Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Ventoline başladım, 4. günüm ama hiç hazzetmedim, gerek yok, Tiroid bezini aşırı çalıştırdığı için geceleri nefes alamama gibi sorunla karşılaştım. Bırakıyorum ventolini.
    - Antreman splittim hala upper/lower evet güç kazanmak için ideal olabilir belki ama benim tarzım değil.
    - Yeme düzenim, bir iş hayatında çalışanın nasıl ise aynı öyle.
    - Kilom 91 eğer vücut yerindeyse güç artışı var. Her yönden.

Güncelleme Tarihi : 22.03.2014

- Sixstars ın Creatine inin sevdim, etkisi hissediliyor.
    - Antreman splittim Upper/Lower
    - 1/1.5 ay değişmeli upper lower yapacağım.
    - Nisan ayında tahlil yaptırırım
    - Vücudun durumuna göre de Ventoline başlayacağım, ürünü aldım.
    - Her zaman ki gibi solgar vm 2000 ve nac600

Güncelleme Tarihi : 16.03.2014

- 90 kiloya indim.
    - Vücudu dinlendiriyorum.
    - Kampanyadan SixStars Creatin X3 ve Scitec Amino Magic aldım.
    - Bu pazartesi antreman stilini değiştiriyorum, vücut aynı sisteme alışmasın diye.
    - Uppler lower sistemine giriş yapıyorum.

Güncelleme Tarihi : 08.03.2014

- Son 2 gün
    - Sabah uyanıp tartıldığım da 90 kiloya inmiştim.

Güncelleme Tarihi : 07.03.2014

- Kürden memnun kalmadım, 19. gündeyim
    - Max. verdiğim kilo 4-5 arası ortalama 2 kilo da vücut adaptasyonu desek 2-3 kilo vermiş olacağım.
    - Tahminim benim hatam, dünyevi zevklerden arındıktan sonra hemen 1 gün sonra başlamam. 1 hafta diyet yapıp devam etsem farklı olabilirdi belki.

Güncelleme Tarihi : 02.03.2014

- Hep dalga geçerdim ama belki doğrudur boku bile parçalıyor sanırım, 15 günde bir elin parmağını geçmez büyük tuvaletimi yapmam ki normalde hergün yapan birisiydim.
    - Geçen sene açık konuşayım daha çok randıman almıştum.
    - Yarından itibaren 2 tablet atıyorum.
    - Uyandığım gibi tartıldım, 4-5 kilo vermişim, 14 günde. Hedefim 8 idi.

Güncelleme Tarihi : 01.03.2014

- şekerli tatlılardan yedim vücut yandı, ürün orjinal.
    - Aradan 1 yıl geçmesine rağmen 1 yıl önceki randımanı alamadım.
    - 03.03.2014 tarihinden itibaren dozajı 2 katına çıkartacağım.
    - Verilen kilo çok oynak ve az.
    - Vücutta depolandı desem 1 sene geçti.

Güncelleme Tarihi : 23.02.2014

- 7. gündeyim 95 den 93 e indim, hafif yemek ve su içip tartılsam dahi 93 ün yukarısına çıkmıyorum.
    - 6. günde orjinalliğini denemek için tırnak büyüklüğün de tatlı yedim, vücutta yanma olmadı.
    - Tahminim vücut şimdilik su attı yada kaloriyi düşürmenin vermiş olduğu bir pay.
    - Önümde 1 hafta daha var, bakalım etkisini gösterecek mi.

1 yıl aradan sonra tekrar mecburi definisyona giriyorum.

Boy: 1.85 cm.

Kilo: 95 kg.

Kullanılacak ürünler: BPI Build-HD , BPI Blox , Solgar vm2000, DNP , Sığır Jelatini ve NAC 600

Kalori: Kalori hesaplamam zor olacak ama az az sık sık yeme üzerine kurulu bir düzen de olacak. Tek ağır yemek öğlen şirket yemeği olacak.

