Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Platinum Kupa için çabalıyorum oyunda, bir tek zoology kupaları kaldı.Ama arkadaş, ne kadar sıkıcı birşey şu hayvanları aramak.

Hayvanları tarıyorum tarıyorum, son 1 tür kalıyo. Ara ara ara, yok. Gemiyle farklı yerlere git, ara ara ara, yok.
    1 saat boyunca gezegende geziyorum, sonra bi şekilde karşıma çıkıyor. Ve kupa için, bunu 10 defa yapmamı istiyor oyun.

Arkadaş bu işi neden bu kadar sıkıcı şekilde zor yaptınız? Başlarda tamam biraz güzel geliyoda, bi yerden sonra saatlerce gezegende hayvan aramak işkenceye dönüşüyor. Ben bunu 10 kere nasıl yapayım :(

Zeus aşkına kolay yolunu bilen varsa bana bi desin :(

Oyun kutuluysa cok kolay bir yolu var. Save dosyasini USB bellege veya buluta yedekledikten sonra oyunu ve save dosyalarini PS4'ten sil. Interneti kapatip oyunun diskini takip kurulum yap. Sonra oyuna girince 60 tane hayvan, bitki veya nesneyi tarayinca trophy acilacaktir. Isin bitince guncellemeleri yukledikten sonra eski save dosyani geri yukleyerek oynamaya devam et.

Eger oyunu PSN'den aldiysan yine kolay bir yolu daha var. Hayat olmayan bir gezegen bulursan oyun o gezegeni %100 tamamladin sayiyir. Options ile acilan menuden %100 tamamlandi yazan yere gelip bilgiyi sunucuya yuklemen yeterli.

Normal sekilde yapmak istersen maalesef her gezegende 2-3 saat harcaman gerekecek. Bulundugun gezegende su varsa suyun icine, magara varsa magaranin icine bakmayi unutma. Ayrica Options menusundeki hayvan listesi kara, hava, deniz seklinde siralaniyor. Gece ve gunduz farkli hayvanlar cikiyor, buna ucan hayvanlar da dahil. Eger bir bolgede hayvan yoksa ve hep aynilari cikiyorsa baska bolgeye git. Mumkun oldugu kadar duz bir yerde ara. Ayrica alan taramasi yapinca hemen tarama cihazina gecis yap. Kirmizi nokta olan hayvanlar taranmamis anlamina geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Playstation'da oyun 5 gb idi. Son güncelleme 600 mb civarı.
    Bu arada dünden beri de gezegenin yüzeyinden gemiyi kaldırırken, birden uzaya çıkıyor. Halbuki azıcık havalandırıyorum ama. Gemiden mi kaynaklı acaba?
    1 sn.de uzaya çıkılması imkansız çünkü...

R2 tusuna cok uzun basma, R2 tusuna basarken sol analoga dokunma. Eger sol analogu yukari yone getirirsen uzaya cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Platinum Kupa için çabalıyorum oyunda, bir tek zoology kupaları kaldı.Ama arkadaş, ne kadar sıkıcı birşey şu hayvanları aramak.

Hayvanları tarıyorum tarıyorum, son 1 tür kalıyo. Ara ara ara, yok. Gemiyle farklı yerlere git, ara ara ara, yok.
    1 saat boyunca gezegende geziyorum, sonra bi şekilde karşıma çıkıyor. Ve kupa için, bunu 10 defa yapmamı istiyor oyun.

Arkadaş bu işi neden bu kadar sıkıcı şekilde zor yaptınız? Başlarda tamam biraz güzel geliyoda, bi yerden sonra saatlerce gezegende hayvan aramak işkenceye dönüşüyor. Ben bunu 10 kere nasıl yapayım :(

Zeus aşkına kolay yolunu bilen varsa bana bi desin :(

60 sıçrayışı yaparken galaksilerde canlı olmayan gezegenleri bulabilirdin

• Beyler & Bayanlar;

28-29 slot gemi alacaktim. Begendigim bir buyuk model vardi, 4.4 milyona satiliuordu. Ben dun 5 milyon yaptim parami ama bu sefer gelen geniler 31 slot ve 6.4 acaba bilerek mi aldirmiyor, yoksa baska space centerlari deneyeyim mi ? 20-25 dakka bekledim aslinda ama ya cok kucukler ya da buyukler geldi. İstedigim model hep buyuk geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Playstation'da oyun 5 gb idi. Son güncelleme 600 mb civarı.
    Bu arada dünden beri de gezegenin yüzeyinden gemiyi kaldırırken, birden uzaya çıkıyor. Halbuki azıcık havalandırıyorum ama. Gemiden mi kaynaklı acaba?
    1 sn.de uzaya çıkılması imkansız çünkü...

R2 tusuna cok uzun basma, R2 tusuna basarken sol analoga dokunma. Eger sol analogu yukari yone getirirsen uzaya cikiyor.

