Şimdi Ara

T-Dog's Definition Seasons (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rende00

Son durum nasil?

Su tuttum, güç artışı iyi düzeyde.
    Beslenme düzeyini oturtamadım.
    Kendi definisyon programımı yazdım tabi daha göğüs ile ön+arka kol programını yazdım daha diğer bölgeler tamamlanmadı.
  • Güncelleme Tarihi : 01.05.2014

- 91 kiloda kaldım, su tuttum, güç artışım oldu.
    - Beslenme programım vicdanen memnun değilim, istediğim şartlarda beslenemedim.
    - Diş operasyonu geçireceğim, ondan sonra yaz öncesi bir kür daha yaparım diye tahmin ediyorum.
    - Kendi programımı yazıyorum, 3 bölgeyi bitirdim, kendi vücudum ve ihtiyaçlarım doğrultusunda yazdım, en aşağı da bulabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi : 03.04.2014

- Ventoline başladım, 4. günüm ama hiç hazzetmedim, gerek yok, Tiroid bezini aşırı çalıştırdığı için geceleri nefes alamama gibi sorunla karşılaştım. Bırakıyorum ventolini.
    - Antreman splittim hala upper/lower evet güç kazanmak için ideal olabilir belki ama benim tarzım değil.
    - Yeme düzenim, bir iş hayatında çalışanın nasıl ise aynı öyle.
    - Kilom 91 eğer vücut yerindeyse güç artışı var. Her yönden.

Güncelleme Tarihi : 22.03.2014

- Sixstars ın Creatine inin sevdim, etkisi hissediliyor.
    - Antreman splittim Upper/Lower
    - 1/1.5 ay değişmeli upper lower yapacağım.
    - Nisan ayında tahlil yaptırırım
    - Vücudun durumuna göre de Ventoline başlayacağım, ürünü aldım.
    - Her zaman ki gibi solgar vm 2000 ve nac600

Güncelleme Tarihi : 16.03.2014

- 90 kiloya indim.
    - Vücudu dinlendiriyorum.
    - Kampanyadan SixStars Creatin X3 ve Scitec Amino Magic aldım.
    - Bu pazartesi antreman stilini değiştiriyorum, vücut aynı sisteme alışmasın diye.
    - Uppler lower sistemine giriş yapıyorum.

Güncelleme Tarihi : 08.03.2014

- Son 2 gün
    - Sabah uyanıp tartıldığım da 90 kiloya inmiştim.

Güncelleme Tarihi : 07.03.2014

- Kürden memnun kalmadım, 19. gündeyim
    - Max. verdiğim kilo 4-5 arası ortalama 2 kilo da vücut adaptasyonu desek 2-3 kilo vermiş olacağım.
    - Tahminim benim hatam, dünyevi zevklerden arındıktan sonra hemen 1 gün sonra başlamam. 1 hafta diyet yapıp devam etsem farklı olabilirdi belki.

Güncelleme Tarihi : 02.03.2014

- Hep dalga geçerdim ama belki doğrudur boku bile parçalıyor sanırım, 15 günde bir elin parmağını geçmez büyük tuvaletimi yapmam ki normalde hergün yapan birisiydim.
    - Geçen sene açık konuşayım daha çok randıman almıştum.
    - Yarından itibaren 2 tablet atıyorum.
    - Uyandığım gibi tartıldım, 4-5 kilo vermişim, 14 günde. Hedefim 8 idi.

Güncelleme Tarihi : 01.03.2014

- şekerli tatlılardan yedim vücut yandı, ürün orjinal.
    - Aradan 1 yıl geçmesine rağmen 1 yıl önceki randımanı alamadım.
    - 03.03.2014 tarihinden itibaren dozajı 2 katına çıkartacağım.
    - Verilen kilo çok oynak ve az.
    - Vücutta depolandı desem 1 sene geçti.

Güncelleme Tarihi : 23.02.2014

- 7. gündeyim 95 den 93 e indim, hafif yemek ve su içip tartılsam dahi 93 ün yukarısına çıkmıyorum.
    - 6. günde orjinalliğini denemek için tırnak büyüklüğün de tatlı yedim, vücutta yanma olmadı.
    - Tahminim vücut şimdilik su attı yada kaloriyi düşürmenin vermiş olduğu bir pay.
    - Önümde 1 hafta daha var, bakalım etkisini gösterecek mi.