Başlangıç Tarihi: 17.02.2014 Bitiş Tarihi: 01.06.2014

Ürün Kullanım Zamanları:

- Solgar vm2000 (gece yatarken ve sabah uyandığımda) kullanım süresi tahminim 15 gün olur

- Sığır Jelatini (sabah uyandığımda) kullanım süresi 20 gün olur

- BPI Build-HD ( Antreman Günleri: antreman ortasında Off Günleri: sabah uyandığımda ) kullanım süresi 30 gün olur

- BPI Blox (Antreman Günleri: antreman sonrası Off Günleri: 3 ana dilimde herhangi bir saatte) kullanım süresi 30 gün olur

- NAC 600 (Akşam yemeğinden sonra)

Antreman Programı - SüperSet (Despo/Bdy****)

1. Gün

Gögüs

a) Bench Press 4 set 10 tekrar
    b) Dumbbell Fly 4 set 10 tekrar
    a) Üst Gögüs Dumbbell Press 4 set 10 tekrar
    b) Üst Gögüs Dumbbell Fly 4 set 10 tekrar
    a) Dumbbell Pullover 4 set 10 tekrar
    b) Polaris 4 set 10 tekrar

Biceps

a) Barbell Curl 4 set 8 tekrar
    b) Alna Triceps 4 set 8 tekrar
    a) Still Dumbbell Curl 4 set 8 tekrar
    b) Push Down 4 set 8 tekrar

2. Gün

Kanat

a) Lat Machine 4 set 10 tekrar
    b) Barbell Rowing 4 set 10 tekrar
    a) Rowing Machine 4 set 10 tekrar
    b) T-Bar Rowing 4 set 10 tekrar
    Barfiks 4 set max. tekrar

3. Gün

Omuz

a) Sirt Press 4 set 10 tekrar
    b) Dumbbell omuz press 4 set 10 tekrar
    a) Ön Press 4 set 10 tekrar
    b) Ayakta Lateral 4 set 10 tekrar
    a) Öne egilerek Lateral 4 set 10 tekrar
    b) Front Dumbbell Raises 4 set 10 tekrar

4. Gün

Bacak

a) Leg extansion 4 set 10 tekrar
    b) Leg curl 4 set 10 tekrar
    a) Squat 4 set 10 tekrar
    b) Lunge 4 set 10 tekrar

Agirliksiz Serbest Squat 1 set max. tekrar
    Kalf Raises 3 set 15 tekrar

Dip Not: Ben tekrarları 12 yada 15 e çıkartacağım.

Cardio:

- HIIT yapılacak

- Antreman durumuna göre 20-25 dak. da antreman biterse vücudun alışma durumuna göre min. 15 dak. olmak kaydı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 17 Temmuz 2017; 22:35:36 >

• DNP, bildigimiz DNP degil insallah. Oleyse kafayı kırmıssın kardesim hayırlı olsun. Burdan ölüm haberini almayız inşallah
    yani saka gibi antremanını yazarken daha hareket isimlerine alna triceps yazan kalori hesabı olmayan bi insanın DNP kullanması acı birsey.
  • egos_108 E kullanıcısına yanıt
    - Bildiğin DNP ve dozajında sağlıklı bir şekilde kullanılırsa üstüne PCT si yapılırsa diğer ürünlerden daha fazla zararlı değildir.

- 15 yıllık spor geçmişime lisanslı basketbol , amatör vücut geliştirme ve hobi olarak yüzme sporunu ekleyen birisiyim.

- Programı despo'dan gördüm mantıklı ve hoşuma gitti, 90 lardan beri alna triceps deriz biz, belki size göre fazla "Old School"

- Kalori hesabı eğer takip ettiğiniz SİTELER ışığında destek alacaksam günde 2700-3000 kalori almam gerekir ki gereksiz ve bulk döneminde o kadar kalori alınır. HA doktorsunuz/besyo mezunusunuz gelin güzelce konuşalım :) lise öğrencisi yada boş vakti olan üniversite öğrencisi değilim maalesef iş hayatını en verimli şekilde kullanmaya çalışacağım. Yine de en kötü 1800 kalori alırım diyorum, amacım 1500/1600 kalori çünkü.

