Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyuna sony burnunu sokmasa 20 dolardan koyup , oyun bu fazlasını vaad etmiyoz güncellemelerle oyunu toplicaz dese böyle patlamazdı, oyun early acces oyunu gibi bide 60 dolardan koydular rezillik, bir tane güzel oyunu çıkmıcak piyasaya. oyunu kuzenin pcde gordum 9 saat oynayip steamden iade etmiş. allahtan almadim oyunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 da uncharted haric Baba bi oyun cikmadi. O kadar oyun gosterdiler e3 te . Alayi ya 2017 yada belirsiz. Bu da fasofiso cikti. 2015 i bloodborne kurtardi(o da herkese hitap etmiyor)

2016 i da uncharted dan baska bi halt yok. Ama VR var. bakin onu unuttum. No man sky, yalan makinesi bi oyun. E3 de gosterdigin oyunlar nerede... Nerede gran turismo ... 3.parti olmasa varya sony bu nesil Fatality e oturmustu.

Gecen nesil, 3 senenin ardindan 2 tane uncharted, 2 tane killzone.. Infamous ,2 tane resistance, red faction , ve sayamadigim niceleri. BAkin bunlar hep o zaman Xbox bunlarin Arse ina tekmeyi basinca deli danalar gibi yeni IP yaptilar... Simdi ise bakiyoruz. Yok abi . Oyun yok. 20$ kiytirik oyunlari gozumuze buyuk birsey gibi gosterdiler. Kizdigim nokta Sony nin suan yatista olmasi. Gitsin 2-5 tane adam gibi firma alsin da " agzimiza bi yapisti uncharted ta uncharted" biraz da baska birsey yapissin agzimiza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence oyunu merak edip incelediyseniz, almanızı tavsiye ederim. Çünkü oyunun genel mantığı, acaba burda da ne var, daha iyisi var mı, yeni bir şey var mı ? soruları altında, sizi aramaya ve meraka sürüklüyor...

Bir gezegen buldum şansa, heryerde Vortex Cube var, sanırım en fazla Vortex Cube olan gezegen tipinde bir yer... Suit 48 slot oldu, Gemileri ise enkazlardan buluyorum. Vortex Cubeleri satarak para kazanılabilir ama 24.750 ye gidiyor tanesi, ve genel sentryleri öldürünce gelen titaniumda iyi para yapıyor. Ama sanırım parayla yapabileceğim tek şey gemi kaldı şuanda, onun içinde 80 milyon filan biriktirilmez, enkazlardan bulunur diye düşünüyorum...

Ayaklı sentry'leri nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı ? Bir iki kez geldiler şuan ama biraz da onlari keserim :)) Bakalım içlerinden neler çıkar neler :)))
  • Fefe F kullanıcısına yanıt
    Oyuna 1.08 güncelleme geldi 32 mb.
    Sentinelleri öldürdükçe farklı olanlar geliyor..

• Sentinelleri öldürdükçe, tehdit ortadan kalkıyor ve kimse gelmiyor...
  • Oyunda paranın hiçbir önemi yok. Şuan 21 slotlu standart bir gemim var, warp motorlarını güncelledim. Her yere gidebiliyor. Daha iyi gemi almanın da bir espirisi yok bence
  • Oyungezer 6 puan vermis oyuna Level ise 80 puan nasıl vermis anlamadim

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Su videoyu paylastigin icin tesekkurler hocam. Oyunu almadim da cidden herseyi acikliyor.
  • Bence oyun guncellemerle guzel olacak baksaniza 1.8 yamasi gelmis oyuna bence onem veriyorlar ama zamana ihtiyaclari var halen umitliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalzagg

Bence oyun guncellemerle guzel olacak baksaniza 1.8 yamasi gelmis oyuna bence onem veriyorlar ama zamana ihtiyaclari var halen umitliyim

Dört yılda bunu yaptılarsa bundan sonrada pek birşeyler yapacaklarına inanmıyorum.

• 8 10 kisiyle 4 sene normal degilmi birde oyun yapimcinin dediklerini hep verdi online haric bu oyuna sony dokunmasaydi emin olun onlineda gelirdi onlar bence acele ettirdi

• Kalzagg kullanıcısına yanıt
    İlk zaman 4 kişi geliştirmiş ama daha sonra sayıları 30 olmuş sayıları 100'de olsa birşey çıkmaz bunlardan bu oyundan umudum yok hocam rotayı Star Citizen'e çevirdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

İlk zaman 4 kişi geliştirmiş ama daha sonra sayıları 30 olmuş sayıları 100'de olsa birşey çıkmaz bunlardan bu oyundan umudum yok hocam rotayı Star Citizen'e çevirdim ben

