Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

81 kilodan 69 kiloyu görmüş biri olarak dnp yada herhangi bir yag yakıcı kadar gereksiz bir şey yok
    hele ki dnp yapmayın etmeyin

Görürsün tabi ektomorfun kralısın. Bende karşıyım dnp ye falan ama deneyip de kilo vermeyen olursa termojenik kullanılabilir. Ama denemeden direk abananlara karşıyım tabiki. 1 ay geç olsun sağlıklı olsun.

oha ektomorf mu :)
    armut tipine sahip sacma sapan bir vucut tipine sahip bireyim
    4 ay ara verdim hemen basen ve belde yag toplanmaya basladı :/

ama iyi ki ektomorf degilim

Bir fotoğrafında baya zayıftın salonda ayna önünde çekilmiş olan. O zaman sen skinny fat grubuna giriyosun bıraktığın zaman.

genetik mirasım kötü diyelim
    su an mesela 75 kiloyum

basen ve bel fazlalıgı gidince yine 72'lere yagsız olarak girebilirim 3 ayda

• Valla yaza kadar benimde aklımda 72 kilo var, @AlfredBorden bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.03.2014 tarihli güncelleme yayınlandı.
  • dnp ye girecek kadar niyeti bozduysan koy onu bi kenara testo-primo kürü yap, hem yağ yakarken kas kazanırsın hem de metabolizma uçar, pct ni falan yaparsın dnp ye göre etkisiz atlatmış sayılırsın kürü

sadece şahsi görüşümü yazdım, tercih senin tabi ki ama dnp şaka değil bu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 2 Mart 2014; 23:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

dnp ye girecek kadar niyeti bozduysan koy onu bi kenara testo-primo kürü yap, hem yağ yakarken kas kazanırsın hem de metabolizma uçar, pct ni falan yaparsın dnp ye göre etkisiz atlatmış sayılırsın kürü

sadece şahsi görüşümü yazdım, tercih senin tabi ki ama dnp şaka değil bu bir gerçek.

Geçen sene de aynı tavsiyeyi yapmıştın sanırım :D , dnp daha kolayıma(ürün kullanımı ve bilgisi) ve pct si basit geliyor.

Enjekte ürünler bana göre uygun değil ya :)

Oral olarakta güzel etki yapan bir kür buldum ama yine de düzgün kullanıldığında dnp en temizi bana göre.

Yani kısa ve uzun etkilerine bakıldığın da ve düzgün kullanıldığın da en temizi bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 2 Mart 2014; 23:57:04 >

• T-Dog kullanıcısına yanıt
    Hem kütle alırsın, yazı yağsız ve bomba gibi geçirirsin. Tabi psikolojik bağımlılığı hat safhafa bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Hem kütle alırsın, yazı yağsız ve bomba gibi geçirirsin. Tabi psikolojik bağımlılığı hat safhafa bu işin

Psikolojik bağımlılığı gerçekten var ya , geçen sene aralıksız devam etmeyi bile düşündüm. Dedim bırak, kurtardım kendimi.

Enjekte zaten düşünmüyorum, Oral düşünmedim değil hem çok ucuz hem etkili ama etkileri kötü.

Etkileri kötü derken olacak yada olmayacak garantisi yok. Ama çok uzun listesi var :D

• 07.03.201 güncellendi.
  • DNP yi ne kadara aldın ? Birde Animal Cuts tarzı güçlü yağ yakıcı supplementleri denedin mi ?
  • o Dnp geçen senenin mahsulü, animal cuts güçlü değil ki.
  • Güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

o Dnp geçen senenin mahsulü, animal cuts güçlü değil ki.

Daha iyi bi supplement bilmiyorum ben sen ne önerirsin ?
  • Termojeniklerde başka seçeneğin yok Türkiye de
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Termojeniklerde başka seçeneğin yok Türkiye de

Dostum getirtebilirm. Önerilerin neler ?
  • Eski lipo 6 black , eski hydroxycut mhp dren yada mhp clen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.03.2014 Güncelleme yapıldı.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    tdog dayı sence göbekteki yağların genetik olarak olma durumu nedir?vücudun akznadığı her yağı göbeğe vermesi doğal mıdır?
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Genetik çok etkili. Şöyle söyleyeyim, kalıplı jabbar bir aileden geliyorsun tek çocuksun seninde onlar gibi olman yüzde 90 'ın üzerinde ama bir de kardeşin olsa onun zayıf olma durumu da var :D

Erkeklerin genel sorunu bel blgsi ve alt göğüs, eşit oranda kilo alanlara Allah vergisi diyorum, kıymetini bil.

Bunu değiştirebilir misin evet değiştirebilirsin ama ipleri elinden bıraktığında genetiğinin kurbanı olmaya başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 17 Mart 2014; 19:22:32 >
  • Güncellendi.
  • 03.04.2014 güncellendi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.