakarsan bi üç tane bu konudan görürsün o yüzdendi tepkimiz. foruma hoşgeldin
Alıntıları Göster
yağ kolay ısınmaz arkadaşım motorlarda da kullanılır yağ soğutması adamların bir bildiği vardır merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: Nascimento
yağ kolay ısınmaz arkadaşım motorlarda da kullanılır yağ soğutması adamların bir bildiği vardır merak etme.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: harunrasit
Yağ kolay ısınmaz ama arkadasın resmini koydugu yağ sogutma sisteminde FX55 var o da kolay sogumaz
sen git sisteme deli paralar yatır kalk sonra kalk 30lt yağın içine sok saçmalık(kişisel fikrim) kendi su sogutmanı yap daha iyi...
quote:
Orijinalden alıntı: psy_dreams
quote:
Orjinalden alıntı: harunrasit
Yağ kolay ısınmaz ama arkadasın resmini koydugu yağ sogutma sisteminde FX55 var o da kolay sogumaz
sen git sisteme deli paralar yatır kalk sonra kalk 30lt yağın içine sok saçmalık(kişisel fikrim) kendi su sogutmanı yap daha iyi...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuzki zaten bu sadece pratikte bi deney hepsi o. Gidin fx55 i bizim gibi yağın içine koyun demiyo adamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Solu
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuzki zaten bu sadece pratikte bi deney hepsi o. Gidin fx55 i bizim gibi yağın içine koyun demiyo adamlar.
Alıntıları Göster
Tartısılan birsey yok ancak su bi gercek ki nasıl kurubuz ln2 vs sogutmalar paratikte deney olarak basladıysa eninde sonunda yaygınlasır..ki yağ sogutmayı nette gordugum kadarıyla gunluk kullanan kişiler var
quote:
Orijinalden alıntı: psy_dreams
Tartısılan birsey yok ancak su bi gercek ki nasıl kurubuz ln2 vs sogutmalar paratikte deney olarak basladıysa eninde sonunda yaygınlasır..ki yağ sogutmayı nette gordugum kadarıyla gunluk kullanan kişiler var
Alıntıları Göster
kardesim amd fritoz olarak kullanirsin ne olur bakınız multitasking
quote:
Orijinalden alıntı: Nascimento
kardesim amd fritoz olarak kullanirsin ne olur bakınız multitasking
Alıntıları Göster
super yawww :D
quote:
Orijinalden alıntı: febor_amd
super yawww :D
Alıntıları Göster
sorun o degılde sıstemı upgrade edınce elımızdekı ıslemcı board ı nasıl yagdan kurtarıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
sorun o degılde sıstemı upgrade edınce elımızdekı ıslemcı board ı nasıl yagdan kurtarıcaz
Alıntıları Göster
hortlatmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: MAG
hortlatmışsınız
Alıntıları Göster
abi yağ içinde kalmış kasa bide içine patates atıp kızartalım Şaka bi yana mesela bu çalışmayı yaptuk.sonra yağı boşaltıktan sonra yağ içinde kalacak bütün parçalar.temiz bi çalışma değil.
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis_01
abi yağ içinde kalmış kasa bide içine patates atıp kızartalım Şaka bi yana mesela bu çalışmayı yaptuk.sonra yağı boşaltıktan sonra yağ içinde kalacak bütün parçalar.temiz bi çalışma değil.
Alıntıları Göster
sistemi eski haline döndürmek için ..yağı boşaltıp...kaynamış suya(30 litre) biraz bulaşık deterjanı koyup ..bi çay pardağı kadar da klorak eklesek...kasanın içine boşaltsak..pırıl pırıl parlarmı parçalar acaba