Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çökme olayı oyunda ilerledikçe artıyor gibi geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Çökme olayı oyunda ilerledikçe artıyor gibi geldi bana

kesinlikle dogru :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Buda bence sonsuz evreni 5gb'ta sığdırdıkları algoritmadan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Buda bence sonsuz evreni 5gb'ta sığdırdıkları algoritmadan kaynaklanıyor

iki hafta ust ustu patch gelecekmis bakalim. cozmuslerdir herhalde. gonderdigim raporun haddi hesabi yok

• Ya benim ilerleyişim çok saçma hal aldı. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum artık. Tech'lerin hepsini daha önce almışım diyor artık outpostlara da gidesim gelmiyor. Ne açsam daha önce aldın diyor. Artık warp cell craftlaya craftlaya warp oluyorum durmadan. Gezegenler de hep aynı olmaya başladı şekli değişik başka hiçbir fark yok. Hani gezegende bir atraksiyona denk gelmiyorum.

Atlas interface de bir şey vermiyor. Atlas stone veriyor sadece satıyorsun onu da. Space anomaly de aynı şekilde. Orası bile daha önce öğrendiğim tech'i veriyor artık. Kara delik açıp çıkıyorum. Başka yapacak bir şey bulamadım resmen. Oyun çok da güzel sıkılmak da istemiyorum da bu rutin değişmeyecek mi acaba diye de merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Ağustos 2016; 13:50:00 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam gemilere saldır ganimet topla çatışmaya gir gemin hasar alsın tamir etmeye çalış biraz aksiyon olur
  • Bana acil olarak, Copper nasıl bulabilirim söyleyebilir misiniz Allah aşkına. Copper yüzünden başka galaksilere gidemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Uzay boşluğundaki büyük asteroidlere saldır.
  • https://youtu.be/VnwUkaWOkEM sınırsız düşmüş gemi bulma bedavadan tamir ederek 48 slotlu gemiye sahip olabilirsiniz

• oyuna guncelleme geldi. 1.0.4

• oyun alınır mı sizce? çok fazla olumsuz yorum gördüm steam'de, özellikle online features eksiliği varmış. oyunu 7-8 aydır bekliyorum çıksın diye sonunda çıktı fakat bu sefer okuduğum yorumlar beni korkuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 18 Ağustos 2016; 20:28:26 >
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    hocam indirin bence bi korsan sürümünü deneyin nasıl diye. derseniz ben sevdim eksikler ileride düzelir. parasıyla alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

hocam indirin bence bi korsan sürümünü deneyin nasıl diye. derseniz ben sevdim eksikler ileride düzelir. parasıyla alırsınız

oyun 6gb'imiş. korsan yükelemk istemiyordum 50 60 gb diye. çok ilginç ama bu kadar düşük olması.
  • 1.04 guncellemesini yukledim, oyun 15 dk. icinde 3 kez coktu. Bu sorun yetmezmis gibi simdi de oyunu kaydedemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

1.04 guncellemesini yukledim, oyun 15 dk. icinde 3 kez coktu. Bu sorun yetmezmis gibi simdi de oyunu kaydedemiyorum.

Nasıl bir guncellemdymis bu ya oyunu iyi hale getireceğine kötü hale getiriyor herhalde

• Atlas pass bulamıyorum. Nasıl bulabilirim, şans işi mi, yardımcı olabilecek var mı?

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 6 gb değil. 2.5 gb oyunun kendisi yeni gelen güncelleme ile 3 olmuştur belki ama sanmıyorum büyük bi güncelleme gelmedi.

• Platinum Kupa için çabalıyorum oyunda, bir tek zoology kupaları kaldı.Ama arkadaş, ne kadar sıkıcı birşey şu hayvanları aramak.

Hayvanları tarıyorum tarıyorum, son 1 tür kalıyo. Ara ara ara, yok. Gemiyle farklı yerlere git, ara ara ara, yok.
    1 saat boyunca gezegende geziyorum, sonra bi şekilde karşıma çıkıyor. Ve kupa için, bunu 10 defa yapmamı istiyor oyun.

Arkadaş bu işi neden bu kadar sıkıcı şekilde zor yaptınız? Başlarda tamam biraz güzel geliyoda, bi yerden sonra saatlerce gezegende hayvan aramak işkenceye dönüşüyor. Ben bunu 10 kere nasıl yapayım :(

Zeus aşkına kolay yolunu bilen varsa bana bi desin :(

• akhee kullanıcısına yanıt
    Playstation'da oyun 5 gb idi. Son güncelleme 600 mb civarı.
    Bu arada dünden beri de gezegenin yüzeyinden gemiyi kaldırırken, birden uzaya çıkıyor. Halbuki azıcık havalandırıyorum ama. Gemiden mi kaynaklı acaba?
    1 sn.de uzaya çıkılması imkansız çünkü...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.