Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rencide olmak yerine, çocukca tepkilere karşıyım. Mantık ve adab çerçevesinde tartışmalara, eleştirilere açığım.

Şimdi gelelim konumuza.

- Dnp yi yada başka dopingi savunmuyoruz, bilinçsizce ve özenti içinde kullanılmasına karşıyız.

- Adamın ailesine üzüldüm, vücudun kaldıramamasi normal, kullandığı ürünler vücudu sınıra getirdi ve aşırı doz sonucu maalesef hayata veda etti.

Seninde başarılarının devamını dilerim , istedikten sonra mantıklı ve adabli şekilde yazabilirsin ve 2. Kademeyi kovala.

Kilo vermek sorun değil sorun gitmeyen yaglar, jinekomasti yok ama zayıf kategorisinde olduğum halde tatminsizlik, ameliyat yerine dopingi seçtim. Hani tek başıma da değil aileme anlatarak , teste girip bütün değerlerin aklına gelebilecek her değerin normal geldiğini görünce sevinen aileme de + - ne varsa anlattım tabi.

Önüme 3-4 sene koymuştum , 1 senesi geçti. Yaza doğru yine kontrole bi giderim. Zaten bu başlık altında güncelleme yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• egos_108 E kullanıcısına yanıt
    Selam
    Konu sahibini yazlıkçı tayfadan gibi göstermişsiniz, ona fail dedim ben Yoksa dnpyi savunduğumdan değil

Bu yazacaklarımı genel olarak yazıyorum
    Bu bölümde anaboliklere karşı gelenler arasında en önde ben varımdır herhalde.Ama bilinçli kullanmak isteyen adama da gerekli bilgiyi verir desteğimi olurum ne ihtiyacı varsa elimden geldiğince yaparım, hatta karşı olmama rağmen zamanı gelince ben de kullanmayı düşünüyorum. Tamamen bilinçle alakalı en hafif zararla kür bitireceğimi biliyorum, burada kullananlarında bilinçli olduğunu biliyorum

Bilinçsiz kullananlar da zaten dediğin eleman gibi ölüyor.Sen 3 yerine 6-7 alırsan vücut ne yapsın

• Birimiz de liposuction yaptırsa da sonucu bizimle paylaşsa. 105 kilodan 75 kiloya düştük hala göbek yerli yerinde duruyor. Vallahi ben de emdireyim diyorum ama hanım makaraya alıyor nedense.

Kimyasal alacağımıza bünyeye daha mı etkili bir yöntem olur acep? Direk amaca yönelik bir de, yağları yakmakla uğraşacağımıza çekip alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Birimiz de liposuction yaptırsa da sonucu bizimle paylaşsa. 105 kilodan 75 kiloya düştük hala göbek yerli yerinde duruyor. Vallahi ben de emdireyim diyorum ama hanım makaraya alıyor nedense.

Kimyasal alacağımıza bünyeye daha mı etkili bir yöntem olur acep? Direk amaca yönelik bir de, yağları yakmakla uğraşacağımıza çekip alıyoruz.

yaş 30u geçince yağ yakımı zor oluyor kendimden biliyorum

• İşte o yüzden aldırayım diyorum ben. Dur bakayım elim biraz para görürse niyeti bozdum bu liposuction konusunda.

Gücüm kuvvetim pek olmasa da kendi çapımda kaldırabildiğim en yüksek ağırlıklar ile çalışıyorum. Spinning desen suya batmış gibi çıkıyorum pedal çevirmekten. Her idmanda bir tarafımdan ter geliyor, baldır göbek hala yerinde duruyor. Yeter artık, ya öyle gidecek ya böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Selam
    Konu sahibini yazlıkçı tayfadan gibi göstermişsiniz, ona fail dedim ben Yoksa dnpyi savunduğumdan değil

Bu yazacaklarımı genel olarak yazıyorum
    Bu bölümde anaboliklere karşı gelenler arasında en önde ben varımdır herhalde.Ama bilinçli kullanmak isteyen adama da gerekli bilgiyi verir desteğimi olurum ne ihtiyacı varsa elimden geldiğince yaparım, hatta karşı olmama rağmen zamanı gelince ben de kullanmayı düşünüyorum. Tamamen bilinçle alakalı en hafif zararla kür bitireceğimi biliyorum, burada kullananlarında bilinçli olduğunu biliyorum

Bilinçsiz kullananlar da zaten dediğin eleman gibi ölüyor.Sen 3 yerine 6-7 alırsan vücut ne yapsın

Bende karşıyım hatta hala karşıyım dopinge , diyebilirsiniz niye kullanıyorsun, ameliyat harici neler yapabilirimin cevabıdır bu bana.

