Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

O zaman +3 bulursak diğerlerini silebiliriz mi???
    Yoksa +6 mı olur toplam.
    Bu arada exosuit 30 slotlu oldu bende, gemi 19 slotlu .

exosuit slotlarnı nasıl geliştirebilirim?

"drop pod" noktalarina gitmelisin. yerden uzaya isik huzmesi gonderen noktalara gittiginde bypass chip kullanarak "shelter" secenegini sec. yakinda drop pod noktasi var ise gosterir. icine girip suit'e bir goz ekleyebilirsin. belli bir unit karsiliginda tabi, bedava degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

quote:

Yoksa +6 mı olur toplam.

"drop pod" noktalarina gitmelisin. yerden uzaya isik huzmesi gonderen noktalara gittiginde bypass chip kullanarak "shelter" secenegini sec. yakinda drop pod noktasi var ise gosterir. icine girip suit'e bir goz ekleyebilirsin. belli bir unit karsiliginda tabi, bedava degil.

Aynen ben o podlara gittim oblevion diye bişey var onu seçtim oraya gittim

Tekrar gidip bypass ekleyip shelter seçebilirmiyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yoksa +6 mı olur toplam.

tekrar tekrar yapabilirsin ama tahminimce belli captakileri gosteriyor devamli.
    yani tek bir noktadan tum pod'lari listeletmek mumkun degil. gezmeye zorluyor oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yoksa +6 mı olur toplam.

tekrar tekrar yapabilirsin ama tahminimce belli captakileri gosteriyor devamli.
    yani tek bir noktadan tum pod'lari listeletmek mumkun degil. gezmeye zorluyor oyun

Eyw bilgi için sağol

• Evrenin merkezine ulaştım burdan sonra daha galaksi yok. sadece beyaz parlayan merkez var o kadar :)
    Dünya çıkıcak diye çok heycanlanmıştım ama nafile normal oynayarak buraya ulaşmak imkansız gibi bişey
     NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

1 Haftadır videoları izliyorum almakla almamak arasında kararsızım hala. Materyel toplayıp craft ve geliştirme olayları güzel ancak bir süre sonra tekrara başlayacakmış gibi duruyor.

Bir de şimdi bu oyundaki her yaratık bulunduğu sisteme özel ve uniq mi oluyor. Burada oynayanlardan kimse şu yaratığı gördü mü hiç?

Oyunu Youtube'dan izliyorum şu trailerdaki devasa yılanı hala bulan yok sanırım. Çok ürkütücü gözüküyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yoksa +6 mı olur toplam.

Exosuit slotlarını diğer geliştirme yolu atlas pass v1 e sahipsen uzay istasyonlarındaki soldaki kağıda yeni slot ekleme yeri var ;)

• Saniyorum durum bundan ibaret...

https://twitter.com/Britbongreturns/status/765190830894317568

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu oyunun benim icin yeri cok ayri oldu neden? Kara delik. Ve bunun oldugu sistem cok bambaskaydi.

Bu oyun uzay simulasyonu degil. Crafting oyunu degil. Kesif oyunu degil. Bu oyunun altinda evrenin sonsuzlugu ve baska yasamlarin varligi anlatiliyor. Cocukluktan beri en merak ettigim seye deginiliyor. Atlas atlas diyoruz. İnsanlarin dunya disi yasam aramasidir iste bu atlas.

Interstellar'in film olarak nasil ayri bir yeri varsa bende bu oyunun da ayni sekildedir su anda.

Evet craft yapiyorsun cok yapiyorsun. Cok item farming de var evet. Ve bir cok kesif yapmak zorundasin bu da dogru. Ve bunlarin hepsinin altinda atlasi bulmak amaci yatiyor. Ve o kadar efsane gezegen disi atmosferleri var ki yani merak ettigim o kadar fazla seyi birden onumde gorup oynuyor olmak cok anlatilabilecek bir duygu degil.

Solucan deligini de anlatmak istemiyorum oynayanlar gorsun spoiler olmasin. O kadar gizemini merak ettigim bir sey ki bu. O kadar dusundugume yakin ama hem de okadar uzak yapmislar ki. Cok bambaska duygularla oynadim o sistemde.

Oyun bir süre sonra sıkmazmı ama ? Her gezegen farklımı yoksa 1-2 tanede olsa birbirini tekrarlayan hayvan veya birbirine benzeyen dağ taş varsa bence sıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Ya benim umudumda o zaten. "Herşeyi eklersek biz bu oyunu nasıl güncel tutucağız" diye düşünmüşlerdirde oyunu böyle çıkarmışlardır, güncellemelerle bir şeyler ekleyeceklerdir inşallah :D

Ben birde şunu isterdim; keşfettiğim gezegenlere, sistemlere bir oyuncu gittiyse bana söyleyecek bir bildirim ekranı olsaydı keşke. Birde Galactic Map'te, Atlas Surface'ni ve kara deliklerin olduğu sistemlerde kaç gezegen var yazmıyor, kendimiz saymamız lazım.

Bekleyeceğiz bakalım nasıl gelişecek oyun.

Bu oyunu uzay simulasyonu olarak gormemek gerek. Oyun aslinda hikayeye dayaniyor. evrenin anlamini arayan bir kisiyi yonettigimiz bir oyun bu.

Bu oyunun kurgusal olarak en yakin oldugu oyun net olarak Journey bence.

Oyunun ana mantigi bir gizem icerisinde oynamak ve bir gizemi cozmeye calismak. Baska bir sey beklememek gerek bu oyundan. Oyunda hikayeye dikkat ederek oynarsaniz bu mantigi daha iyi anlayacaksiniz. Simulasyon vs olarak gormeyin bu oyunu. Adamlar da simdiye kadar asla simulasyon yapacagiz demediler. Sistemde kac gezegen var, neden yer cekimi yok vs. Bu detaylara ihtiyaci yok bu oyunun.

