Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam gozunu seveyim pvp siz coopsuz oyun mu olur. O eskidendi. Yil 2016 kesfet kesfet nereye kadar. Entel isleri bunlar.
  • Son 10 yılın en balon oyunu... Bu kadar tartışılması çok enteresan gerçekten.

Neyse ki meta'da her şey gün yüzüne çıkmaya başlamış.
  • Keşfetmenin bir sonu yok ama PvP'nin var yani? :D Coop olsa iyi olurdu ama, severim coop.

2016 yılında, PvP'lerde boş boş diğer insanlardan üstün olmaya çalışmaktansa, No Man's Sky'da, hatta Space Engine'da boş boş gezegenlere bakmayı tercih ediyorum.

Şimdi böyle dedim diye No Man's Sky'ı kesin beğeneceğim diye bir şeyde yok, belkide beğenmeyeceğim durun bakalım

Ayrıca sırf PvP'si Coop'u yok diye entel işi demek sevgiler

• Coop olsa saatlerce uğraşıp keşfettiğin şeyi niye paylaşasın. :)
  • Yalan yok bende almak istiyorum ama biraz destiny gibi olsaydi tadindan yenmezdi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

bende kutulu arıyorum sadece Vatan'da bulabildim ama stokta yok diyor daha sonra gelicek herhalde

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-oyun-no-man-s-sky.html

Hepsisony'de varmış email geldi bugün.Fiyatı 239 tlcik

Ps store göre yüksek epey fiyat. Umarım verilen paraya değecek bir oyundur uzun süre sıkılmadan oynayım yeter bana multiplayer coop felan hiç önemli değil benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 Kentrilyon gezegen muhabbeti ciddi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

18 Kentrilyon gezegen muhabbeti ciddi mi ?

ciddi ama bir süre sonra random atmalar baslar dıye duusunuyorum.
    monotonlukta bu sevıyede baslayacak gıbı gelıyor ama ınsallah bu gezegenlerı arastırırken bır amac ugruna gezerızde monotonluktan azda olsa kurtuluruz
  • quote:

Evet doğru, söyledikleri tam rakam bu; 18,446,744,073,709,551,616.

Tabii bu kadar gezegeni çizmemişler. Geliştirmiş oldukları bir algoritma sistemi var, bu sistem her gezegeni yörüngesindeki güneşe göre rastgele oluşturuyor. Birbirine benzemeyen gezegenlerin var olmasının sebebi de bu.
  • Yine blueprintler ömrümüzü yiyecek.

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
  • Çok kararsız kaldım ya alsam mı almasam mı

• 5 gb a nasıl sığdı bukadar gezegen

Renk Paleti benim hoşuma gitti şuan akıyor oyun :))

• Ulan yazılar olsun be 15 küsür dilin içine Türkçe koymamışlar. Almaktan vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

5 gb a nasıl sığdı bukadar gezegen

Renk Paleti benim hoşuma gitti şuan akıyor oyun :))

Oyundaki gezegenler siz keşfettikçe yaratıldığı için oyunun ilk boyutu küçük.

• ooo blueprint muhabbeti de varmis :)

oyunun wiki'sini yaparlar insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OGZ video atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

ciddi ama bir süre sonra random atmalar baslar dıye duusunuyorum.
    monotonlukta bu sevıyede baslayacak gıbı gelıyor ama ınsallah bu gezegenlerı arastırırken bır amac ugruna gezerızde monotonluktan azda olsa kurtuluruz

Monotonluk baslayacak zaten o Allahin emri, adamlar malzemeyi yani cizimleri yaratiyor sadece, yazilim da onlari mixleyip birton gezegen cikartiyor belli bir algoritma ile, oyunun boyutunun dusuk olmasinin da sebebi bu, oyun icindw yukleniyor hersey.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsisony.com/ps4-no-mans-sky 219 tl diyor "İndirim" yapmışlar.
  • oyun mantığı güzelde sanki birşeyler eksik gibi lirikin yayınından izledimde böyle çok fazla amaçsız kalmışız gibi
  • Arkadaşlar oyunu 1-2 saat oynadım ve oyun size kontrolleri verdiği ilk andan beri o "başka gezegende hayat" hissine gerçekten çok iyi sokuyor. Oyuna nasıl basladıgınızı anlatıp spoiler vermeyeceğim ama bir kaç şey yapmanız lazım. Kontroller gayet iyi. Crafting için şu an bir şey diyemem ama anlaması kolay. Henüz bir Space Station'a gidemedim ancak başka toxic bir gezegene ulasabıldım ve o yeni gezegenin keşif hissini atmosferınden geçerken ki hissiyatı muazzam veriyor size.(İlk başladığım gezegen de güneşe yakın ve sıcaklığı 62 derece olan bir gezegendi ve haliyle gece gündüz döngüsü hızlıydı). Şuan aldığıma gerçekten memnunum. Bakalım ileri de sıkacak mı göreceğiz. Sorusu olan varsa cevaplamaya calısırım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.