Arkadaşın dediği bi nevi bug. Geçen bir kaç kez bana da oldu. R2 ye dokunduğum gibi uzaya ışınlandım 1 saniye de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muidejaneiro kullanıcısına yanıt
    Aynen, R2'ye uzun basmiyorum ve sol analogu aşağı cekiyorum.. Ama yine oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fefe

Beyler & Bayanlar;

28-29 slot gemi alacaktim. Begendigim bir buyuk model vardi, 4.4 milyona satiliuordu. Ben dun 5 milyon yaptim parami ama bu sefer gelen geniler 31 slot ve 6.4 acaba bilerek mi aldirmiyor, yoksa baska space centerlari deneyeyim mi ? 20-25 dakka bekledim aslinda ama ya cok kucukler ya da buyukler geldi. İstedigim model hep buyuk geldi

Gemin geliştikçe gördüğün yeni gemiler de değişiyor, ilk zamanlar 3,4m değerinde gemiler görürdüm şimdi ise 15,17m değerinde gemiler görüyorum. Ancak gemi almak mantıklı değil, farklı farklı noktalardaki bypass ünitelerine bas 8,10 tane Transmission, her denk geldiğin Transmission Tower seni gemi enkazına götürüyor. Gemi enkazları da gemin geliştikçe gelişen bir sisteme sahip, her zaman 1 slot fazlasına sahip gemi buluyorsun, böyle böyle daha iyi gemilere unit harcamadan ulaşırsın.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Herkes aynı şeyi söylüyor ama; her bulduğun geminin upgradelerini tekrar yap, bütün fuelleeini tekrar doldur... Bir sürü zaman ve materyal istiyor. Bence bu yöntem cok daha uUn sürer.
    Bu arada kırmızı çizgiyi izliyorum, 6 ya da 7. Galaksiye geldim ama şu atlas pass veren yapiları gemileri vs bulamadım. Nedendur acaba?
    Bir de oynama süresini nerede görüyorsunuz? Ben bulamadım.

• Dün tüm kupaları aldım merkeze 7992 kaldı
    Bu mesaja eklenen görseller:

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

• Merkeze ulaştım 6 bin ışık yılı uzakta kalıyor gezegende kalmadı yol bitti warp engine geliştir diyor nasıl olcak 3 tane upgrade yaptım 4.cu upgrade bulan oldumu ki

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Oyunu kutulu, ve oldu valla. Ne güzelmiş updateden önce ya, makul şekilde keşif istiyormuş, şimdi 10 kere bütün gezegeni keşfet diyo, e yuh. Lifespan kupalarıda daha kolaymış, onlarıda kolayca bitirdim. Allah tuttuğunu altın etsin :D

Birde updatelerden önce, gemide güzelce sağa sola aşağı yukarı bakabiliyormuşuz, güzel güzel gece gündüz varmış. Arkadaş bunları neden çıkardınız oyundan :S
  • oyuna fazla zaman ayıramadıgımdan dolayı satmaya karar verdım ısteyen varsa ulasabılır.
  • Atlas yolunda giderken kara delik denk geldi.meraktan girdim Atlas yolu kayboldu

Kısa yoldan tekrar geri dönme yok herhalde

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Haritada path towards waypoint yazan mavi yol atlas yolu. Kara delik de olsa farkli waypointte gosteriyor onu. kara delige ulastiktan gectikten sonra yine Atlas waypointin gorunmeye devam ediyor. L1 R1 ile waypoint degistirebiliyorsun gerci biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ağustos 2016; 13:48:01 >
  • Oyundaki Gek'lerden biri
    Rastlayan anlamıştır
    Updateden sonra da gece gündüz olayı var!!
    Yalnız mantık dışı olan birşey var; neredeyse yanyana olan iki gezegenin birinde ısı -50 derece, diğerinde +60 derece... Bu biraz sıkıntı..

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

• Hayaller ve gerçekler

• Bir sistemdeyim 5 tane gezegen cikti karsima altini ustune getirdim bir hyperdrive veren uzayli cikmadi arkadas. Neyse gerekte kalmadi oyun takasa gidiyor.
  • Güzele benziyon PC'ye bekliyorum.

• içerikle dolu bir köy yapsalar boş bilmem kaç katrilyon gezegenden daha iyi olurmuş. Ortada oyun namına hiçbir şey yok, adamlar bir matematik formülüne 3D modelleme giydirmişler. Gelmiş geçmiş en içeriksiz oyunu yapıp $60 dolar ile etiketlemişler. İşin garip tarafı verdikleri 60 dolar kötü hisssettirmesin diye oyunu parlattıkça partlatan oyuncular var ki inkar aşamasındalar yakında kabullenme aşamasına geçerler

İyi ki PC versiyonunun korsanı torrentlere düşmüş de indirip denemişim yoksa bende retail PS4 versiyonuna 60 dolar bayınacaktım.

Alacak arkadaşlar sakın böyle dolandırıcı yapımcılara para kazandırmayın, gidin minecraft felan alın en azından multiplayer'ı var ve yeminle no man's sky'dan daha iyi görülüyor ne hikmetse. Burada alın diyenlere aldanmayın onlar pişmanlıklarına yandaş arıyor siz alınca daha az kötü hissedecekler

• Daha önce ücretsiz güncelleme ile geleceği söylenen yenilikler DLC adı altında ücretli olarak satilmasi kararı alınmış

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.