Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başlarda baya keyif aldım şu sıralar ise açasım kalmadı. Oyun keşfetme üzerine kurulu zaten amacımda buydu ama keşfedilcek bişey bulamadım combine edilmiş kimera hayvanlar dışında keşfedilmeyi bekleyen başka şeyler var mı merak ediyorum. ve ortalama hergün 3 saatlik oyun süresinin yarısını plutonium kırarak geçirmekten sıkıldım. Bu konuda ne kadar uzun süre oynanması gerektiğini merak ediyorum. İndiğim gezegenlerin sayısı 3 haneli rakamlarda ve henüz büyüleyici atmosfere sahip farklı şeyler ile karşılaşabilcek bir gezegen çıkmadı. Benim oyun sürem yetersiz olsada reddit'ten okuduğum kadarı ile ilk 100 neyse geri kalanınında aynı olduğu söyleniyor. Yukarıda ki bahsi geçen oyunu bende şu an merak ediyorum bir stargate hayranı olarak bu tip oyunlarda görmek istediklerimden çok daha fazlasına sahip gibi duruyor.No mans sky biraz adventure kaldı star citizen'de daha saf bir sci-fi ruhu var gibi sanki.
  • Source kullanıcısına yanıt
    PS4'e geldi de biz mi almadık?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu star citizeni bisey yapmak lazim napalim bi baski maski gelsin bu konsollara ya. Gerci konsollar da kaldirmaz pek o oyunu ama bilemiyorum altan cok efsane olmus oyun. Az biraz arastirdim da bu chris roberts amca konsola getirecez diye gorselleri kisacak degiliz kaldirmiyorsa getirmeyiz minvalinden bir artistlikler soylemis. Yani diyor ki biraz diyor beni dolara bogarsaniz diyor bu laflari yutarim ben diyor kac para bir laf yutmak diyor eyy sony microsoft olta atiyor goz kirpiyor siz hala anlamadiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

PS4'e geldi de biz mi almadık?!

Bu oyun konsollara gelse satış patlaması yaşanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu star citizeni bisey yapmak lazim napalim bi baski maski gelsin bu konsollara ya. Gerci konsollar da kaldirmaz pek o oyunu ama bilemiyorum altan cok efsane olmus oyun. Az biraz arastirdim da bu chris roberts amca konsola getirecez diye gorselleri kisacak degiliz kaldirmiyorsa getirmeyiz minvalinden bir artistlikler soylemis. Yani diyor ki biraz diyor beni dolara bogarsaniz diyor bu laflari yutarim ben diyor kac para bir laf yutmak diyor eyy sony microsoft olta atiyor goz kirpiyor siz hala anlamadiniz mi?

Neo ve Scorpio bu oyun için uygun bence hem güzelde reklamları olur

Vallahi bu oyundan başka bir oyun oynamam. Ne BF1 ne de FIFA 17 rafta öyle durur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Yalnız bol bol gezegen ve o gezegenleri keşif vs olacak mı? Boyutunun 100 gb olacağını tahmin etmiştim.
    Bir de cryengine gözümü korkuttu, malum canavar gibi pc ister onların oyunları.
    Haa bir de dün gece baktim sitesine de 45 usdden başlıyor fiyatlar..

Star Citizen şu anda bir oyun değil, tanıtım gibi bir şey. Oyunun paketleri 45 dolar ile 15,000 (15 bin) dolar arasında satılıyor ve bu parayı verdiğinde yapabildiğin şeyler çok kısıtlı. 1 tane gezegen, birkaç ay, birkaç istasyon ve birkaç da görev var. En son alpha 2.4 sürümü ile FPS geldi. Ben oyunu ilk almaya yeltendiğimde Alpha 1.1 sürümü vardı, o zamanlar redditte sonra ki güncellemeleri bekleyin, almayın diyorlardı şimdi 3.0 çıkacak hala aynı şeyler söyleniyor. Oyun 2011'de duyurulsa da daha bilgili bir arkadaş tam olarak 2013'den beri geliştirildiğini söyledi. Ancak buna rağmen çok yavaş ve çok az şey üretiyorlar ve bu ürettiklerini çok uçuk bir fiyat politikası ile satıyorlar. Mesela her paket sana belli bir süre (3 ay, 6 ay vs.) yetecek kadar sigorta veriyor, eğer sigortanı zamanı geldiğinde yenilemezsen olası bir sorunda gemini tamamen kaybediyorsun. Oyunda gemisiz çalışarak gemi alacak kadar para biriktirmen lazım. Kafalarında kurdukları oyun aslında çok başarılı ama adamların izlediği politika insanda şüphe uyandırıyor.