• quote:

İşte o yüzden aldırayım diyorum ben. Dur bakayım elim biraz para görürse niyeti bozdum bu liposuction konusunda.

Gücüm kuvvetim pek olmasa da kendi çapımda kaldırabildiğim en yüksek ağırlıklar ile çalışıyorum. Spinning desen suya batmış gibi çıkıyorum pedal çevirmekten. Her idmanda bir tarafımdan ter geliyor, baldır göbek hala yerinde duruyor. Yeter artık, ya öyle gidecek ya böyle.

doktora görün, konuş. maddi, manevi, bedenen hazır olduğun da hanımın da rızasını aldıktan sonra niye olmasın :D

senden de liposection deneyimleri okuruz.

• quote:

İşte o yüzden aldırayım diyorum ben. Dur bakayım elim biraz para görürse niyeti bozdum bu liposuction konusunda.

Hocam bu liposuction'un maliyeti ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Rencide olmak yerine, çocukca tepkilere karşıyım. Mantık ve adab çerçevesinde tartışmalara, eleştirilere açığım.

Şimdi gelelim konumuza.

- Dnp yi yada başka dopingi savunmuyoruz, bilinçsizce ve özenti içinde kullanılmasına karşıyız.

- Adamın ailesine üzüldüm, vücudun kaldıramamasi normal, kullandığı ürünler vücudu sınıra getirdi ve aşırı doz sonucu maalesef hayata veda etti.

Seninde başarılarının devamını dilerim , istedikten sonra mantıklı ve adabli şekilde yazabilirsin ve 2. Kademeyi kovala.

Kilo vermek sorun değil sorun gitmeyen yaglar, jinekomasti yok ama zayıf kategorisinde olduğum halde tatminsizlik, ameliyat yerine dopingi seçtim. Hani tek başıma da değil aileme anlatarak , teste girip bütün değerlerin aklına gelebilecek her değerin normal geldiğini görünce sevinen aileme de + - ne varsa anlattım tabi.

Önüme 3-4 sene koymuştum , 1 senesi geçti. Yaza doğru yine kontrole bi giderim. Zaten bu başlık altında güncelleme yaparım.

Seni anlıyorum evet basta biraz farklı yazdım bu benim hatam veya bu forumun durumuyla ilgili, bilen adam yuzde 10 dur max. 1 gun icinde 150 tane seninki gibi konu acılıyo 3 ay oldu salondaki hocam primobolan onerdi aldım nası kullanıyım diye konu acan insanlar var sende biliyosun, bole insanlara benim ilk yorumum gibi yorumlar daha etkili oluyo tecrubeyle ogrendim ondan yazdım ama dersenki sen beni nerden biliyosunda cahil varsaydın o benim hatamdır. Kusura bakma.

Yanlız ailenin bole birseye razı olması iyimi kotumu bilemedim gercekten .

Ya yinede direk dnp yerine bi clen veya ventolin + yag yakıcı + coreasprin falan deneseydin keske kademe kademe cıksaydın neyse yinede senin tercihin tabiki ins karsılıgını olabildigince az zararla alırsın.

@ car_26

yukarıda yazdıklarım seninde cevabın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

DNP, bildigimiz DNP degil insallah. Oleyse kafayı kırmıssın kardesim hayırlı olsun. Burdan ölüm haberini almayız inşallah
    yani saka gibi antremanını yazarken daha hareket isimlerine alna triceps yazan kalori hesabı olmayan bi insanın DNP kullanması acı birsey.

ooo ağır fail . rezili rüsva :D bi de biliyomuş gibi yazıyosun ya komik duruma düşüyosun haberin yok
  • egos_108 E kullanıcısına yanıt
    Ailem dopinge karşıydı dedim bu şöyle kullanılır kısa yan etkisi şunlardır uzun vadede şunlardır, şunları yapmamam lazım, şunları yapsam birşey olmaz. Yine kafalarında soru işareti vardı, 7 tüp kan verip sonuçları görünce ses çıkartamadılar, aradan 1 yıl geçti tekrar bi girdim bugünden itibaren bakalım ne olacak.

dediğim gibi dnp nin huyunu suyunu biliyorum ondan kullanıyorum, nedense clen T3 bana daha tehlikeli mi desem yada uygulanması komplike mi desem karışık geliyor.