Hocamn star ctizen hic cikmaz ben soyleyem o kadar kaliteli grafikli oyunu 1 parti firma yapamiyor onu beklersen asıl cok uzulursun oyle gamescomda 1saatlik bir gezegen videosuyla olmuyor ki bunlar no man skydan daha once bu ise basladilar gittikleri yolda o kadarda ilerlememisler goruyoruz on surumunde

• Aldık bekliyoz bakalım güncellemeler ile adam olacakmı
  • No Man’s Sky faciası, bütün AAA oyun geliştiricilerini etkiledi

No Man’s Sky özünde başarılı, gelecek vaat eden bir oyun olsa da, kimse gelip burada, “Oyun eksik içerikle çıkmadı ki. Adam mı kandırıyorsunuz?” demesin bana. Gitsin geriye dönük bir şekilde 1-2 senelik No Man’s Sky videolarını izlesin, röportajlarını okusun. Bir oyunun söz verildiği içerik ile çıkmaması, içerisinde hata dolu olması ve en önemlisi de her şeye rağmen 60 dolarlık, tam fiyat etiketi ile piyasaya sürülmesi, birçok oyuncunun gözünde faciadır. Bu facia görülen o ki sadece oyuncuları değil, geliştiricileri de etkilemeyi basarmis.

Jason Schreier isimli Kotaku haber yazarı, Twitter üzerinden sizlerin de hemen yukarıdan görebileceği 2 gönderiyi paylaştı. Bu editörün katıldığı PAX etkinliklerinde ve başka etkinliklerde duyduklarına göre No Man’s Sky’ın çıkışı birçok insanı korkutmuş. Bu yüzden bazı AAA oyun geliştiricileri, artık Bethesda Softworks izinden gitmeyi, yani Fallout 4 duyurusunda olduğu gibi, oyunu çıkışından hemen önce duyurmayı düşünüyor.

http://leadergamer.com.tr/2016/09/07/no-mans-sky-faciasi-butun-aaa-oyun-gelistiricilerini-etkiledi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 7 Eylül 2016; 16:36:35 >

• Arz talep meselesi biraz. Örneğin God of War Ascension Multiplayer'ı oynadıysanız bilirsiniz, tanrıların heykellerinin bulunduğu 5. bir boş sunak vardı. Röportajlarda 5. tanrı için bir DLC geleceğini iletmişlerdi vakti zamanında. Oyunun popülaritesi düştüğünde ise o DLC hiçbir zaman yayınlanmadı. Kısaca No Man's Sky'dan da millet elini eteğini çekerse yapımcı oyun için içerik üretmekten vazgeçer.

Oyun başlı başına tam bir vakit öldürgeci. Bu yorum yanlış anlaşılmasın. Kategori etmek gerekirse Minecraftın uzay versiyonu diyebiliriz. Tek eksiği elde ettiğimiz elementleri sadece gemimiz, kıyafetlerimiz vb. gibi yerler için kullanmamız. Şu oyuna günün birinde adam gibi bir multiplayer, üs kurma, ticaret ve alet edevat yapımı gelirse oyunu bırakan çoğu kişinin geri dönebileceği gibi, diğer bu tarz oyun oynayanları da bu durum cezbedecektir. Bu bahsettiklerim yapılamayacak şeyler değil. Ancak tek başına gemi, silah, zırh gibi içerikleri geliştirmek için sürekli olarak materyal toplamak ve sürekli olarak bir şeylerinizin bitmesi ve o iğrenç bildirim sesi oyunu sıkıcı ve öfke uyandırıcı kılıyor.

Oyunu bana bıraktıran kısmı sonu oldu. Buraya spoiler içinde değineceğim. Ama şimdi değil :)

• No players sky oldu oyun konu ölmüş .
  • Bu oyunu alsam aşırı derecede pişman olur muyum beyler :D gerçekten o kadar kötü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Bu oyunu alsam aşırı derecede pişman olur muyum beyler :D gerçekten o kadar kötü mü?

Oyun kotu degil. Asil sorun fuarlarda oyle bir tanitildi ki inanilmaz bir beklenti olustu. Tanitim videolarinda cok guzel dunyalar, devasa canlilar, yasayan bir gezegen gosterdiler. Multiplayer olacak, her gezegende essiz bir ekosistem bulunacak, uzay savaslari yapabileceksiniz vs. gibi seyler soylendi. Ancak oyunun son halinin tanitilan oyunla en ufak bir ilgisi olmadigi anlasilinca tepkiler olustu. Mesela oyun bu kadar abartilmamis olsaydi ve 20$ gibi bir fiyattan ciksaydi, verilen sozler tutulsaydi veya hic yalan soylemeselerdi boyle bir linc kampanyasi olmazdi.

Neredeyse 200'den fazla gezegen kesfettim, ancak E3 videolarindaki kadar guzel bir gezegen bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 8 Eylül 2016; 13:38:08 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.