• Galaksinin merkezine ulastim, ulasmaz olaydim. Boyle sacma bir son olamaz. Oraya ulasana kadar harcadigim zamana acidim. En sonunda bir onceki save dosyasini geri yukledim, yani durum o kadar kotu. Gerci ortada spoil edecek bir durum yok ancak yinede spoiler icine alarak yazacagim. Isteyen okusun. Merkeze ulasmak gibi bir amaci olan varsa hic ugrasmasin, kafasina gore takilsin. Atlas Pass v1, v2, v3 vs. bir ise yaramiyor.

Merkeze ulasinca 10 Atlas Stone verince ara video basliyor. Galaksiden geriye dogru hizlica gidiyor. En sonunda yeni galaksi bulundu diyerek bir gezegene atiyor. Yani merkeze ulasinca bir baska galakside oyuna yeniden basliyorsunuz. New Game+ modu diyebiliriz. Geminiz, geminizdeki malzemeler, yaptiginiz yukseltmeler vs. duruyor ancak tum teknolojiler hasar almis gozukuyor. Hepsini tek tek tamir etmeniz gerekiyor. Iste merkezin hikayesi bu, baska bir surpriz vs. yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Galaksinin merkezine ulastim, ulasmaz olaydim. Boyle sacma bir son olamaz. Oraya ulasana kadar harcadigim zamana acidim. En sonunda bir onceki save dosyasini geri yukledim, yani durum o kadar kotu. Gerci ortada spoil edecek bir durum yok ancak yinede spoiler icine alarak yazacagim. Isteyen okusun. Merkeze ulasmak gibi bir amaci olan varsa hic ugrasmasin, kafasina gore takilsin. Atlas Pass v1, v2, v3 vs. bir ise yaramiyor.

Merkeze ulasinca 10 Atlas Stone verince ara video basliyor. Galaksiden geriye dogru hizlica gidiyor. En sonunda yeni galaksi bulundu diyerek bir gezegene atiyor. Yani merkeze ulasinca bir baska galakside oyuna yeniden basliyorsunuz. New Game+ modu diyebiliriz. Geminiz, geminizdeki malzemeler, yaptiginiz yukseltmeler vs. duruyor ancak tum teknolojiler hasar almis gozukuyor. Hepsini tek tek tamir etmeniz gerekiyor. Iste merkezin hikayesi bu, baska bir surpriz vs. yok.

Meraktan açıp baktım ve bekledigim cevabı buldum diyebilirim sasirmadim açıkçası oyunu 20 saatin üzerinde oynadım bir noktan sonra aynı şeyleri yaptığımız icin sıkıyor gerçekten sırf verdiğim para için oyunu bitirmeyi planlıyorum.

• online oynama desteği varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 24 Ağustos 2016; 16:09:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

online oynama desteği varmı?

Multiplayer yok.

• quote:

Bu star citizeni bisey yapmak lazim napalim bi baski maski gelsin bu konsollara ya. Gerci konsollar da kaldirmaz pek o oyunu ama bilemiyorum altan cok efsane olmus oyun. Az biraz arastirdim da bu chris roberts amca konsola getirecez diye gorselleri kisacak degiliz kaldirmiyorsa getirmeyiz minvalinden bir artistlikler soylemis. Yani diyor ki biraz diyor beni dolara bogarsaniz diyor bu laflari yutarim ben diyor kac para bir laf yutmak diyor eyy sony microsoft olta atiyor goz kirpiyor siz hala anlamadiniz mi?

O oyunun çıkacağından bile şüphem var hocam.
    Bir yıldan fazladır paraları aldılar ama ortada birşey yok. Sadece pvp arena ve hangar modu var.
    Resmi forumda başladı bile dedikodular verdikleri sözler ağır geldi beceremiyorlar bırakıp gidecekler diye.
    Cidden baştan verilen sözlere bakıyorum, dedikleri şeyi yapmak imkansız tek bir stüdyoyla.
    O kadar güneş sistemi o kadar gezegen, her gezegene inme, bunun haricinde gemiden inip aynı gezegeni gezme.
    Üstelik NMS gibi basit gezegenler değil. Binalar, yaşam alanları şehir yaşamı ve bunlar için Modellemeler, texture lar.
    Kabaca düşünürsek 200gb lik oyun muhtemelen daha da yüksek.
    Hadi boyutunu geçtim. Bunu geliştirici olarak gerçekleştirmek biraz zor.

