Bildirim
no lucky,no immortal ~ yes +7...
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
16 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
müthiş.... tebrikler -
-
-
bende ksro oynuyorum hangi serverdasin sen ? -
son silah 101 lvmi 104 lvmi? bana son lv +7 blade görürsen phy atağa bakarsan çok sevinirim,ona göre sunu satıcam yada +9 basıcam şimdiden tşk -
Son lv silahlar 104lv ; ) -
@_Stewie_
server oynuyoruz bi tanesinde^^
@VaramiR
ksroda blade kasan cok nadir insn var..heleki +7 bulmak imkansiz gibi bise ama genede bakarim...
@El Salvador
son silah 105 lwl icin 101 lwl.. -
Şuan son Silah 101 Lvmi ? 104 Kesin Yok Öylemi ? -
101 lwldir..
104 nerden uydurdunuz ? 110 geldiginden 104 lwl gelir mi sizce ?
gelse gelse 106-107 lwl silah gelir.. -
Banada 35 +7 1h düştü ss atabilirim
(duruyor hala saklıyorum) -
400m'mi ediyomuş o bow? -
yani..
ksroda fiyatlar oyle paha bicilmiek sekilde degil...
herseyin fiyati vardir.. -
bu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
101 lwldir..
104 nerden uydurdunuz ? 110 geldiginden 104 lwl gelir mi sizce ?
gelse gelse 106-107 lwl silah gelir..
Ya Ne Bilelim İşte Söylentiler Vardı öyle Oyunda Aydınlat İşte Bizi Kulaktan Dolma Laflarla Beklemiyelim 105'i,Senden Şöyle Güzel Bi Konu Bekliyoruz,Birsürü Konu Var ama Oynayan Kişinin Açacağı Farklı OLur Diye Düşünüyorum,Alchemy,Trader Thief,Fw,İtem,Skill,Yeni Eventler,Dressler vb Konular Hakkında Kapsamlı Bi Konu Açsan Çok Süper Olacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
400m'mi ediyomuş o bow?
Ksroda goldlar çok pahalı. -
@_Stewie_
o degil..
@VaramiR
konu acmak zor degil tatildeyiz.. en fazla 1 gunumu alir elimde yeterli bilgide var..ama acmam..bugun ac yarin baska forumlarda kendi yapmis gibi ovune ovune anlatirlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
@_Stewie_
o degil..
@VaramiR
konu acmak zor degil tatildeyiz.. en fazla 1 gunumu alir elimde yeterli bilgide var..ama acmam..bugun ac yarin baska forumlarda kendi yapmis gibi ovune ovune anlatirlar...
İstersen jpg olarak yapalım? resimlerin üzerine monte ederiz, dh yazısını ve nickinid çekeriz olmaz mı, ps bilen arkadaşalr var zaten. -
lurtz kardesim..senin icin dusunucem bakalim...belki olabilir...
sizin istediginiz konular nelerdir ona gore olur veya olamaz diyeyim... -
Neyse Açarsın Fena Olmaz,Bana En Gerekli Olan Bilgiyi Aldım Şuan İçin Yapmam Gereken Silahımın Statlarını Tam Olarak Yapıp +9 deneip beklemek :) Tabi Bide Para Şart Gold Fiyatları Nerdeyse İki katına Çıktı,Para Kasmak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X