- Başka anlatmamı istediğiniz yada soracağınız varsa buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2014; 20:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

DNP, bildigimiz DNP degil insallah. Oleyse kafayı kırmıssın kardesim hayırlı olsun. Burdan ölüm haberini almayız inşallah
    yani saka gibi antremanını yazarken daha hareket isimlerine alna triceps yazan kalori hesabı olmayan bi insanın DNP kullanması acı birsey.

bence fail olmuşsun, sen otur onu düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    mangırt durumu ne bu işin ?
  • 81 kilodan 69 kiloyu görmüş biri olarak dnp yada herhangi bir yag yakıcı kadar gereksiz bir şey yok
    hele ki dnp yapmayın etmeyin
  • DNP 60 + SOLGAR 40 + BPI LAR 130 belki BPI fazlaliktı ama denemek istedim aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2014; 21:50:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    That's You PS4
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    çok da değilmiş.birde çalıştığın ağırlıkları eklersen güzel olur
  • Düşülür sıkıntı yok ama ilerleyen yıllarda eski rahatlık ve genişlik olmuyor. Sezona girer gibi 2-3 yılda yaşam standardını yükselten birisi %12 civarı yada altına iner. Düştüğüm halde yine yağlı bir vücut vardı fittim ama yine vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2014; 22:06:16 >
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Ağırlıktan çok şok etkisi yaratacak düzeyde gireceğim, çünkü tekrar sayısı fazla olacak ama yazarım yaptıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

81 kilodan 69 kiloyu görmüş biri olarak dnp yada herhangi bir yag yakıcı kadar gereksiz bir şey yok
    hele ki dnp yapmayın etmeyin

emin ol zor değil

ama türk zekasındanmıdır gençliğin verdiği birşey midir olsun bitsin diyo hemen insan sıkıcı birde kardiyo yapmak.bende hiç sevmem cut dönemini
  • Benim ki inattır, bir insan fit olup nasıl yağlı olurun inadı benimki. Hani omuzlar üst göğüs kol olmasa mediumluk düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2014; 22:37:59 >
    benim packlerim olsa çoğu modellerden iyiyim bende inat yüzünden clen yapıcam
  • Işte bu yüzden yapanı anlarım, uyarırım, ama karar vermiş ise de karışmam.

• Hocam DNP sigma mı ? Bana kalırsa 250 mg dan fazla kullanma hatta direk clen,ventolin,efedrin üçlüsünden birini kullan DNP ye bulaşma.Bu arada birkaç sorum var
    1-Jelatini nereden temin ediyorsun
    2-Nac600 nedir
    3-VM 2000 ile VM75 arasında kaldım bende senin 2000 seçme nedenin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

Hocam DNP sigma mı ? Bana kalırsa 250 mg dan fazla kullanma hatta direk clen,ventolin,efedrin üçlüsünden birini kullan DNP ye bulaşma.Bu arada birkaç sorum var
    1-Jelatini nereden temin ediyorsun
    2-Nac600 nedir
    3-VM 2000 ile VM75 arasında kaldım bende senin 2000 seçme nedenin nedir ?

1- Pasta malzeme satan yerlerden
    2- NAC600 hem insan sağlığı için hem boğazda tükürük tıkanıklığı açmak için. Önemli özellikle küre girecekler için. L-glutatyon üzerine araştırma yapabilirsin.
    3- Küre girdiğim de kullanırım sadece, multivitaminden ötesi diyebilirim. Bana göre kürde kullanılması gereken multivitamin. Içeriği açısından tercihim kısaca. L-glutaton var yine

Dnp kullanmamın sebebi bildiğim için ne yapılır ne yapılmaz yanında ne kullanilir ne zaman etki gösterir gibi.

