Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: console-master

189 dan aldım psn den bugün oynarız sanırım

psn'de bu para ıse kutulu 190 cokta fazla degıl acıkcası alınır yanı
    genıs bır evren yapılabılecek bır ton sey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Bir arkadaş yazmıştı. Ilerı de base yapma da gelecek diye yanlış hatırlamıyorsam.

Oyun kutulu olarak yarın spotçularda olacakmış ama hepsi 190 TL fiyat çekti. :)

Evet, ana üs inşa etme ve yük gemileri bir sonraki güncellemede gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Bir arkadaş yazmıştı. Ilerı de base yapma da gelecek diye yanlış hatırlamıyorsam.

Usta sen aldın mı oyunu oynayacak mısın?
  • oynayanlardan yorum bekliyoruz
  • Melkor hocam rehber hazırlamada biz kesfedelim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda senaryo var demi
  • İleride mine base de kurarsak mükemmel olur benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Usta sen aldın mı oyunu oynayacak mısın?

Almadım henüz, PC çıkışını bekliyorum.
  • O degilde Dünya gibi bir gezegene denk geliyormuşuz. O zaman ne güzel olur..

• İlk gelen Metacritic kullanıcı yorumları kötü bayağı. Atmosfer ve keşfetme olayı çok çekici gelse dahi sürekli kendini tekrar edecek bir oyun olması itici geliyor bana. Gelen oyuncu yorumları da bu şekilde, grafiklerden şikayet edenler de var. Adamakıllı bir indirime girmediği sürece alıp oynamayı düşünmüyorum şimdilik. Akşam oynayacak olanlar var ise bol bol yorum bekliyorum fikrimi değiştirmek adına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

İlk gelen Metacritic kullanıcı yorumları kötü bayağı. Atmosfer ve keşfetme olayı çok çekici gelse dahi sürekli kendini tekrar edecek bir oyun olması itici geliyor bana. Gelen oyuncu yorumları da bu şekilde, grafiklerden şikayet edenler de var. Adamakıllı bir indirime girmediği sürece alıp oynamayı düşünmüyorum şimdilik. Akşam oynayacak olanlar var ise bol bol yorum bekliyorum fikrimi değiştirmek adına :)

hakkaten. bayaa cop muamelesi yapilmis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik iddiası yok ki oyunun niye grafik bekliyorsunuz? Fallout 4'te de grafik yok ama witcher 3 olmasa 1. olacaktı. Prison architect, the witness bunlar da iğrenç grafikli :)

Oyuncuların ne istediği belli değil. The Division, Star Wars'ta grafiğin babası var da ne oldu? Yine beğenmedi millet. Son yıllarda çıkan kötü oyun sayısı oldukça azaldı. Neredeyse % 90 aaa oyun oynanabilir düzeyde.

Fiyat pahalı doğru ama oyun 60 TL ya da 20 dolar olarak çıksaydı kullanıcı yorumları 90 puan olur muydu bence olurdu. Konsolda oyunlar pahalı ama yapacak bir şey yok. 330 TL çıkan oyunların yanında bu fiyatlar normal geliyor artık ne yapalım. Fifa'ya 260 TL fiyat çekiyor Sony.

Metacritic yorumlarında olumsuz yorumlar genelde "hep aynı şeyleri yapıyorsun" şeklinde. Ee böyle olacağını biliyoruz zaten ama atıyorum 10 saat sonra yeni bir şeye denk geldiğinde onun vereceği keyif hiçbir şeyde olmayacaktır. Ayrıca oradaki yorumlarda oynamadan, trailera göre yorum yapan çok kişi olduğunu da anlamak gerek. Oyun için sürekli kaliteli ve oyuna çok yenilik, derinlik getirecek güncelleme geleceğini unutmamak gerek. İlk gün güncellemesi zaten buna iyi örnek. Fiyat düşünce de düşünebilirsiniz ama e3'e katılmamaları şüphe uyandırsa da oyun keyifli duruyor. Son olarak şunu söyleyim "bu oyun herkese hitap etmiyor". Tıpkı Bloodborne gibi. Sürekli aksiyon isteyen biri bu oyunu tabi ki sevmez, yerin dibine sokar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah44 -- 9 Ağustos 2016; 13:45:37 >

• oyun kutulu olarak mağazalara geldi mi arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
  • Yahu keşfet keşfet nereye kadar yapılacak tek şey bu mu bu oyunda ?

