Bildirim
No Man's Sky Xbox one
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi ara çıkarıcaz dediler hatta yanlış hatırlamıyorsam store'a bile düşmüştü çok yazık oldu hayır çıksa ne olcak yea eebenimyorumlamambukadar -
İnşallah çıkmaz çöpün önde gidemi zaman kaybı bir oyun.
öğlen öğlen iyi geldi yorum. Hem çöp diyip almayacağınız halde sizin açınızdan nasıl bir zaman kaybı yaşatacağını düşündürten bir olay. Açıklarmısınız Yarbay'ım
Hedere hödere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurDogan35 -- 4 Ağustos 2016; 14:19:16 > -
Aynen cikmasi lazim valla bide çöp diolar oyuna bence zevk meselesi ben bu oyun için sırf ps4 alirim gerekirse
madem zaman kaybı başlıkta yazıyo niye girip cevap yazmaya uğraşıyorsun -
Çıkmayacak geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu arada adamların resmi facebook adresine sürekli mesaj atmaktayım :D şuan işyerinde oldugumdan facebook'a giremiyorum link atamıycam :S Adamları günde 3-4 kere taciz ediyor resmi mail adreslerinede 2-3 tane mail atıyorum en kötü yakında dilekçe yazım firmalarına yolluycam. Sebebi neydi ki ? Hayır neden çıkmaz niye çıkmaz nasıl çıkmaz 2 gezegen bulsaydık ne olurdu. -
Xbox'a çıkmamasının nedeni, kullanıcılarının gözlerini bozmak istememeleri. PC ve PS4 kullanıcıları için büyük bir komplo bu oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 9 Ağustos 2016; 12:27:40 >
ahahhaahha PS4 için geçerli olabilir ama pc deki üst sınıf makina kullanıcıları etkilemiycek bir durum :D :D -
önumuzdeki ay sanırım microsoft ve yapımcılar masaya oturup anlasma yapıcaklarmıs sanırım bir kac ay belki gecemden cıkması soz konusu insallah en kıza zamanda cıkar -
timed exc cikabilir belli olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bi ara store da gözüküyordu diye hatırlıyorum. Yanlış olabilir tabi. Abi bu oyuna efsane güncellemeler gelicek millet beğenmiyor ama bu multi'ye dönecek dönmesi lazım 2-3 arkadaşınızla yeni gezegenlere gittiğinizi düşünsenize makara sohbet şahane olurdu :D bu arada assetto corsa da çıksa artık ya bukadar geç kalmasının " SEBEBİ NEYDİ Kİ" -
sebebi forza
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X