Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    which one?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

which one?

sen değilmisin
    değilsen bi kanıtla definasyona sokucağın vücudunun fotosunu koy inanalım adını yazıp
  • aslayalansoyleme kullanıcısına yanıt
    kanıtlayacak birşeyim yok, burada ki görüştüğüm insanlarla zaten facebookta görüştüğüm, whatsapp ta görüştüğüm insanlar. Adres belli yani.

Hani eski resimlerden yeni resimlere kadar iyisi ile kötüsü ile fit halimle patates halimle gören insanlar.

Sen ne ayaksın onu bilmek lazım, 10 mesaj 3 hafta önce kayıt, ne amaçla kaydoldun ne iin yazdın vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 22 Şubat 2014; 0:12:57 >
  • quote:

kanıtlayacak birşeyim yok, burada ki görüştüğüm insanlarla zaten facebookta görüştüğüm, whatsapp ta görüştüğüm insanlar. Adres belli yani.

Hani eski resimlerden yeni resimlere kadar iyisi ile kötüsü ile fit halimle patates halimle gören insanlar.

Sen ne ayaksın onu bilmek lazım, 10 mesaj 3 hafta önce kayıt, ne amaçla kaydoldun ne iin yazdın vs.

he senın konuna yazmak ıcın uye oldum bı gıt arkadasım at ozaman ozelden faceını bakaıy merak ettım edememmı?
  • before after bekliyoruz hocam, dnp den memnun kaldin mi? fiyati ne kadar ve rahatsiz edici yan etkileri var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezequiel1 kullanıcısına yanıt
    Patatese bağladık.

Sahte olan partiye denk gelmiş olabilirim 6. gün orjinalliğini şeker ile test ettim, yanma yok.
    Gece uyuyamamazlık yok.
    Bakalım 2. hafta da ne durumlar olacak.

Kısaca kısa vadeli olan etkilerini görmedim.

Kanaatim

1- sahte 2- dozaj düşük geliyor 3- vücut alıştı desem 1 sene geçti aradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 22 Şubat 2014; 18:07:38 >
  • Güncellendi.
  • Antrenman sistemi çok basit geldi bana.

Push/Pull/Legs / off / tekrar veya upper lower tarzı takılabilirsin. Kesinlikle daha etkililer klasik türk rutitinden.

Bu arada DNP kullanmak büyük cesaret tebrik ederim.

Anrenman programın sadece split olarak değil içerik olarak da çok basit. Farklı tekrarlar kullanarak daha etkili çalıştırabilirsin kasları
    Mesela göğüs için örnek verelim.

Barbell Bench Press 3-4 set 5 tekrar (6. tekrarı yapamayacağın bir ağırlık)
    Dumbell Fly 3x10
    Incline Dumbell Press 12-10-8-8 piramit
    Cable Crossover 3x10
    Dips 3x15

Süpersetle çalışmak istiyosanda Crossover dips süperseti bitirici olarak çok etkili. Bunun yanında dumbell fly - close grip dumbell press ikilisi çok iyi. Main liftleri yalnız çalışmanı tavsiye ederim.

Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 24 Şubat 2014; 2:48:16 >
  • Bi sonrakini öyle yaparız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be sonunda.kullanmaya mi karar verdin :)

Ben de clen veya tren+testo denicem galiba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Vay be sonunda.kullanmaya mi karar verdin :)

hee yaa, kullanmam bir daha dedim ama insan kullanıyor yinede.

Türkiye de misin yurtdışında mı :)

başta clen gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 26 Şubat 2014; 0:21:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Vay be sonunda.kullanmaya mi karar verdin :)

hee yaa, kullanmam bir daha dedim ama insan kullanıyor yinede.

Türkiye de misin yurtdışında mı :)

başta clen gir.

Turkiyedeyim :) is guc okulu bitirme derdi felan :)bakalim 35e clen var fiyat sebebiyle ona yonelcem galiba cunku ikiser sise almam gerekcek tren+testoyu o da 460a patlicak. Ev degistirmesem pek bisi degil de bir ton degisiklik felan :) ben de bir session acarim takiplesiriz

• FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Bende ayar oldum geçen sene şimdiye kadar 8 kilo vermiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

81 kilodan 69 kiloyu görmüş biri olarak dnp yada herhangi bir yag yakıcı kadar gereksiz bir şey yok
    hele ki dnp yapmayın etmeyin

Görürsün tabi ektomorfun kralısın. Bende karşıyım dnp ye falan ama deneyip de kilo vermeyen olursa termojenik kullanılabilir. Ama denemeden direk abananlara karşıyım tabiki. 1 ay geç olsun sağlıklı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

81 kilodan 69 kiloyu görmüş biri olarak dnp yada herhangi bir yag yakıcı kadar gereksiz bir şey yok

Görürsün tabi ektomorfun kralısın. Bende karşıyım dnp ye falan ama deneyip de kilo vermeyen olursa termojenik kullanılabilir. Ama denemeden direk abananlara karşıyım tabiki. 1 ay geç olsun sağlıklı olsun.

Bende karşıyım, en güzeli 5 yıl standart bir hayat.
  • konu dışı ama sığır jelatininden memnun kaldınız mı ? işe yarıyor mu eklemler için dizlerden ses geliyor benimde ağrı sızı falan yok iyi gelir mi acaba?

Diyet konusunda kaç gr protein, karbo, yağ alıyorsunuz. 95 kg lık bir cüsse'ye 1600-1700kalori az değil mi.95kg olsam 2300 civarıyla cut yapardım ben
  • 2300 fazla zaten ortalama bir erkegin alması gereken 2000 kalori, sığır jelatinin farkını daha anlayamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 1 Mart 2014; 20:26:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

oha ektomorf mu :)
    armut tipine sahip sacma sapan bir vucut tipine sahip bireyim
    4 ay ara verdim hemen basen ve belde yag toplanmaya basladı :/

ama iyi ki ektomorf degilim

• quote:

quote:

quote:

oha ektomorf mu :)
    armut tipine sahip sacma sapan bir vucut tipine sahip bireyim
    4 ay ara verdim hemen basen ve belde yag toplanmaya basladı :/

ama iyi ki ektomorf degilim

Bir fotoğrafında baya zayıftın salonda ayna önünde çekilmiş olan. O zaman sen skinny fat grubuna giriyosun bıraktığın zaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.