Kullanıcı yorumlarının özeti şu şekilde

Millions of planets, all the same, with nothing to do, same monsters, change the colors and tell you it's another planet ...

Puanlar rezil oyuncuların verdiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yahu keşfet keşfet nereye kadar yapılacak tek şey bu mu bu oyunda ?

Millions of planets, all the same, with nothing to do, same monsters, change the colors and tell you it's another planet ...

Şimdi kızacaklar bana ama Rainbow Six'de k.. kadar alanda hep aynı şeyleri yapınca oyun inanılmaz oluyor ama No Man's Sky'da hep aynı şeyler oluyor. Bu tamamen bakış açısıyla alakalı. Ben hiç takmıyorum şahsen oyuncu yorumlarını ama saygı duyuyorum o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yahu keşfet keşfet nereye kadar yapılacak tek şey bu mu bu oyunda ?

Şimdi kızacaklar bana ama Rainbow Six'de k.. kadar alanda hep aynı şeyleri yapınca oyun inanılmaz oluyor ama No Man's Sky'da hep aynı şeyler oluyor. Bu tamamen bakış açısıyla alakalı. Ben hiç takmıyorum şahsen oyuncu yorumlarını ama saygı duyuyorum o ayrı.

Kim diyor inanılmaz diye ? Metası ortada 70lerde gezinen bi oyun, ha Rainbow Six'de de yalnız taktiğin kralı var aslında ve aksiyon bi amacın var gerçek adamları vuruyorsun sonuçta, ha ben almadım oyunu almam da alphası beni sarmadı online'a pek vakit ayırmyorum artık, bu oyundan da pek ümitli değilim.

Yorumlar bomba

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-sky/user-reviews

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Ağustos 2016; 14:12:48 >

• Bu oyunun Xbox'a çıkmadığını da unutmayın, kullanıcı notlarının düşüklüğünde Xbox tayfasının da hatırı sayılır yeri olacaktır. O yüzden ne kullanıcı puanları ne de 5,10 saat oynayıp inceleme yazan siteler bu oyunu aldırma konusunda sağlıklı bilgiler sunamayacaklar. Bu oyun bir kumar, ya alıp çok beğeneceksin ya alıp küfür edeceksin ya da kumar bana ters deyip almayacaksın.

Açıkçası ben de oyunun öyle muhteşem, uçuk kaçık bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ancak beni heyecanlandıran kısımları var, uzaydaki keşif şansı, uzay savaşları gibi; şahsen aynı şeyleri yapacağımı bile bile alıyorum.

Adamlar zaten açık açık söylüyorlar, hayatta kalma ve keşfetme oyunu bu diye; gezegenden gezegene atlayıp aksiyona girmeyi düşünüyorsanız almayın diyorlar, grafik de iddialıyız demiyorlar, yani yaptıkları oyunun ne olduğunu açıkça belirtmiş durumdalar. Bunu bile bile alıp, "meeh grafikler leş, sürekli aynı şeyler bıdı bıdı" demek biraz karaktersizlik oluyor.

• Bu kötü yorumlar beni almamaya ikna edemedi sevdim ben bu oyunu nedense. Hemen alır mıyım o belli olmaz ama eninde sonunda alıcağım bir gerçek. Belki ikna olurum biraz daha sabırsızlanırım hemen alırım yorumlara göre. (Criticler ve sizlerden bahsediyorum metacritic userlar çok dengesiz oluyor genelde)

• Evet grafiklerimiz tırt, aksiyon da yok, ordan oraya keşif yapacaksınız bunları söylüyoruz ve oyunumuz 60 dolar...

İnceleme sitelerini beklemek lazım.
  • Alacaktım şimdi tamamen vazgeçtim.

En iyisi beklemek ya da ben Elite 'ı tekrardan satın alacağım seneye. Zira Elite öyle 1 2 saatte çözülecek bir oyun değil :/

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.