Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Arkadaşlar oyunu 1-2 saat oynadım ve oyun size kontrolleri verdiği ilk andan beri o "başka gezegende hayat" hissine gerçekten çok iyi sokuyor. Oyuna nasıl basladıgınızı anlatıp spoiler vermeyeceğim ama bir kaç şey yapmanız lazım. Kontroller gayet iyi. Crafting için şu an bir şey diyemem ama anlaması kolay. Henüz bir Space Station'a gidemedim ancak başka toxic bir gezegene ulasabıldım ve o yeni gezegenin keşif hissini atmosferınden geçerken ki hissiyatı muazzam veriyor size.(İlk başladığım gezegen de güneşe yakın ve sıcaklığı 62 derece olan bir gezegendi ve haliyle gece gündüz döngüsü hızlıydı). Şuan aldığıma gerçekten memnunum. Bakalım ileri de sıkacak mı göreceğiz. Sorusu olan varsa cevaplamaya calısırım.

ciddi derecede ıngılızce bılgısı ıstıyormu oyun
    anlamak kolaymı acaba?

• quote:

Arkadaşlar oyunu 1-2 saat oynadım ve oyun size kontrolleri verdiği ilk andan beri o "başka gezegende hayat" hissine gerçekten çok iyi sokuyor. Oyuna nasıl basladıgınızı anlatıp spoiler vermeyeceğim ama bir kaç şey yapmanız lazım. Kontroller gayet iyi. Crafting için şu an bir şey diyemem ama anlaması kolay. Henüz bir Space Station'a gidemedim ancak başka toxic bir gezegene ulasabıldım ve o yeni gezegenin keşif hissini atmosferınden geçerken ki hissiyatı muazzam veriyor size.(İlk başladığım gezegen de güneşe yakın ve sıcaklığı 62 derece olan bir gezegendi ve haliyle gece gündüz döngüsü hızlıydı). Şuan aldığıma gerçekten memnunum. Bakalım ileri de sıkacak mı göreceğiz. Sorusu olan varsa cevaplamaya calısırım.

Gezegenler arasi cesitlilik ne duzeyde, bir de sesler nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patlıyormuyuz beyler :D
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    Valla şu an iki ayrı gezegene gittim. Zaten bir tanesi başlangıç gezegenimdi. Ikısı de birbirinden çok farklıydı. Ancak ses olarak pek bir fark göremedim yani onun hakkında bir yorum yapmam için çok erken.

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Orta seviye olması yeterli gibi geliyor bana. Zaten o kadar diyalog Vs. yok oyunda. Farklı akıllı yaşam formu bulacaksın da... Öyle üst düzey bir şey istemiyor oyun.

• quote:

Valla şu an iki ayrı gezegene gittim. Zaten bir tanesi başlangıç gezegenimdi. Ikısı de birbirinden çok farklıydı. Ancak ses olarak pek bir fark göremedim yani onun hakkında bir yorum yapmam için çok erken.

Normalde bize dusman olmayan bir yaratiga saldirinca onlar da saldiriyor mu? Yoksa dost ve dusman diye ayri mi yaratiklar?

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bazı gezegenlerde sentinel denilen koruyucular var. Onlar etraftayken göze batan harekerler yaparsan saldırıyorlar ve GTA gibi Wanted level çıkıyor ne kadar artarsa o kadar sağlam geliyorlar. Başlangıç gezegeninde hiç saldırgan bir hayvan görmedim ancak diğer indiğim gezegende hiç saldırmasan bile sana saldıran hayvanlar ile karşılaştım.

• quote:

Şimdi bazı gezegenlerde sentinel denilen koruyucular var. Onlar etraftayken göze batan harekerler yaparsan saldırıyorlar ve GTA gibi Wanted level çıkıyor ne kadar artarsa o kadar sağlam geliyorlar. Başlangıç gezegeninde hiç saldırgan bir hayvan görmedim ancak diğer indiğim gezegende hiç saldırmasan bile sana saldıran hayvanlar ile karşılaştım.

Eyvallah anladım.
  • youtubeden ilk yarım saat videolarını izledim çok içine çeken bir oyun gibi duruyor . Pcde grafikleri dahada iyi olacaktır . Monotonlaşmayı minimal yaşarsak türünün efsanesi olabilecek bir oyuna benziyor
  • Online olsa en az coop iyi olurdu.