1 yıl aradan sonra tekrar mecburi definisyona giriyorum.

Boy: 1.85 cm.

Kilo: 95 kg.

Kullanılacak ürünler: BPI Build-HD , BPI Blox , Solgar vm2000, DNP , Sığır Jelatini ve NAC 600

Kalori: Kalori hesaplamam zor olacak ama az az sık sık yeme üzerine kurulu bir düzen de olacak. Tek ağır yemek öğlen şirket yemeği olacak.

Başlangıç Tarihi: 17.02.2014 Bitiş Tarihi: 01.06.2014

Ürün Kullanım Zamanları:

- Solgar vm2000 (gece yatarken ve sabah uyandığımda) kullanım süresi tahminim 15 gün olur

- Sığır Jelatini (sabah uyandığımda) kullanım süresi 20 gün olur

- DNP (Öğle yemeğinden hemen sonra) kullanım süresi 15 gün olur

- BPI Build-HD ( Antreman Günleri: antreman ortasında Off Günleri: sabah uyandığımda ) kullanım süresi 30 gün olur

- BPI Blox (Antreman Günleri: antreman sonrası Off Günleri: 3 ana dilimde herhangi bir saatte) kullanım süresi 30 gün olur

- NAC 600 (Akşam yemeğinden sonra)

Antreman Programı - SüperSet 28.04.2014 Tarihinden İtibaren

1. Gün

Gögüs

a) Dumbell Bench Press 4 set 10 tekrar
    b) Dumbbell Fly 4 set 10 tekrar
    a) Alt Gögüs Dumbbell Press 4 set 10 tekrar
    b) Alt Gögüs Dumbbell Fly 4 set 10 tekrar
    a) Dumbbell Pullover 4 set 10 tekrar
    b) Dips 4 set 10 tekrar
    c) Cable Cross 4*25

2. Gün

Biceps + Triceps

a) Barbell Curl 4 set 10 tekrar
    b) Dar tutuşlu bench press 4 set 10 tekrar
    a) Lying Dumbbell Tricep Extension 4 set 10 tekrar
    b) Hammer Curls 4 set 10 tekrar
    a) Biceps Cable Curl
    b) Triceps Cable Pushdown

HIIT Cardio

3. Gün

Omuz

a) Barbell Clean & Press 4 set 10 tekrar
    b) Bent-Over Rear Dumbbell Laterals 4 set 10 tekrar
    a) Seated Dumbbell Side Lateral Raises 4 set 10 tekrar
    b) Dumbbell Shrugs 4 set 10 tekrar
    c) Öne Açış

Cardio

Cardio:

- HIIT yapılacak

- Antreman durumuna göre 20-25 dak. da antreman biterse vücudun alışma durumuna göre min. 15 dak. olmak kaydı ile.

İlk Sayfada ki mesajım düzenlenememektedir.

• T-dog,
    Dnp nin etkisini cok merak ediyorum ,takipteyim
    basarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rende00

T-dog,
    Dnp nin etkisini cok merak ediyorum ,takipteyim
    basarılar..

Dozaj ayarlaması yapacacağım, bakalım ne olacak. Gittike şişiyoruz önceki versiyon düşüktü bende düşük gittim düzgün bir kür olsun dedim ama ya vücut tanıdı gerçekten düşük geldi :)
  • Hocam bana kalırsa senin ürünler sahteydi clen,efedrin vs vücut ısısı arttıran ürünlerle yapılmış sahte dnp kullandın.Bu arada sırt ve bacak çalışmıyorsun heralde antrenman programında göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oheleme

Hocam bana kalırsa senin ürünler sahteydi clen,efedrin vs vücut ısısı arttıran ürünlerle yapılmış sahte dnp kullandın.Bu arada sırt ve bacak çalışmıyorsun heralde antrenman programında göremedim

Kendi programımı yazarken zorlandığım bölgeler idi , ama netten yardım aldım, yazdım. Buraya aktaracağım sadece. Dnp dozaj düşük çıktı arkadaşın abisi laboratuvara soktu, yoksa ürün tepkileri olması gerektiği gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07.05.2014

- FatSecret programı ile kalori ölçümü yaptım. şirket yemekleri ile ortalama 2000-2250 kalori alıyorum. oranları ise 300 gr. carb , 70 gr.yağ ve 60 gr. Protein