Oyunda bu kadar cok gezegen olmasini insanlar cok detayli bir oyun olacagina yordu.

Ama bu kadar cok gezegenin koymalarinin sebebi, hikayede ilerledikce anliyorsunuz ki evrende cok fazla gezegen oldugunu ve bunlarda yasam olabilecegini anlatmak. Gercek evrende de boyle. Su oyunda gordugumuz her sey gercekte de olabilir. Neden? Gercek hayatta evrende insanoglunun kesfettigi bolgeler ignenin ucunun ucununun ucunun da ucu cunku. Oyun bize bunlari da anlatmak istiyor iste.

Bu oyunu daha iyi anlamak icin izafiyet teorisini guzelce benimsemek, quantum fizigini, sicim teorisini ucundan biliyor olmak gerek ve bir tavsiye: Cosmos A Space Time Odyssey'i de bastan asagi izlemek gerek.

Evet evren bu kadar yardimci olmaz gercekte tabii. Ger indigin gezegende yakit icin gerekli materyaller hep dibinde. Her yerde outpostlar var. Bunlar tabii ki gercek disi. Ama dedigim gibi oyun bununla ilgilenmiyor. Oyun bir hikayeye dayali ve bunu benimseyerek oynayin.

Ayrica icinde yasam olmayan "bir cok gezegene" denk geldim. İsim vereyim bulabileceksiniz ehehe

Gaz bulutlarıyla dolu yada komple buzdan gezegenlere denk geldinizmi ?

• Extreme gezegenlerde, saldırı altındayken felan Inventory'de işlerinizi daha rahat yapmak için; Touchpad'e bastıktan hemen sonra Options'a basarsanız oyun duraklar istediğiniz kadar takılabilirsiniz.Oyuna devam etmek için, Inventory'den çıktıktan sonra Options'a girip çıkın.

• Ayrıca, bu glitchi kullanırken, kafanızda, yerçekimi azmışta o yüzden böyle uçuyomuşuz gibi senaryolar kurup, eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz :D

• oyunda waypoint veya mark imkanı var mı ? Biraz bakındım ama bulamadım. Albumen Pearl'den belkide binlercesi olan devasa bir mağra buldum burayı kaybetmek istemiyorum bir işaret falan koyamıyor muyuz ? mağranın tam üstünde de trade merkezi var , buraya bir waypoint atmadan ayrılırsam geri bulmam imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Hocam renkler ilr ilgili olan kısmı anlamadım ben ne anlama geliyormuş renkler?

Uzay haritasını açtığında dört farklı renge sahip yıldız sistemleri var. Sarı, Kırmızı, Yeşil ve Mavi. Bu yıldız sistemlerine gidebilmek için de Warp Reactor gerekiyor.

Oyunun başında verilen Warp Reactor (Hyperdrive) sadece Sarı renkteki yıldız sistemlerine gidebilmeyi sağlıyor.
    Warp Reactor Sigma taktığın vakit Kırmızı
    Warp Reactor Theta taktığın vakit Mavi
    Warp Reactor Tau taktığın vakit Yeşil yıldız sistemlerine gidebiliyorsun.

Bu sistemleri birbirinden ayıran özellikler ise sıcaklık değerleri, içlerinden sadece Yeşil yıldız sistemleri hakkında bilgi yok. Mavi yıldız sistemleri en yüksek sıcaklık değerlerine ulaşıyor, ardından ortalama değerlere sahip Sarı ve en soğuk yıldız sistemlerini oluşturan Kırmızı geliyor.

• Az önce bir gezegene indim buzul gezegeni uzaydan bakınca da harika bir görüntüsü var bembayaz. Gezegenin sentinel seviyesi "Threatening" hiç bir şey yapmayın sadece havada gezen dron'lara göründüğüz anda bile 3. sevide peşine düşüyorlar, 2 adım rahat yürüyemiyorsun böylesine çılgınca bir sentinel saldırısı görmemiştim, bir yandan da buzul şartlarında hızla kırılan kalkanı ekleyince gördüğüm en zorlu gezegen diyebilirim. He birde sentinel'den kaçayım diye suya dalmıştım karşıma bu çıktı 1 ısırık aldı benden %50 can gitti. Doğruyu söylemek gerekirse bu kadar zorlu gezegenler olması hoşuma gitti öncekiler fazla rahattı ve zorlu şartlar arıyordum, varmış ve tahminimden 10 misli zor bir gezegen.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Bende yer işaretlemeyi aradım ama yok maalesef. Geminizi Oraya bırakırsanız ancak bulursunuz. Yada belli bi noktaya doğru gidiceksin sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Bugün ben gördüm hocam. 110 kg civarı ağırlığında ilk başta korktum saldırcak diye ama yemek verince hazineye götürdü.:) Hatta bundan daha irisi vardı gergedan benzeri bişey fakat o benle ilgilenmedi bile. Ne besleyebildim. Ne de bana saldırdı. Sadece utanğaç bir şekilde yön degiştirdi :)

hocam yaratıklara yemek nasıl veriyoruz? ve yemek olarak ne veriyoruz? :)
  • Arkadaşlar oyunun başındaki Atlas'ı ben hiç sallamadım ve böyle de devam ediyorum. Ne gibi bir faydası var Atlas'ın biliyor musunuz? sadece bazı yerlerde Atlas v1, v2 key gereklidir diyor. Başka birşey de göremedim.
  • İyi tuttu oyun ya alasım geldi

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.