Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trancenden

quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Bugün ben gördüm hocam. 110 kg civarı ağırlığında ilk başta korktum saldırcak diye ama yemek verince hazineye götürdü.:) Hatta bundan daha irisi vardı gergedan benzeri bişey fakat o benle ilgilenmedi bile. Ne besleyebildim. Ne de bana saldırdı. Sadece utanğaç bir şekilde yön degiştirdi :)

hocam yaratıklara yemek nasıl veriyoruz? ve yemek olarak ne veriyoruz? :)

Yanlarına gidip kareye basınca karbon veriliyo
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Atlas ana hikaye. Oyundaki asil amac atlasa yani merkeze ulasmak. Bu ugurda yaptigimiz seyler gemiyi guclendirmek exoyu guclendirmek vs. bunu da item toplayarak para kazanarak yapiyoruz. bunlari da gezegenleri sistemleri kesfederek yapmak zorundayiz.

Yani her sey birbirine bagli. Atlasi sallamazsaniz bu dugumlerin en basini sallamamis ve diger adimlari yapiyor oluyorsunuz.

Ben de artik merkeze ilerlemek ve gezegen kesfetmek disinda bir ihtiyac bulamadim. Hangi teknolojiyi acsam daha once ogrendin diyor. Artik warp etmek disinda oldugum yerde yeni seyler bulamayacagim sanirim oyle geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Bugün ben gördüm hocam. 110 kg civarı ağırlığında ilk başta korktum saldırcak diye ama yemek verince hazineye götürdü.:) Hatta bundan daha irisi vardı gergedan benzeri bişey fakat o benle ilgilenmedi bile. Ne besleyebildim. Ne de bana saldırdı. Sadece utanğaç bir şekilde yön degiştirdi :)

hocam yaratıklara yemek nasıl veriyoruz? ve yemek olarak ne veriyoruz? :)

Yanlarına gidip kareye basınca karbon veriliyo

Valla benim karşıma çıkan yaratıklar ürkütücüydü o yüzden yanlarına yaklaşmadım hiç :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Atlas ana hikaye. Oyundaki asil amac atlasa yani merkeze ulasmak. Bu ugurda yaptigimiz seyler gemiyi guclendirmek exoyu guclendirmek vs. bunu da item toplayarak para kazanarak yapiyoruz. bunlari da gezegenleri sistemleri kesfederek yapmak zorundayiz.

Yani her sey birbirine bagli. Atlasi sallamazsaniz bu dugumlerin en basini sallamamis ve diger adimlari yapiyor oluyorsunuz.

Ben de artik merkeze ilerlemek ve gezegen kesfetmek disinda bir ihtiyac bulamadim. Hangi teknolojiyi acsam daha once ogrendin diyor. Artik warp etmek disinda oldugum yerde yeni seyler bulamayacagim sanirim oyle geliyor.

Aslında oyunun başında sorulan soruya evet ya da hayır demedim. Kapatıp devam ettim. Tekrar ilk başladığım gezegene döneceğim ama orada nasıl bulacağım Atlas'ı merak ediyorum :) Haritaya işaret koyma sistemi gelmeli oyuna...

• Valla 2 gündür galaxy yıldız sistem sistem dolaşıyorum daha tekrar etmedi oyun her gezegenin farklı koşulları bitkileri var yeni şeyler keşfedip upload ediyorum

2-3 yıldız sistemi 4-5 gezegen keşfedip isim değişirip upload ettim..

Şimdi başka biri gelip fethedebilirmi gezegenimi ? bide uzaylılar ile tanıştım 6 tanesiyle bitanesiyle aram baya iyi fakat sürekli ilişkilerimi geliştirmem için ne yapmam gerek?

Bi yerde manufactiring diye biyer buldum gemi vardı gemiyi karşılaştırdım falan 500k istedi gemiyimi alacaktım acaba :S

Keşfedilecek çok şey var valla oynadıkça kafam karışıyo ama en azından temel şeyleri öğrendim upgradeleri fln

Sistemler arası dolaşıyorum hyperdrive yetmiyor bazılarına upgrade mi yapacam yoksa warp elementinimi basıcam %100 olana kadar?

