Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 hafta olsun yine de çok extreme olmadıkça

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.06.2014

86 kiloda kaldım, bir müddet daha doğrusu bu sıcaklar geçene kadar kilo korumaya gideceğim. Sonraki hedef 80

amacım inebilirsem 65 ama min. 70 e doğru inebilmek.
  • 18.07.2014

- Kilom sabit, herhangi bir kilo alımı eskiye dönüş yok.

- Bu sefer clen+anavar kürü deneyeceğim yalnız havaların aşırı sıcak olmasından dolayı sadece kilo kontrolüne devam edeceğim.

- Clen efedrinin kuzeni sayılabilecek ilaç olduğu için bu sıcaklarda kalbi yormamak lazım.

- Fantezi olsun diye de arkadaşla ortak dymatize casein(tadını beğendim, tanenleri büyük ve fazla iyi karışmıyor gibi) + 4D Whey çilekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 18 Temmuz 2014; 0:57:04 >
  • İş hayatı yoruyor, yediklerime orta karar dikkat ediyorum biraz kilo aldım yada su tuttum gibi.

Creatine + Clenbuterol kombinesi şahsi fikrim güzel oluyor hacim + dayanıklılık üzerine.

Bakalım clene devam edebilirim olmadı bi 2 haftalık dnp yada 6-24 haftalık Growth bu üçü arasında bir seçim yapacağım.

tabi para ayarlarsam GH ile Clen kombine de edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 19 Eylül 2014; 23:44:53 >
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    24 hafta gh kürü mü ? bi araba parası yer o kür, tabi kaç ünite kullanacağına göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

24 hafta gh kürü mü ? bi araba parası yer o kür, tabi kaç ünite kullanacağına göre değişir

:D 1.5 ay ile 6 ay arasına denk geliyor günde 5 er saatlikten 4 defa vursam 4 ünite 25 günlüğü 180 lira
  • su tür değişimlere gireceginiz zaman foto koyunda bizde azimlenelim işe yarıyor diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

su tür değişimlere gireceginiz zaman foto koyunda bizde azimlenelim işe yarıyor diyelim

wassupta yok muydun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

su tür değişimlere gireceginiz zaman foto koyunda bizde azimlenelim işe yarıyor diyelim

wassupta yok muydun ?

özel nedenlerden dolayı kullanamıyorum
    tabii ki orada neler dönyordur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.