Yok clende aşağıdan başlıyorsun dozaj arttır hemen bırakma indir kaldır , ama dnp bulmasaydım clen yapacaktım :)

Bunu okuyan arkadaşlar baştan söyleyeyim dnp yi övdüğümü yada zararsız gibi gösterdiğimi sanmayın. Ve bilmediğiniz sağlığınız elvermediğiniz şeyleri de kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 17 Şubat 2014; 22:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

quote:

Hocam bu liposuction'un maliyeti ne?

Bir araştırayım bakayım, ben de bilmiyorum. 1-2K vardır diye tahmin ediyorum.

• Buff..Tek bölge liposuction 2-4K arası değişiyor gibi. Klasik yöntem (iğneli filan) daha ucuz. Lazer ile yapılanı daha tuzlu. Doktorla konuşmadım daha, sağdan soldan okuduklarımı derliyorum.

Eli yüzü düzgün özel bir klinikte bel + karın sanırım 4-6K arası çıkarız. Kötü tarafı ise erkeklerde yağların emilmesi daha zormuş, zira bağırsak zarı civarında toplanıyorumu. Sanırım ulaşması ve çekmesi hatunlara göre daha zor. Duba gibi olanlara yapmıyorlar, kilo verdin verdin ama d.t göbek gitmediyse ideal adayız (aynı ben)

De 4-6K ne yahu? O kadar parayı nereden bulacağız? Bir de lazer epilasyon desek o da 3K civarı. Hala 2005 yılında hediye gelen cep telefonunu kullanıyorum, nasıl olacak bu iş anlamadım. Açlığa devam herhalde.

• quote:

Ailem dopinge karşıydı dedim bu şöyle kullanılır kısa yan etkisi şunlardır uzun vadede şunlardır, şunları yapmamam lazım, şunları yapsam birşey olmaz. Yine kafalarında soru işareti vardı, 7 tüp kan verip sonuçları görünce ses çıkartamadılar, aradan 1 yıl geçti tekrar bi girdim bugünden itibaren bakalım ne olacak.

dediğim gibi dnp nin huyunu suyunu biliyorum ondan kullanıyorum, nedense clen T3 bana daha tehlikeli mi desem yada uygulanması komplike mi desem karışık geliyor.

Yok clende aşağıdan başlıyorsun dozaj arttır hemen bırakma indir kaldır , ama dnp bulmasaydım clen yapacaktım :)

Bunu okuyan arkadaşlar baştan söyleyeyim dnp yi övdüğümü yada zararsız gibi gösterdiğimi sanmayın. Ve bilmediğiniz sağlığınız elvermediğiniz şeyleri de kullanmayın.

Neyse en azindan doktor kontrolu icindesin aileninde bilmesi cok cok iyi bunu.
    Clen daha az zararli olsada dedigin gbi biraz zahmetli tabi vucut alistigi icin.
    Bunun disinda bana hala gereksiz gelsede ins dedigim gibi en az zarar en fazla yararla cikarsin isin icinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

quote:

Neyse en azindan doktor kontrolu icindesin aileninde bilmesi cok cok iyi bunu.
    Clen daha az zararli olsada dedigin gbi biraz zahmetli tabi vucut alistigi icin.
    Bunun disinda bana hala gereksiz gelsede ins dedigim gibi en az zarar en fazla yararla cikarsin isin icinden

Bakalım ürün orjinal mi , yediklerime dikkat ediyorum, bol su , yerinde takviye kullanımı , antreman katı sonuç ne olacak göreceğiz.

• Takip ediyorum.İnşallah başarılı bir sonuca ulaşırsınız hocam.Birde beslenme programınızı paylaşabilir misiniz?
  • RebornTengu kullanıcısına yanıt
    Istediğim gibi bir beslenme programı uygulamıyorum maalesef ama eskiden uyguladigim 1600 lük ve 1800 lugu forumda paylaştım aratarak bulursun diye tahmin ediyorum glisemik index diye aratabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • burda bile troll var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.