Hadi oldu oyun çıktı diyelim, hadi konsola getirme konusunda da tamam dediler diyelim,
    tüm bunlar için Neo veya Scorpio dan aşağısı kurtarmaz.
    Yeni nesile çıkarmak da hem Sony hem de MS nin verdiği söze ters.
    Sözden kasıt iki firmada iki konsolada (ps4/neo, one/scorpio) aynı oyunlar çıkacak,
    nesiller arasında oyun ayrımı olmayacak demeleri.

Yoksa Star Citizen i bende bekliyorum PC için.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

quote:

Bir yıldan fazladır paraları aldılar ama ortada birşey yok. Sadece pvp arena ve hangar modu var.
    Resmi forumda başladı bile dedikodular verdikleri sözler ağır geldi beceremiyorlar bırakıp gidecekler diye.
    Cidden baştan verilen sözlere bakıyorum, dedikleri şeyi yapmak imkansız tek bir stüdyoyla.
    O kadar güneş sistemi o kadar gezegen, her gezegene inme, bunun haricinde gemiden inip aynı gezegeni gezme.
    Üstelik NMS gibi basit gezegenler değil. Binalar, yaşam alanları şehir yaşamı ve bunlar için Modellemeler, texture lar.

Hadi oldu oyun çıktı diyelim, hadi konsola getirme konusunda da tamam dediler diyelim,
    Sözden kasıt iki firmada iki konsolada (ps4/neo, one/scorpio) aynı oyunlar çıkacak,

Böyle bir projenin yarım kalacağını sanmıyorum kalsa bile diğer firmalar kapar projeyi Sıradan bir oyundan bahsetmiyoruz dev bir oyun Star Citizen ve projenin uzaması normal bence Alpha 3.0'da gösterdikleri gerçekten etkileyiciydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

quote:

Böyle bir projenin yarım kalacağını sanmıyorum kalsa bile diğer firmalar kapar projeyi Sıradan bir oyundan bahsetmiyoruz dev bir oyun Star Citizen ve projenin uzaması normal bence Alpha 3.0'da gösterdikleri gerçekten etkileyiciydi.

Sorma hocam ben de çok etkilendim. Çıkarsa gerçekten çok iyi bir uzay sim. oyunu olacağı kesin.

• 4spenox kullanıcısına yanıt
    Cikmayacagini sanmiyorum illa ki cikacaktir cunku gosterdikleri seyler cok oturakli resmen yapmis hatta yardirmislar.

Amaaa. Bu oyunu seneye filan beklemek hayalcilik olur. Dediklerini yapacaklarsa en asagi tas catlasa dolu dolu iki senesi var bence bu oyunun.

Oyun sadece uzay sim de degil. Catismalar cok ugrasilmis gercekci olmus. Arac surus fizikleri, gorevler, senaryo ve rpg ogeleri var oyunda. Sadece uzay sim olsa yine iyi. Cok uzun ve cok buyuk bir is var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ağustos 2016; 19:02:05 >
  • No Man's Sky'ın anlık oyuncu sayısı 2. haftasında %90 düşmüş

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 24 Ağustos 2016; 20:31:37 >
    Sean amcam'a atın bunu twit olarak. Acil çözüm bulsun. Paralı dlc'yi de unutsun.
    1.05 işe yaramış; oyundan atmalar konusunda. Bugün oynadım biraz.

• Güneşe en yakın yıldızın yörüngesinde dünyaya benzeyen bir gezegen bulundu.

Bilim adamları, Güneş Sistemi'ne en yakın yıldız Proxima Centauri'nin yörüngesinde dünyaya benzeyen bir gezegen buldu.

http://www.hurriyet.com.tr/gunese-en-yakin-gezegen-bulundu-40207423
  • evt oyun gerçekten baydı .. herşey aynı... oyun gerçekten saçma aslına ..keşif yapılmamış bir gezegende bile bi sürü üs var birde gemiyle uçtuğunda sürekli üs çıkyor outpost vs çıkıyor .. bu nasıl keşfedilmemişlik.. ulan adamlar üs kurmus .. hiç bişey koyma gezegene keşif yapalım gerekirse uzay istasyonundan ticaret yapalım .. ile yerde bi şey olması mı lazım ..

sonunda pastadanama hak verdim hocam haklısın ...
  • Bu video efsane olmuş ya çok güldüm

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.