Atlas v1 v2 diyor bide onları görevlemi bulucam ?

Bide bu sentileri patlatıp öldürüyorum paso içinden varil düşüyor element veriyor bazen teknoloji veriyor 20-25 senti düşürdüm çok basit onları öldürmek fakat hiç yaratık öldürmedim onlardanda teknoloji veya element düşüyormu?

Çok sorular var yaw kafamda oynadıkçada çoğalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 17 Ağustos 2016; 10:18:10 >

• ben bi gemi bulamadım ya deliricem :)

bende manufactring buldum bana ANTİMADDE FÖRMÜLÜNÜ verdi paso hyper drive fulluyorum

bu atlas pass nerden bulunuyor
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Yemek olayı değişiyor. Benden iron isteyen heyvanlar vardı

• trancenden kullanıcısına yanıt
    Bulamazsin, bosuna donme. Ileride oyun bulacagin bir monolith ile tekrar soracak. Gidecegin 2. veya 3. gunes sisteminde de space anomaly diye bir yer belirecek. Oraya gidip atlas yolunu secersen galaksi harirasinda takip etmen gereken yol belirecek. Diger uzayliyla da konusursan sana atlas pass verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 17 Ağustos 2016; 12:53:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Gezegeni ve gunes sistemini kim ilk bulduysa o kesfetmis sayiliyor. Ancak bilgisini sunuculara yuklemen gerekiyor. Buldugun gunes sisteminde gitmedigin gezegen varsa baskasi gelip oraya kesfedebilir.

Uzayli gorursen gidip onunla konus. Sana mutlaka hediye olarak bir sey verecektir. Hyperdrive'i bu sekilde yukseltiyorsun. Sana nasil yapacagini anlatan bir kilavuz verecek. Bazi gezegenlere gitmen icin warp drive sigma, warp drive tau gibi parcalara ihtiyacin var. Hyperdrive'i %100 yapsan bile gidemezsin.

Atlas passi space anomaly diye gozuken yerden alacaksin.

Yaratik oldurursen cinsine gore sana karbon, titanyum vs. veriyor. Ancak az miktarda verdigi icin oldurmene degmez. Bunun yerine madencilik yaparak daha fazla materyal elde edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Gezegeni ve gunes sistemini kim ilk bulduysa o kesfetmis sayiliyor. Ancak bilgisini sunuculara yuklemen gerekiyor. Buldugun gunes sisteminde gitmedigin gezegen varsa baskasi gelip oraya kesfedebilir.

Uzayli gorursen gidip onunla konus. Sana mutlaka hediye olarak bir sey verecektir. Hyperdrive'i bu sekilde yukseltiyorsun. Sana nasil yapacagini anlatan bir kilavuz verecek. Bazi gezegenlere gitmen icin warp drive sigma, warp drive tau gibi parcalara ihtiyacin var. Hyperdrive'i %100 yapsan bile gidemezsin.

Atlas passi space anomaly diye gozuken yerden alacaksin.

Yaratik oldurursen cinsine gore sana karbon, titanyum vs. veriyor. Ancak az miktarda verdigi icin oldurmene degmez. Bunun yerine madencilik yaparak daha fazla materyal elde edebilirsin.

