Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sorum var silah upgradelerini yapınca multitool inventoryde upgrade li hali kaliyor,e haliyle 5 slot oldugu icin elimdede 2 silah 2 scanner oldugu icin baska biseye yer kalmiyor upgrade falan yapamiyorum,bunun bi cozumu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Peki
  • Oyunda şöyle birşey keşfettim, gezegenlerin karanlık tarafına inince sıcaklık daha düşük oluyor. Aydınlık yere indiniz hava çok sıcak karanlık tarafa geçin, karanlık tarafa indiniz hava çok soğuk aydınlık tarafa geçin. Fark etmeyenlere arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 16 Ağustos 2016; 0:12:59 >
  • Galaksi merkezine ne kadar yaklaştınız 152234.0 kaldı benim ulaşmama

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Bunu gormedim ancak bundan daha buyuklerini gordum. Hatta biri durduk yere saldirdi, bir vurusla kalkani etkisiz hale getirdi. Oyundaki canlilar her sistemde farkli oluyor. Sistem oyunun dosyalarindaki kafa, bacak, kanat, kuyruk vs. gibi bilesenleri kullanarak essiz bir yaratik olusturuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bulduğumuz kazalı gemiyi alırsak mevcut geminin hyperdrive mazotu tamir edip aldığımız gemiye geçiyor mu ? Şimdi 26 slot'lu bir gemi buldum ama benim gemide hyperdrive mazotu full. Eğer mazot kaynayacaksa gemiyi almicam.

Gecmiyor. Bu yuzden warp cekirdegini evanterde tunun, cihaza yuklemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WrathofGlatzeman kullanıcısına yanıt
    Slot artırılmıyor ama yeni silah alınca slotu fazla oluyor.

Edit: gelen güncelleme ile sanırım oyunun boyutu 3.5 gb olmuş yukarıda bi arkadaş yazmış. Gelen bi yenilik var mı? Yoksa sadece düzeltmeler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 16 Ağustos 2016; 1:44:01 >
  • Oyuna memnun edici bir update geliyor, yapımcı twit atmış

"Awesome day at Hello Games, we're going to make some people very happy with a PC and PS4 patch that's in test right now :)"
  • Gezegenlerde daha hızlı hareket etmek için, koşarken R1'e bastıktan hemen sonra Jetpack'i kullanırsanız, uça uça gidebilirsiniz.

• Bu güzelmiş gerçekten

• Ulan ya.

https://vid.pr0gramm.com/2016/08/15/5322c9ed537c76b8.mp4

Şu ana kadar toplamda 22 saat oynadım,uzak yıldızlara gitmeden oyundaki herşeyi gördüm zannetmeyin.O ışınlandığınız küçük yıldızların rengine göre içerisindeki gezegenlerin "kalitesi" artıyor.Daha ilginç bitki örtüsüne ve canlılara sahip gezegenler çıkıyor.

Yıldız sistemi ve renkleriyle ilgili:

http://nomanssky.gamepedia.com/Star_system

• Oyunu dün geceden beri oynuyorum belki inanmazsınız ama daha hiç gemiyi kaldırmadım ilk başladığımız gezegeni keşfediyorum çok garip ve komplike şeyler buldum anıta benzer şeyler var anahtarla bişey yapıyoruz fln çözemedim

KÜÇÜK klübeler buldum araştırma fln yapılıyor içerde heralde

daha 1 gezegende tıkılıp kaldım galiba oyunu bitiricem tek gezegende

+ PS gold wireless 7.1 headset'in no mans sky ses modunda oynuyorum dehşet ürkütücü sesler geliyor
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hocam renkler ilr ilgili olan kısmı anlamadım ben ne anlama geliyormuş renkler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Gemi bulma/satın alma olayıyla ilgili öğrendiğim kadarıyla bir bilgilendirme yapayım.

Örneğimizdeki oyuncunun 2mn parası olsun ve oyunu pre-orderla gelen gemiyle oynadığını varsayalım bu kişinin gemisi 16slota sahip ve büyük ihtimalle artık yetmiyor.

24 slotlu gemileri (teknolojisine göre artar azalır) 1.5mn civarına alabilir 25 slotlular 1.8mn civarındadır 26 slot ise 2.2mn'dan başlar genelde.25slottan sonra her bir slot için harcadığınız para daha da artıyor ve 3-4 milyonluk gemiler karşınıza çıkıyor bunları alacak parada oyunun başlarında çok kolay kazanılmıyor malum.