Büyüyen göbeğin sebebini buldum anlayacağınız carb nerdeyse yüzde 50-80 arası düşürmem lazım + carb aldığım halde enerjim yok.
  • Güncelleme Tarihi : 18.02.2014

- 12.05.2014 tarihinde yeniden küre başladım
    - bu sabah tartıldım 88 kiloya inmiştim.
    - Bulunduğum kilo aralıklarında en optimum dozaj 400 mg.
    - 5 gün 200 mg kullandım, 5. günden sonra 300 mg. çıktım bugün 7.gün
    - Bu seferde GNC Mega Men ile GNC Köpekbalığı yağını kullanıyorum.

Antreman Programımı paylaşmıştım ekstra olarak yazmadığım bacak ve sırt vardı sanırım.

Squat + calf 4*12
    leg curl + leg extension 4*12
    leg curl 4*10

Sırt programını şu an hatırlayamadım kombineyi yazarken yanlış yazmayayım diye sonra eklerim.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    dnp de alışma oluyor mu ki ? yani işlevine baktığımızda sürekli yağ hücrelerini parçalıyor ama parçalama işleminde o yağın vereceği enerjiyi ve belki daha fazlasını (tam araştırmadım bilmiyorum) yakıyor bu yüzden döngü sürekli devam ediyor diye biliyordum.
    "lan nasıl olsa enerji çıkmıyo, yakmayalım" gibi bir alışma yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

dnp de alışma oluyor mu ki ? yani işlevine baktığımızda sürekli yağ hücrelerini parçalıyor ama parçalama işleminde o yağın vereceği enerjiyi ve belki daha fazlasını (tam araştırmadım bilmiyorum) yakıyor bu yüzden döngü sürekli devam ediyor diye biliyordum.
    "lan nasıl olsa enerji çıkmıyo, yakmayalım" gibi bir alışma yoktur heralde

Maalesef vücudun depolama ihtimali de var, yakıyor yine yakmıyor değil ama optimum düzey, hesaplamanın en basit yolu 80-90 kilo aralığı 400 mg , 60-70 kg aralığı 300 mg. gibi
  • hocam bu kadar uğraştan sonra bi before-after ssi alırız dimi ?
  • Istediğim kiloya indiğimde neden olmasın, mideyi hafif düz ettik ama altgogus can sıkıyor

• Vücudu 88 kiloya sabitledim.
  • Dnp devam mı hâlâ? Sıcaklar bastırdı. Devamsa bi sıkıntı oluyor mu? Gerçi öğleden sonra üç yüz mg alınca daha az sıkıntı oluyodu ama havalar ısındı. Cesaret edemez oldm. Ya da iki yüz mg ile başlıcam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Dnp devam mı hâlâ? Sıcaklar bastırdı. Devamsa bi sıkıntı oluyor mu? Gerçi öğleden sonra üç yüz mg alınca daha az sıkıntı oluyodu ama havalar ısındı. Cesaret edemez oldm. Ya da iki yüz mg ile başlıcam bende

mayıs ayında kullandım o da ortalama 3. haftasında bitti 2 haftalık idi, normalde daha erken kullanıyordum ama bu sene böyle gerekti, sıcak havalarda kullanılmaz zaten. Vücuda işkenceye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Dnp devam mı hâlâ? Sıcaklar bastırdı. Devamsa bi sıkıntı oluyor mu? Gerçi öğleden sonra üç yüz mg alınca daha az sıkıntı oluyodu ama havalar ısındı. Cesaret edemez oldm. Ya da iki yüz mg ile başlıcam bende

mayıs ayında kullandım o da ortalama 3. haftasında bitti 2 haftalık idi, normalde daha erken kullanıyordum ama bu sene böyle gerekti, sıcak havalarda kullanılmaz zaten. Vücuda işkenceye gerek yok.

günlük 200mg olarak kullanasım var 20gün kadar :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

günlük 200mg olarak kullanasım var 20gün kadar :D

Bana göre vücut tepkisine göre 20 ye çıkart ve dediğim gibi yaz aylarında işkenceye dönüşebilir.

• 01.06.2014 86.5 kilo
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Günlük 200 olcağı için 20 gün yapasım var. Öncekinde 17 gün yapmştım 400 mg alarak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.