eyw sağol bilgiler için

• Atlas hikayesinin sonuna geldim. Ne yapılması gerektiği sonunda ne olması gerektiğini spoiler olur diye söylemeyeceğim. Ancak hikaye sonunda bug oldu. Olması gereken bir durum gerçekleşmedi kaldım öyle. Yeniden de atlas yolunu takip etmiyor hikaye. Şaka gibi bu durumun çözümü var mıdır?
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayız bende okadar uğraştım bitirdim atlas yolunu hiç bişey olmadı sadece karadeliğe yönlerndirdi o kadar :/
  • Oyunda 60 saati geride bıraktım ve sadece 2 sistem 8 gezegen keşfettim. Oldukça ağırdan alıp, gezegenleri detaylıca araştırmaya çalışıyorum, bunun yararını da blueprint olarak fazlasıyla aldım. Fakat bu vesile ile oyunun bence oynanışı etkileyen en büyük sıkıntısının da gezegenlerde harita olmaması kanısına vardım. Bunun yanında birçok eksiklik var ama bence oyunun ilk sıraya yazılacak yegane eksisi, gezegenlerde harita olmamasıdır. Ne yazık ki bu durum oyunun "keşfet ve araştır" mantığını baltalıyor, yani yapımcı ekip nasıl böyle bir tercih yapmış gerçekten anlam veremiyorum zira kendi ayaklarına sıkmışlar. Çünkü gezegene inip bölgeleri keşfetmeye başladığınızda açılan bir bölgeyi tekrar bulmak gerçekten çok zor, hatta imkansız bile denilebilir. Dürbün ile geçici bir işaret konulabiliyor ama o da oyundan çıkıp tekrar girdiğinizde kayboluyor. Mesela bazı yerlerde iyi satıcılar olabiliyor ama sırf bu yüzden çoğu arada kaynıyor. Harita olmamasının daha da kötü yanı ise gezegenin ne kadarını gezip, keşfettiğinizi göremiyorsunuz. Tam anlamıyla kör uçuş durumu söz konusu, kimi zaman bypass yaptığınızda sizi aynı yere dahi yönlendirebiliyor. Bu sıkıntı ister istemez insanı indiği gezegende çok fazla vakit harcamaya ve keşif yapmaya yönlendirmiyor, bilakis kısa bir süre sonra yeni gezegen yeni sistem arayışına sürüklüyor.

Ben bu harita eksikliğine kendimce şöyle bir çözüm getirdim, oynayan herkese tavsiye ederim zira gerçekten çok yararlı oluyor.

Gittiğim her bölgede bypass unitesi ile açtığım en az bir bölgeyi her daim bırakıyorum, böylece uzaya çıktığımda ya da gezegende dolanırken nereye gittiğimi nereye gitmediğimi görebiliyorum.

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 17 Ağustos 2016; 20:43:18 >

• Harita ve işaretleme gerçekten şart. Keşfettiğin bir yere geri dönemiyorsun bu can sıkıcı hemde bir çok farklı yönden. Hem materyal farmı, hem satıcılar, hem yüzeysel olarak muhteşem noktaları tekrar gidip gezmek ve görmek konusunda. Mesela dün gece bir yer altı tüneli keşfettim ucu bucağı yok gittikçe gidiyor rahat 10 dk durmadan derine doğru indim daha gidiyordu bıraktım ve geri çıkmak istedim yolu 1 saate yakın sürede bulabildim inanılmaz bir yerdi şimdi burayı tekrar nasıl bulucam ? yani bu tip şeyler için harita ve işaretleme sistemi şart. Harita üzerine yazı yazma ve çizme gibi imkanlarda olsun isterim
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde yeni teknolojiler bulamıyorum sanırım atlas pass 2-3 gerekli bulamadım daha 50m ışık yılı yol yaptım hala ilginç gezegenlere denk geliyor merkeze gidince en baştan başladığı doğrumu bilgin varmı boş kasmayalım gitmeye

• Oyunun ortasında atmaya başladı
    1 günümü COPPER bulmak için harcadım bulamadım. Warp upgrade/tamir yapmam gerekiyor. Ama ne gezegenlerde, ne trade yerlerinde ne de space station'da bulamadım.
    En son da nikel ve aliminyum farmlarken oyundan attı. Save de almamıştım uzun süre. Güncelleme vs mi yaptılar farkında olmadan. Hiç atmıyordu başlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 18 Ağustos 2016; 1:19:39 >
  • sec hakkını satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilir fiyat 60 tl
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ben atlas yolunu takip etmeyi değil de diğer seçeneği seçtim beni ne gibi zorluklar bekliyor şimdi

• Oyun simdiye kadar tam 73 kez coktu. Evet, hata gecmisi bolumunden tek tek saydim. Oyun guzel, oynamak istiyorum ancak surekli coktugu icin oynayamiyorum. Boyle rezillik olamaz.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Aynen, dün bende de surekli çöktü. En son bayaa bir farm yapmıştım, çöktü. Sinirden kapadım. Copper da bulamadım zaten.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.