Benim burada tavsiyem 1.75mn civarına 25slotlu gemi bulursanız bunu alın ve sonrası için gezegenlerde "crashed ship" yani ücretsiz elde edilen kaza yapmış tamir edilmesi gereken gemilerin peşine düşün.Kazalı gemi mantığı şöyle işliyor elinizdeki gemi kaç slotsa kazalı gemi onun 1 üstü oluyor genelde.Yani 25 slotlu geminiz varsa bulacağınız ücretsiz gemi 26 slotlu olacaktır.

"Crashed Ship" bulma yöntemi:

-Turuncu lazerli "Scanner"lara gidip "Bypass Chip" ile tarama gerçekleştirin ve çıkan seçeneklerden "Transmissions" yazan seçeneği seçin.

-Eğer "Transmissions" seçeneği size "Transmission Towers"ın yerini gösterirse gidin,beacon yada observatories aradığımız seçenek değil.

-Transmission Towers'a vardığınızda içerideki yuvarlak bilgisayar bir matematik sorusu soracak bunu doğru cevaplarsanız Distress Signal alacaksınız yani kaza yapmış geminin yerini size gösterecek.Matematik sorularını çözemiyorsanız internete yazabilirsiniz bir çoğunun cevabı internete düşmüş durumda.

Bu yöntemle elinizdeki gemiyi yavaş ama ücretsiz bir şekilde 1 slot arttırabilirsiniz 1 slot fazla olan geminin fiyatı ileride daha da arttığı için ya çok aşırı zengin olup istediğiniz gemiyi alacak noktaya geleceksiniz ya da belli bir noktadan sonra geminizi anlattığım şekilde değiştireceksiniz.

Arkadaş güzel bir şekilde açıklamış. Onun yazdıklarına bende birkaç bilgi eklemek istiyorum.

Gemi değiştirirken; eski geminizdeki yapılan upgrade'leri dismantle ederseniz (geminin ana özellikleri hariç diğer tüm ek özellikler dismantle edilebiliyor) o upgrade'i yapmak için kullandığınız materyalleri geri kazanıyorsunuz. Hatta yeni geminizdeki bozuk veya çalışır ek upgrade'leri de dismantle ederseniz onlardan da materyal kazanıyorsunuz. Bu şekilde 2 kat materyal kazanıyor ve geminize istediğiniz upgrade'leri materyaliniz fazla eksilmeden istediğiniz şekilde yapıyorsunuz. Sadece bazı craft malzemeleri eksik kalıyor. Onları da satıcılardan temin ediyorsunuz.

Bu yöntem multi tool silahlarınız içinde geçerlidir.

• Su altında bir istasyona girmem gerekiyor ama kapı namına hiçbirşey yok. Defalarca dalıp baktım ama nafile. Israrla da orayı gösteriyor abandoned building diye. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orctzl

Su altında bir istasyona girmem gerekiyor ama kapı namına hiçbirşey yok. Defalarca dalıp baktım ama nafile. Israrla da orayı gösteriyor abandoned building diye. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

oyle yere bende denk geldim, giris miris yok. su da zehirli ustelik yetmezmis gibi. biraktim gittim sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu upgradelerdeki sigma, thau vs. yazanlar; üstünlük siralaması değil mi? Yani mesela bazılarinda +1, +2 yaziyor. Sadece +2 yazanı bırakıp diğerini dismantle yapsak olur herhalde.
    Bilen varsa sıralamayı ve böyle olup olmadığını acıklayabilir mi?

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    +2 var diye +1 i silmeye gerek yok. +3 olur toplamda. Sigma tau vs. Nin farkliliklari yok asagida yazan + degerler onemli olan.

• Dante kullanıcısına yanıt
    O zaman +3 bulursak diğerlerini silebiliriz mi???
    Yoksa +6 mı olur toplam.
    Bu arada exosuit 30 slotlu oldu bende, gemi 19 slotlu .

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

O zaman +3 bulursak diğerlerini silebiliriz mi???
    Yoksa +6 mı olur toplam.
    Bu arada exosuit 30 slotlu oldu bende, gemi 19 slotlu .

exosuit slotlarnı nasıl geliştirebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.