750-800 gr. max. Düzey, şahsen ben 500 den yukarısına karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 16 Şubat 2014; 23:34:27 >

• Yalnız millet illa dnp ye takılmaya gerek yok :-) antremanlara da takılabilirsiniz.

• Bence butun program super set cok mantikli degil. Super setin olayi ekstra zorlama vs. Ama butun program oyle olunca verim duser. Bulk doneminden ufak degisiklerle adapte etmek daha mantikli bence .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahakathekiller7 D kullanıcısına yanıt
    Bana göre klasik bir program yalnız ufak değişikliklerle geçiş yapılabilir mi denemem lazım , gelecek seneye öyle denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

- Bildiğin DNP ve dozajında sağlıklı bir şekilde kullanılırsa üstüne PCT si yapılırsa diğer ürünlerden daha fazla zararlı değildir.

- 15 yıllık spor geçmişime lisanslı basketbol , amatör vücut geliştirme ve hobi olarak yüzme sporunu ekleyen birisiyim.

- Programı despo'dan gördüm mantıklı ve hoşuma gitti, 90 lardan beri alna triceps deriz biz, belki size göre fazla "Old School"

- Kalori hesabı eğer takip ettiğiniz SİTELER ışığında destek alacaksam günde 2700-3000 kalori almam gerekir ki gereksiz ve bulk döneminde o kadar kalori alınır. HA doktorsunuz/besyo mezunusunuz gelin güzelce konuşalım :) lise öğrencisi yada boş vakti olan üniversite öğrencisi değilim maalesef iş hayatını en verimli şekilde kullanmaya çalışacağım. Yine de en kötü 1800 kalori alırım diyorum, amacım 1500/1600 kalori çünkü.

- Başka anlatmamı istediğiniz yada soracağınız varsa buyrun.

Solediklerim seni biraz rencide etmis aslinda amacimda buydu hele asagida fail olmussun bile diyen olmus vay be diyorum dnp bile savulur oldu artik.
    Musabik olursun anlarimda sadece hobi olarak bu isi yapan birinin dnp kullanmasi bana gerckten mantiksizligin dibi gibi geliyo. Heleki 15 senedir bu sporun icindeysen niye bas vuruyosun acaba bole bisiye. Kilo vermek icin herseyi denedin miki de en dibine gidiyosun direk ben bunu sorguluyorum.
    Basit seker yiyip olebilcegin, 250 mg i gecersen sok a giribilicegin normal zamanda vucut sicakliginin 40 a ciktigi, oturdugun yerden gunde yarim kilo yag kaybedebilicegin birsey bu kisacasi normal bir anatominin metabolizmanin tamamina ters. Ayni zamanda yag hucrelerinde kalintilar birakan ve ileride hic bilinmeyen seylere de yol acabilicek birsey bu etkileri bildigini biliyorum ama bide baska agizdan duy.

Gecenlerde vucut gelistirme milli takiminda bi sporcu öldü dnp den duymussundur sende 3 ay falan oldu simdi sen benim bilip bilmememden bahsettin ya bunu yazmadan edemicem bu adam tr yi temsil eden en azindan 10 senedir bu isi yapan adam nooldu olduguyle kaldi peki cok mu biliyodu dnp yi veya sen daha mi iyi biliyosun.

Ben bunlara karsi degilim ama hobi olarak bu isi yapan birine cok anlamsiz bu kdr olum riski ayni zamanda burasi forum olduguna gore senin bekledigin cevabi vermicek biride olmali ve asla desteklemem dnp kullanan birini.
    Yani pskolojik bisey bu asla anliyamicam seni veya senin gibi insanlari sanirm.
    Son olarak besyo mezunu veya bu isten para kazanan biri degilim sadece disaridan 1. Derece antrenor belgem var o kadar ama arastirirm yabanci siteler dahil butun makaleleri okumaya calisan biriyim bilgilerime guvendigim kadar her gun yeni seyler de ogreniyorum tabiki kisacasi rahatca tartisabilirz eger solicek seylerin varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.