• valla ben çok sevdim.araştırma oyunlarına bayılırım.Monotonluk illaki olur ama keyifli oyun.Bu oyun başucu galaksi rehberimiz olur.Sıkıldakça gezegen keşfederiz.
  • Oyun güzelmiş aslında yerli yersiz gömmüşler oyunu. Aynısını Elite Dangerous için de yapmışlardı.

Ayrıca Sean ve ekibi paralı DLC olmayacak ve bütün içerikler Bedava olarak eklenecek dedi.

Bu bile almaya yeter bence...

• Bazı siteler puan yayınlamış da 80-85 puan vermişler. Tahminime 79-80 gibi bir ortalama puan alır. Fakat puana göre oyun oynamıyor kimse. Divinity 90 ortalama puan almış ama kaç kişi oynuyor? Ben de bu gün deneyimleyeceğim oyunu. Akşama yazarım yorumumu.
  • bakıyorum hıc bıryerde kutulu olarak yok
    nereden temın edecegız oyunu acaba
    spotculara bıle dusmedı sanırım daha cok az satıcı var guvenemedım gttıgıdıyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bakıyorum hıc bıryerde kutulu olarak yok
    spotculara bıle dusmedı sanırım daha cok az satıcı var guvenemedım gttıgıdıyorda

Shopto.net satıyor 190 tl, kargo hariç ama neden dijital almıyorsunuz onu anlamıyorum. Kutulu pahalı oluyor, paranıza yazık.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Var spotçularda. Ben spottan aldım. Zaten bugün resmi çıkış günü.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

quote:

Shopto.net satıyor 190 tl, kargo hariç ama neden dijital almıyorsunuz onu anlamıyorum. Kutulu pahalı oluyor, paranıza yazık.

akk var hocam ben sadece oyun ındırerek bıtırırsem ay sonuna kadar ne yapacagım dusuk hızda.
    kutulu olarak almak daha hosuma gıdıyor ayrıca.
    ılerde sıkıldıgımda hem satması hem takaslamasıda kolay oluyor
  • oyunu gece 2 saat tecrube ettim. gemiyi kaldirmak icin gerekli elementleri bulmak adina geminin bulundugu yerden 10 dakikalik mesafeli yerleri yuruyerek kat etmek, bilmedigin bir ortamda, radyasyon yiyerek ve yasam unitesinin devamli gucunun azaldigini gormek; olabildigince gerilimliydi :)

geminin onarim gerektiren parcalarini duzelttikten sonra bir sure de yakit aramak ile vakit gecti. gemiyi kullanilabilir hale getirdim ve kapattim oyunu. aksama gezegenimi derinlemesine kesfedip, loot yapip yeni ufuklara yelken acacagim :D

su saydiklarimi yapabilmek, oyunun craft, gelistirme ve yetenek agacina yabanci olustan oturu 2 saat aldi. oyunun en begendigim tarafi ise; koskoca bir bilinmezlik icinde seni basbasa birakmasinin yarattigi gerilim. ileride daha icine yedirilmis hikayeyi de kavradigimimda ya da yeni canlilar kesfedip yeni teknolojileri ogrendigimde kat be kat zevk artacaktir.

kesinlikle alinip tecrube edilmesi gerektigini dusunuyorum. ne cop oyunlar gordu bu goz. no man's sky asla bir cop degil.

edit: birde sentinel denen, ortamda devriye atan drone kilikli yavsaklar var. dikkat cekerseniz saldiriyorlar. cok tav oldum onlara. her galakside ya da gezegende varlar mi merak ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 10 Ağustos 2016; 11:00:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

quote:

akk var hocam ben sadece oyun ındırerek bıtırırsem ay sonuna kadar ne yapacagım dusuk hızda.
    kutulu olarak almak daha hosuma gıdıyor ayrıca.
    ılerde sıkıldıgımda hem satması hem takaslamasıda kolay oluyor

Haklısın hocam. Ben de bazen kutuma gitmek istiyorum doğrusu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Son 10 yılın en balon oyunu... Bu kadar tartışılması çok enteresan gerçekten.

Neyse ki meta'da her şey gün yüzüne çıkmaya başlamış.

Yorumlara bakıp az daha alıyodum

Grafik olarak rezil bi oyunmuş sırf loot ve craft var diye alıyorlar ama istediği kadar craft olsun gerçekçi olmadığından bi işe yaramaz..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.