Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nlp

Oyunu alacak arkadaşlar dijital mi alacaksınız, yoksa kutulu mu?

kutulu
  • pri hak satacak olan arkadaslar mesaj atsin lutfen. (referansli)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön indirmeye ne zaman acilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update'den sonra bambaşka bir oyun olacak.Bundan sonraki updatede ise Temporal AA ve base kurma gibi özellikler gelecek adamlar ders niteliğinde çalışan bir ekip gerçekten.

http://www.no-mans-sky.com/2016/08/update-1-03/
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ben de şaşkınlıktan gülüyordum yazıya. Güncelleme No Man's Sky 2 yapıyor oyunu ve 800MB'cık. Hasta bu herifler.

• İlk gün güncellemesi hakikaten ders niteliğinde olmuş, üstelik inanılmaz başarılı nokta atışları yapmışlar.

-Oyunda takip edilebilecek üç yeni eşsiz amaç eklenmiş. Bundan yararlanabilmek için sıfırdan başlayıp ilk gün güncellemesini de yapmak gerekiyormuş.
    -Evrenin oluşma algoritmasını elden geçirmişler. Bundan gezegenler, çevre faktörleri, galaksiler her şey etkilenmiş ve evren önceki halinden 10 kat daha büyük artık.
    -Yaratıkların çeşitliliği ve yoğunluğu arttırılmış.
    -Ölü uydular eklenmiş, düşük atmosfere sahip ve tehlikeli gezegenler de var artık. Bu tip yerlerde kar ve kum fırtınaları görecekmişiz.
    -Evrenin atmosferi elden geçirilmiş, hem uzayda hem de gece ve gündüz gökyüzü artık 4 kat daha fazla çeşitlilik sunuyor. Ayrıca daha etkili ışık kırılmalarına şahit olacağız.
    -Gezegenlerin dönüş hızı de elden geçirilmiş.
    -Arazi şartları elden geçirilen şeylerden biri. 128m uzunluğundaki mağaralar, geometrik gariplikler eklenmiş. Ayrıca su altında gerçekleşen erozyon artık daha ilginç deniz yataklarına yol açacak.
    -Gemi çeşitliliği de arttırılmış, bu çeşitlilik her yıldız sisteminde farklılık gösterecek. Yük ve kargo gemileri de daha çeşitli ve gemilerin özgün özellikleri de olacak.
    -Inventory arttırılmış. Gemi'de 5 kat, giyside 2.5 kat daha fazla eşya taşıyabileceğiz. Bunu insanlar daha fazla araştırma yapabilsin ve daha değerli takaslar gerçekleşsin diye yapmışlar.
    -Takas olayı da artık daha derin bir sisteme sahip. Her yıldız sistemi ve gezegenin ihtiyacı farklı olduğu için takas yaparken de bunu göz önüne almak gerekiyormuş.
    -Yaratıkları artık besleyebileceğiz. Her gezegenin şartlarına göre doğru bir şekilde beslemek gerekiyor, böylece yaratıklar bize yardım edecek. Kimisi bizi korumaya çalışırken, kimisi kazı yaparak bize yardım edecek, kimisi değerli ya da nadir bulunan eşyaların yerlerini saptayacak kimisi ise bizim evcil hayvanımız olacak.
    -Tehlikelere karşı koruyan sistemi tekrar şarj edebilmek için artık gerekli malzemeler nadiren bulunacak ve geliştirilebilir olacak.
    -Aydınlatma, kaplama boyutları geliştirildi, gölge kalitesi iki katına çıkarıldı ve AA'da TXAA'ya yakın.
    -Yüzlerce upgrade seçeneği değiştirildi, özellikle exo-suit, gemi ve silah konusunda değişiklik yapıldı ve çok sayıda da yeni upgrade eklendi.
    -Auto Aim ve Weapon Aim daha hissedilebilir bir hale getirildi.
    -Uzay savaşları elde geçirildi. Critical hit, gelişmiş frenleme gibi teknikler eklendi. Ayrıca bounty görevleri ortaya çıkacak ve savaşların boyutu da büyüdü. Korsan artık daha sık gözükecek hali ile kargonuzu korumak için daha çok uğraşacaksınız.
    -Sınırsız ışınlanma ve nadir eşyaları elde etmek için sistemi sömürmek kaldırıldı.
    -Warp cell sayesinde bir oynamada 256 ışık yılı mesafe kat edilebiliyordu, artık bu mümkün olmayacak.
    -Uzay istasyonları da artık daha çeşitli hale getirildi. İçerisinde bar, takas odaları, hydroponic lab (topraksız bitki yetiştirme) gibi yerler olacak.
    -Yıldız sistemlerini tarayan yetenek geliştirildi. Bu sayede başka bir oyuncunun keşfettiği gezegenleri görebileceğiz, böylece başka insanlarla karşılaşma şansı da artmış oluyor.
    -Gemilerin de tarama sistemleri geliştirildi, böylece ihtiyacınız olan şeyi görebileceksiniz.
    -The Atlas'a giden yol Sean Murrey ve Deus Ex'in yazarı James Swallow tarafından tekrar yazılmış, sanırım hikayeye dair bir şey bu. Ayrıca early misssion metinleri de birden fazla sona sebebiyet vermesi için tekrar yazılmış.

-Bunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım, Flying over terrain – pop-in and shadow artefacts have been reduced. Generation speed has been increased two fold (planets with large bodies of water will be targeted in next update) direk çeviriyorum. Zeminin üstünde uçma - pop in ve yapay gölgelerin değeri düşürüldü. Nesil hızı iki kat arttırıldı. (Su yüzdesi fazla olan gezegenler gelecek güncelleme ile hedef alınacak.)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Ön indirmeye ne zaman acilir?

Valla bekliyorum bende açılsın diye direk yüklemeye başlayacağım.

• Indirmeye basladim 3.675 Gb olarak gosteriyor suan icin bende.

• Bu oyunu, bugüne kadar oynadığım tüm türlerden daha farklı bir deneyim sunacağı için heyecanla bekliyorum.
    İlk gün güncellemesinin kalitesi gelecek güncellemelerin niteliği konusunda da olumlu beklenti oluşturuyor. Son bir haftadır oyunun çıkışını beklemek tam bir eziyete döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

İlk gün güncellemesi hakikaten ders niteliğinde olmuş, üstelik inanılmaz başarılı nokta atışları yapmışlar.

-Oyunda takip edilebilecek üç yeni eşsiz amaç eklenmiş. Bundan yararlanabilmek için sıfırdan başlayıp ilk gün güncellemesini de yapmak gerekiyormuş.
    -Evrenin oluşma algoritmasını elden geçirmişler. Bundan gezegenler, çevre faktörleri, galaksiler her şey etkilenmiş ve evren önceki halinden 10 kat daha büyük artık.
    -Yaratıkların çeşitliliği ve yoğunluğu arttırılmış.
    -Ölü uydular eklenmiş, düşük atmosfere sahip ve tehlikeli gezegenler de var artık. Bu tip yerlerde kar ve kum fırtınaları görecekmişiz.
    -Evrenin atmosferi elden geçirilmiş, hem uzayda hem de gece ve gündüz gökyüzü artık 4 kat daha fazla çeşitlilik sunuyor. Ayrıca daha etkili ışık kırılmalarına şahit olacağız.
    -Gezegenlerin dönüş hızı de elden geçirilmiş.
    -Arazi şartları elden geçirilen şeylerden biri. 128m uzunluğundaki mağaralar, geometrik gariplikler eklenmiş. Ayrıca su altında gerçekleşen erozyon artık daha ilginç deniz yataklarına yol açacak.
    -Gemi çeşitliliği de arttırılmış, bu çeşitlilik her yıldız sisteminde farklılık gösterecek. Yük ve kargo gemileri de daha çeşitli ve gemilerin özgün özellikleri de olacak.
    -Inventory arttırılmış. Gemi'de 5 kat, giyside 2.5 kat daha fazla eşya taşıyabileceğiz. Bunu insanlar daha fazla araştırma yapabilsin ve daha değerli takaslar gerçekleşsin diye yapmışlar.
    -Takas olayı da artık daha derin bir sisteme sahip. Her yıldız sistemi ve gezegenin ihtiyacı farklı olduğu için takas yaparken de bunu göz önüne almak gerekiyormuş.
    -Yaratıkları artık besleyebileceğiz. Her gezegenin şartlarına göre doğru bir şekilde beslemek gerekiyor, böylece yaratıklar bize yardım edecek. Kimisi bizi korumaya çalışırken, kimisi kazı yaparak bize yardım edecek, kimisi değerli ya da nadir bulunan eşyaların yerlerini saptayacak kimisi ise bizim evcil hayvanımız olacak.
    -Tehlikelere karşı koruyan sistemi tekrar şarj edebilmek için artık gerekli malzemeler nadiren bulunacak ve geliştirilebilir olacak.
    -Aydınlatma, kaplama boyutları geliştirildi, gölge kalitesi iki katına çıkarıldı ve AA'da TXAA'ya yakın.
    -Yüzlerce upgrade seçeneği değiştirildi, özellikle exo-suit, gemi ve silah konusunda değişiklik yapıldı ve çok sayıda da yeni upgrade eklendi.
    -Auto Aim ve Weapon Aim daha hissedilebilir bir hale getirildi.
    -Uzay savaşları elde geçirildi. Critical hit, gelişmiş frenleme gibi teknikler eklendi. Ayrıca bounty görevleri ortaya çıkacak ve savaşların boyutu da büyüdü. Korsan artık daha sık gözükecek hali ile kargonuzu korumak için daha çok uğraşacaksınız.
    -Sınırsız ışınlanma ve nadir eşyaları elde etmek için sistemi sömürmek kaldırıldı.
    -Warp cell sayesinde bir oynamada 256 ışık yılı mesafe kat edilebiliyordu, artık bu mümkün olmayacak.
    -Uzay istasyonları da artık daha çeşitli hale getirildi. İçerisinde bar, takas odaları, hydroponic lab (topraksız bitki yetiştirme) gibi yerler olacak.
    -Yıldız sistemlerini tarayan yetenek geliştirildi. Bu sayede başka bir oyuncunun keşfettiği gezegenleri görebileceğiz, böylece başka insanlarla karşılaşma şansı da artmış oluyor.
    -Gemilerin de tarama sistemleri geliştirildi, böylece ihtiyacınız olan şeyi görebileceksiniz.
    -The Atlas'a giden yol Sean Murrey ve Deus Ex'in yazarı James Swallow tarafından tekrar yazılmış, sanırım hikayeye dair bir şey bu. Ayrıca early misssion metinleri de birden fazla sona sebebiyet vermesi için tekrar yazılmış.

-Bunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım, Flying over terrain – pop-in and shadow artefacts have been reduced. Generation speed has been increased two fold (planets with large bodies of water will be targeted in next update) direk çeviriyorum. Zeminin üstünde uçma - pop in ve yapay gölgelerin değeri düşürüldü. Nesil hızı iki kat arttırıldı. (Su yüzdesi fazla olan gezegenler gelecek güncelleme ile hedef alınacak.)

Ve bu update 800 mb

• su oyun kadar dh camiasinin temkinli davrandigi baska oyun gormedim.
    kardeslik konusunda normalde simdiye bir cok satilik hak ilani cikmasi lazimdi. kimse yanasmiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

su oyun kadar dh camiasinin temkinli davrandigi baska oyun gormedim.
    kardeslik konusunda normalde simdiye bir cok satilik hak ilani cikmasi lazimdi. kimse yanasmiyor :)

Metacritic notları az çok göstericektir bence bi çok şeyi oyunla ilgili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

su oyun kadar dh camiasinin temkinli davrandigi baska oyun gormedim.

aynen öyle mesela beni çok heyecanlandırıyor ama bir yandan da oyunun patlıyacak endişesini üzerimden atamıyorum, neden uluslarası bir çok oyun medyası oyun hakkında bir yorum yapmıyor? bir çok oyunu adamlar çıkmadan oynayıp puan veriyor yorum yapıyor ama bu oyun hakkında hiçbirşey yok nedense..
  • Merak ettiğim biz oyunda tamamen serbest miyiz? Yoksa görev fln mı alıcaz?
  • çok muallakta kaldığım bir oyun, kapalı kutu gibi.. ya inanılmaz derecede bağımlılık yapacak başından kalmayacağım, yada hiç tutmayacak ! ortası olacağını sanmıyorum, öyle arada bir girip takılıp çıkacağın bir oyuna da benzemiyor, fakat bende merakla bekliyorum, göreceğiz..
  • Oyun ya mikemmel olacak ya da fos cikacak ortasida yok valla. Ama adamlar harbi saglam update yapmışlar nerdeyse oyunu bastan yazmis gibiler. Ama soyle bisey bu oyun cogu fps ci yeni nesil genclere pek hitap etmeyecek gibi hadi bakalim ciksinda goruruz herseyi

• Utanmasalar habertürk, CNN Türkiye falan da haber niteliğinde saat başı No Mans Sky haberi yapıp duracak. O derece abarttılar haber tadında sitelere para vermeyi.

Bu oyun hem patlasın hem patlamasın istiyorum. Patlarsa hello games'e kaba etimle güleceğim. Patlamazsa da alır oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ağustos 2016; 11:56:41 >
  • Kutulu almak isteyen arkadaşlar için spotçu fiyatlarını inceledim ve oyun şu an en ucuz 189 TL'ye alınabiliyor. N11'de 200 lira genelde. Bu oyun için bence fazla.

• Bu oyun indie değil mi, neden 60 dolara satılıyor? Bu oyunu bu fiyata alıp sonra oyunlar çok pahalı yiieeaa demeyin.

• Hype yolunda emin adımlarla ilerliyor şu an oyun patlarsa bu yılın bombası şeklinde patlar

@HajHaj

Indie diye 40 dolar olacak diye yasa mı var ? Ne çöpler gördük bağımsız değil diye 60dolardan satıldı da ne oldu, homefront çöpünü de gördü bu gözler bu nesil.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.