Son zamanlarda oynadım, artık çoğu sorun giderilmiş, içerik bol. Oynatıyor kendini... |
No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (42. sayfa)
-
-
-
Oyun son hali ile benim için 8/10, bir gram aşağısı değil. Fakat kendini oynatma becerisi yüksek, zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor, sadece bu yönüyle kesinlikle 9/10 diyebilirim, 10 değil çünkü halen birkaç bug mevcut. Mesela benim kasabamda (settlement) ofis kapım bazen takılıyor, açılmıyor, tekrar save yüklemem gerekiyor.
Edit: son yamadan sonra bu kapı bugı düzeltildi.
Oyunun çok iyi olmasını engelleyen tek şey aslında konsol portu olması. Mesela uçuş sırasında mouse ve klavye kullanımı rahat değil, bir warthunder veya wot oynadıysanız, asla öyle rahat değil. Mesela kısa yollar için ortada bir radial menü ve mouse ile seçim yerine saçma bir sağa sola gitmeli menüsü var, tam konsol işi. Uzay savaşından zevk alamıyorum, sırf kontroller yüzünden.
Öte yandan oyuna inanılmaz yamalar gelmiş, oyun çok gelişmiş. Ana görev base archieves, ama 4-5 saate bir görev veriyor, kısaca oyunu öğretiyor, arada sen öğren oyna diye bolca gereksiz zaman bırakmış. Benim bir capital gemim, bir sürü fırkateynim olmuş adam bana daha yeni saksıda çicek yetiştirmeyi anlatıyor, ödül olarak blueprint veriyor, benim açmadığım blueprint kalmamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 24 Şubat 2022; 17:57:21 >
-
Yeni gelen görevi bitirdikten sonra sanki devamı gelecekmiş gibi bir hava yarattı.
-
Selamlar konu hort oladu ama oynayan var mı hala, gemimi yükseltemiyorum,upgrade yapamıyorum neden acaba bilgisi olan var mı,oyunun ilk verdiği gemi.
-
Nanite karşılığında space station'dan c, b, a ve s class upgrade satın alabilirsin. Nasıl bir sorun yaşıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geminin envanterini yada teknoloji slotlarını yükseltemiyorum.İStasyonda gemi yükseltme alanına gidiyorum ama slot yükseltmeye gelince yazılar pasif bir şekilde duruyor.
-
Storage Augmentation isimli eşyaya ihtiyacın var. Bu eşyayı birkaç şekilde elde etme şansın var.
En kolay ama pahalı olan yolu; Yeni bir gemi satın alıyorsun ve sonra onu gemi yükseltme ekranında parçalıyorsun. Geminin para eden parçaları senin invertory'ine geliyor ve bunların arasında bahsetmiş olduğum Storage Augmentation'da olabiliyor. Bu eşyadan inventory'de ne kadar varsa, geminin slotlarını o kadar yükseltebilirsin. Tabii geminin maksimum slot sayısı da önemli.
Diğer yöntemler için aşağıdaki linki inceleyebilirsin.
-
Teşekkür ederim.Oyunda uyarı vermiyor bu konuda.
-
Rica ederim. Takıldığın bir husus olursa yardımcı olmaya çalışırım.
-
Eyvallah sağol,yazarım mutlaka
-
Bende fazlalık 2 gemi var bunları hurda yapmak istediğimde 6 slot lazım diyor,6 slot boş olduğu halde hurda yapmıyor.
-
Tamamçözdüm olayı.
-
Süper, ben de şimdi gördüm mesajını, cevap yazıyordum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim tekrardan hocam.
-
Dm attım bakabilirmisin.
-
www.bolumsonucanavari.comNo Man’s Sky Endurance Güncellemesi Çok Sayıda Hatayı Düzeltiyorhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-No_Mans_Sky_Endurance_Guncellemesi_Cok_Sayida_Hatayi_Duzeltiyor-114738.htm
-
Yıllaaaar yıllar sonra tekrar gireyim dedim güncellemelere bakayım. Millet çok övmüş hep. Ama pişman oldum açıkçası. İçerikten değil, oyunun performansından. Eski PC'mde performasnlı çalışan oyun, yeni/güncel PC'de çok kötü performans sundu bana. Stuttering, yüksek fps drop ne ararsan oluyor. FSR'ı açıp çamura çevireyim oyunu dedim, onda bile değişmedi durum. Yarım saatin sonunda geri kaldırdım açıkçası.
-
Tam oyuna girecektim yeni bir güncelleme gelmiş baya güzel gözüküyor düzeltilen ve geliştirilen şeyler. Ayrıca amd fsr 2.0'da gelmiş tekrar girsem mi diyenlerin bilgisine
-
Beyler güncel türkçe yama yok mu oyuna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X